Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ужасни, смешни срещи

 • 269 887
 • 1 299
 •   1
Отговори
# 1 290
 • някъде в орбита...
 • Мнения: 2 880
...правилния човек, който да те кара само при мисълта за него и да тръпнеш.
Оказва се, че в живота можеш да срещнеш и повече от един такива. Ама със сигурност няма да се юрна да градя семейство със всеки от тях, нищо че по единя така бях хлътнала, майка реши че край, този явно ще е зетя. Малко трезва мисъл също трябва.

# 1 291
 • София
 • Мнения: 5 139
И кое е смешното, ужасното... две страници спамите със сериозните неща Sad

# 1 292
 • Мнения: 17 320
те и сериозните могат да бъдат смешни

# 1 293
 • Пловдив
 • Мнения: 869
...правилния човек, който да те кара само при мисълта за него и да тръпнеш.
Оказва се, че в живота можеш да срещнеш и повече от един такива. Ама със сигурност няма да се юрна да градя семейство със всеки от тях, нищо че по единя така бях хлътнала, майка реши че край, този явно ще е зетя. Малко трезва мисъл също трябва.
Тя дойде ли трезвата мисъл...пиши го бегал. Grinning

# 1 294
 • Мнения: 5 808
Ще ви дам пример със себе си. Сама съм , приятел сериозен не съм имала никога, много исках в определено време, но не се получи . Бях намерила човек, който се пробва да ме излъже, но слава богу не успя, беше обвързан, а лъжеше че не е. Радвам се, че се размина, защото можеше да остана разочарована свсем. С който и мъж да ми се наложи да изляза са някакви странни, или за история наскоро ми говореше единия , или са директни, че не искат връзка, а само платонични удоволствия , а също има и друго, че от години си нося и здравословни проблеми, което също е донякъде спирка, защото не се чувстваш пълноценен като човек. Ставала съм свидетелка, на хора имащи връзки с години, единия случайно получава нещо, и другия не издържа и го ьарязва. Искам дете много, за мъж вече не съм сигурна , може би понякога в живота на човек не се случват такива неща. Когато започнеш да разбираш колко бързо можеш се случват нещата, гледаш някак с по-различен ъгъл на нещата  дори и да ти се живее, имаш спирки, да знам че ще каже някой това не е оправдание, всеки има нещо  здравословно, но тук не става въпрос, заобикновена болка в главата, или оплакване от различни неща всеки ден, както и да е. Имах в предвид, че като минат годинките и не си намерил човека, някак започваш да свикваш със себе си, все едно никога бе си имал нужда от друг, не че не искам, просто мисля, че не е дошъл момента

     За разлика от вас имах 3 сериозни връзки, но не се получиха нещата. Останах безкрайно разочарована. От 5-6-7 години (не помня колко точно са вече) съм сама и свикнах да бъда сама. Дори не знам как бих свикнала с характера на някого. Не знам как бих живяла с някого, като съм свикнала да се съобразявам само със себе си. Имам изградени ежедневни навици, които не включват някой друг. Не излизам и на срещи, защото както написа deedy, и на мене ми омръзнаха такива номера да ми въртят - един мъж да ми казва, че ще ми се обади, а накрая не ми се обажда, или пък ще ми пише, накрая не ми пише. Като тръгна аз да се обадя или пиша, отговор от отсрещната страна няма. Накрая вземе да ме изтрие или блокира. Или пък да ми вдигне телефона или да ми пише в социалната платформа, или смс, повече да не го търся. Игрички, които си играят тийнейджърите. 

      Възобнових връзка с един познат. Той ме намери и иска да възобнови връзка с мене. Каза ми как ме сънувал, мислил за мене през тези 3 години, в които бяхме прекъснали отношения. Колко хубаво му е било с мене. Колко се радвал, че ме намерил най-после. Трогнах се и реших да му дам шанс. Изпитвам към него тази дива страст, която спомена Vicky_P. Затова реших да го игнорирам. Беше грешка да възобновявам такава връзка. Той си играе такива игрички с мене - сега не е удобно да говоря, по-късно или утре ще ти се обадя, провежда с мене 5-10-минутен разговор, изчезва за неопределено време и не се обажда или пише и т.н..Студено се държи, не иска да говоря за миналите му грешки и да му напомням и т.н. Сърди се, като му говоря за миналото и начина, по който се държеше с мене, думите, които беше изричал.

# 1 295
 • Мнения: 2 838
Дженифър, явно всеки в живота си има по един такъв глупак. Аз също имах такъв. Мине се не мине време и се появява, след това изчезва. След определен период пак. И така с години наред.
Прекратих всякакви такива отношения. Не си заслужава. Направи го и ти.

# 1 296
 • Mediterraneo
 • Мнения: 36 016
Колко пък да се окаже устойчива връзка без дива страст и общи интереси... Само времето ще покаже, но от моя гледна точка, няма да е връзка завинаги. Аз обаче разсъждавам от позицията на една- единствена сериозна връзка, която продължава вече почти 30 години, та мнението ми едва ли е меродавно. Общите интереси и страстта обаче са водещи при нас, това знам.

# 1 297
 • Мнения: 4 080
Важно е,  ценностите да са едни и същи, виждането за живота, желанието за секс ( не страстта, а просто химията, която помага да представим дали сме с този партньор в леглото), желанието за семейство... А интересите трябва да са различни, за да можем да сме и самостоятелни донякъде, т.е. да си имаме и свой живот, а не да сме постоянно залепени един с друг...
Това си е моето разбиране де...

# 1 298
 • Мнения: 4 868
Те си действат така, защото през другото време са обвързани или разиграват други, по скоро е първото, щото такива муже също си имат някоя, която искат най-много и като се случи да се скарат или разделят, той търси начини да не е сам и да пише на всяка, която е имала нещо към него.

# 1 299
 • Мнения: 3 561
Това за живеещите сами и са си самодостатъчни си мисля,  че просто не искат да излизат от зоната си на комфорт, да се съобразяват с друг човек, и най-вече че не са намерили правилния човек, който да те кара само при мисълта за него и да тръпнеш.
Много точно граничи с егоизъм.

Общи условия

Активация на акаунт