Кауфланд - тема 28

• 84 350
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Взех си ананас и съжалявам. Гумен, безвкусен. Rage

# 481
А на вид зрял ли е? Жълтеникав?

Очаквах да няма прах Ариел тази вечер, а то кутии колкото искаш, но сладолед Рафи - нито един. В неделя зареждат ли от промоционалните стоки или който взел - взел?

# 482
Още докато разгледах новата брошура и се разорих! Бива ли да пуснат наведнъж толкова неща, които ми трябват. Само ТХ от големите опаковки няма, ама като съм пропуснала тази седмица да взема Емека...
Не обичам да пазарувам в К, че ми е далече, а и неориентираните служители и бит пазар с кошници ми идва в повече, но следващата седмица трябва да отида, само да оздравея.
Изчезна жълт грах, на половинки, по 500 г в опаковка по 0,99 лв. Само в нашия филиал или навсякъде е така? Толкова пъти ходих за него, и все го няма, всеки път питам някой от служителите, ама с тяхното "Елате утре" и "сигурно е свършил" ще ме докарат до инфаркт.

# 483
  • Русе
Днес при нас имаше втори вид ананас. С различен етикет. Взех си като първия, който си купих. Не съм го опитвала още. На външен вид жълтее и е продълговат. Другите ананаси зеленееха и бяха по-топчести. И етикетите им бяха кръгли. Моят е с малко правоъгълно етикетче.

# 484
  • София
А на вид зрял ли е? Жълтеникав?

Скрит текст:
Очаквах да няма прах Ариел тази вечер, а то кутии колкото искаш, но сладолед Рафи - нито един. В неделя зареждат ли от промоционалните стоки или който взел - взел?
Не бих казала, всички са еднакви зеленикави - явно са брани съвсем неузрели.

# 485
Ако е зелен на цвят ананасът, няма смисъл да го режете. Чакате го да зрее - седмица, две...

# 486
Всички плодове ги берат чисто зелени...и банани, и ананаси...и за ягодите съм чела. Те поузряват по време на транспортирането. Та е нормално донякъде...просто трябват пжзнания дали и кога ананаса е зрял примерно. Който държи да го купи узрял за консумация без изчакване.
Аз на мангото веднъж се чудих...зряло ли е аджеба,  зелено ли е....

# 487
  • София
Ако е зелен на цвят ананасът, няма смисъл да го режете. Чакате го да зрее - седмица, две...
Случвало се е да го оставим с такава цел, да го забравим за 10-15 дни, но накрая мухлясва.

# 488
  • shumen
При нас ананасите са зелени.
Другата седмица и аз май ще се разоря.

# 489
  • In transit
Тета мангото е меко ако е узряло и няма зелено по кората, само червено и оранжево.
Ако е твърдо го завивате в лист хартия и го оставяте на топло за няколко дни. Ще видите как омеква и си променя цвета. На вкус е много сладко.  Иначе е като безвкусна гума.

От ананасите с правоъгълното етикетче взех два в началото на седмицата. Единия стоя 2 дни преди да го нарежем и беше почти зрял. Другия го нарязахме вчера и беше супер сладък. Иначе отвън бяха зелени дори преди да ги срежа а вътре жълти и сладки.

# 490
  • София
Само за мен ли ананасът има вкус на лекарства?

# 491
На мен мангото ми е такова..има вкус на терпентин. И мирис....Joy

С ананасите съм ок. Колкото пъти сме вземали от лидл зимата...сме нацелвали. Имаме и специална джиджавка за разане....прави го на спирали...

# 492
Колко често пускат трилитрови зехтини от този вид в Кауфланд ? Привърженик съм на тази марка , но съм купувала само бутилирана. Има ли разлика във вкуса ? Тъкмо съм се заредила , а и прицелила в един зехтин в Лидъл , и ей ти сега дилема- да купя ли този , или не Tired Face

# 493
Май не много често, аз за първи път го виждам.

# 494
От коледа насам не са пускали тенекии. Дано не бъркам. Или май един път да имаше....Лъки нещо ми го промотира тогава.
Тайс, и аз си стоя прицелена в един лидълски...но не пречи, докато го острелям....да ползвам кауфландски Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт