На пазар във Варна - 49 тема

• 70 349
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
  • ВАРНА
Искам да направя подарък за нова къща - трамплин за скачане в двора,някой има ли впечатления за тези
https://www.decathlon.bg/p/8289006_batut-essential-240-zelen.html#/11-235-_

Някакви идеи за качество или къде другаде да погледна,поне 2 деца по 30-40кг ще скачат вътре Simple Smile

# 286
  • Варна
Аз мисля, че вече така са мутирали гадините, че нищо не ги спира...

# 287
  • Варна
Има хора, за съжаление, които дори препратите не ги предпазват. Аз и майка ми сме от тях, тя включително беше заразена от лаймска болест, когато бяхме деца. Лекуваха я навреме, слава Богу! Беше с над 15 кърлежа по себе си, въпреки обработка с препарати. Другият още по-тежък проблем е фактът, че някак си инфекционистите не се справят с болести, преносими от всякакви гадини и известни на медицината десетки години. Обвиняват пътуващите, че пренасят от далечни страни едва ли не болестите, а с марсилска треска не могат да се справят. Уличните и домашните животни са транзити и няма овладяване, след като положението веднъж е излязло от контрол.

# 288
Искам да направя подарък за нова къща - трамплин за скачане в двора,някой има ли впечатления за тези

Някакви идеи за качество или къде другаде да погледна,поне 2 деца по 30-40кг ще скачат вътре Simple Smile

Oтиди и виж дали  точно от  този модел е изложеният в магазина.. Ако ДА, взимай смело.. такова пого съм виждала в него и държи

# 289
  • varna

Ние имаме този https://jysk.bg/gradina/batuti/batut-stoj-o305sm-s-mrezha-sin. 3-4 деца си скачат без проблеми (7-12 години). Вече 3-та година го ползваме, нямам забележки.

# 290
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И приятелката ми имат този втория и са много доволни, ползват го вече няколко години.

# 291
  • Варна
Ние сме с кърлежа от другата тема.
В Екопарка има и по наблюдения на лекарите там са в изобилие. Миналата година са извадили най-много кърлежи от там. Кракът ми повече няма да стъпи в "Еко"...
Не че нямам приятелки с кърлежи от морската...

Стана ми интересно за гривните. Малко повече инфо? Аз вече се доверих на препаратите, но ако гривните са по-ефикасни ще се доверя на тях, а и това всекидневно пръскане не е точно в моите представи.

# 292
За една седмица от МБАЛ "Св. Анна" известията за кърлежи те са около 40 броя. Това са хората който са отишли там, не са си го извадили сами или не са посетили др кабинети. Бум е на кърлежи и на варицела не са малко случаите.

# 293
  • Варна
Относно гривните, купувам ги от аптека, ето от този вид са ми най-удобни като поставяне хем за баткото, хем за малкия.
https://www.balevbiomarket.com/silikonova-grivna-protiv-komari-s … na-citronela.html
 Слагам и на ръце, и на глезена. Не чакам крайния им срок на употреба след отваряне, а слагам малко масло от цитронела. Отделно на козметично тампонче слагам капка-две масло от цитронела (трябва да се внимава много с маслата при малките деца) и намазвам по крачета и обувки. С шапките малко сме скарани, но гледам максимално да носят.
Дали помага всичко това не знам, но не вярвам много на Бочко, Аутан и т.н. Аз съм имала кърлежи след обилно пръскане с Аутан. За познати и роднини изглеждам като параноичка, и години наред отказвах да стъпя в Екопарка. Но тази напаст е навсякъде!

# 294
  • Варна
Много ти благодаря! Ще взема няколко да пробваме. Какъв им е срока?

# 295
  • Варна
Боже, какво изумяха пак тия хора с цените на горивата!?! Трябва да зареждам днес уплаши ми се окото.

# 296
  • Варна
Може ли да ми препоръчате фирма за дезинсекция? В къщи е напаст от мравки, от една седмица се боря с гадините и се появяват на различни места. От 4 години сме в този апартамент, но досега не е имало такова чудо. С малко дете съм и я изпратих при баба си, докато се боря с гадините, но с ужас снощи мъжа ми откри и в гардероба. Направо ще се гръмна вече. Моля ви, помагайте Hands Pray

# 297
Купи от аптеката Боракс и наръси Wink

# 298
  • Варна
Дадоха ми от аптеката някаква пудра Halek и с нея ръсих, обаче тези гадини имам чувството, че нямат измиране, появяват се на друго място, където не съм ръсила. Вече като намерихме и в гардероба ми дойде в повече, затова си мисля, че ако дойдат и напръскат ще бъде по-ефикасно.

# 299
  • Варна
От ветеринарната аптека зад бившето хали Шипка съм купувала препарати срещу различни гадини.
Относно гривните, всяка марка и вид в с различен срок, обикновено няколко дни, но след сваляне трябва да се приберат в опаковката им.
Горивата- имаше голяма авария в Лукойл, която скриха. Оттам намалено количество на производство, което повиши цените. Да, обаче Златев излезе по тв и обяви, че нелегалния внос изяждал 30% от приходите за държавата. От този ден започнаха за летят цените нагоре! Престъпници!

Общи условия

Активация на акаунт