Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти и партньори-72

 • 84 254
 • 739
 •   1
Отговори
 • Мнения: 16 364

*****************
Биография:

Скрит текст:
Къванч е роден на 27 октомври 1983 г. в Адана, Турция. Името му на турски означава "гордост". Има  двама братя-Джем и Тугай и две сестри-Ипек и Мелиса. Баба му по бащина линия е родом от Босна и Херцеговина. В Адана, Къванч учи в частно училище и се занимава активно с баскетбол.Когато семейството му се премества в Истанбул за лечение на баща му, той започва да играе баскетбол в клубовете на Юлкерспор (Ülkerspor), Бешикташ (Beşiktaş) и Фенербахче (Fenerbahçe) но претърпява травма на коляното и спира да се занимава със спорт и да преследва мечтата си да стане професионален баскетболист. Майка му изпраща негови снимки на известна модна агенция и това дава начало на кариерата му като модел. През октомври 2002 г. е избран за "Най-добър модел на света" на конкурс, проведен на Хавайските острови. След това започва да дефилира  в европейските столици като Париж и Милано. Но едновременнo с това, учи в Истанбулския Университет- във Факултета по комуникации и дизайн. През 2005 год. му предлагат ролята  на Мехмет в сериала „Перла“. Заедно с екранната си партнъорка Сонгюл Йоден, стават изключително известни и обичани във всички страни, в които е гледан сериала. Следват ролите му в "Менекше и Халил", "Забранения плод" "Езел" и Кузей-Гюней", като за ролите си на Бехлюл(в ЗП) и Кузей(в КГ), той получава най-престижната награда "Златна пеперуда" за най-добър актъор, съответно през 2009 и 2012 год.
За ролята си в игралния филм "Сънят на пеперудата" през 2012 год, отслабва с 20 кг, за да се превъплати в образа на тежкоболния от туберколоза, турски поет Музафер Услу. Филмът е номиниран от Турция, за да се бори за Оскар за чуждестранен филм през 2013 год.
Следващата му роля е в сериала "Курт Сеит и Шура"/2014 г./, в ролята на Сеит Еминов, продукцията  е снимана и в Санкт Петербург.
След известна почивка, Къванч с още по-голямо майсторство изпълва екрана през 2016 г. в сериала „Cesur ve Güzel“ („Дръзки и красиви“). Заедно с Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Tilbe Saran, Devrim Yakut, Erkan Avcı, Yiğit Özşener, режисьор е Ali Bilgin. Сериалът печели сребърна награда за най-добър сериал на фестивала в Сеул.
В края на 2017 г. Къванч с много жар и ентусиазъм се снима във филма „Hadi be Oğlum“ („Хайде сине“). Партнира си с малкия и талантлив Алихан Тюркдемир. Премиерата е през февруари 2018.

На 19 февруари 2016 г., Къванч се ожени за своята приятелка, стилистката Башак Дизер, в Париж. 

пролет-2018

Видео

                      

                                      


СНИМКИ-Мави 2018

Конференция-05.04.2018


В новия филм - HadiBeOğlum- "Хайде сине"
С участието на :
Къванч Татлъту, Алихан Тюркдемир, Бюшра Девели, Юйсел Ертен, Феридун Дюзагач

*****************

Режисьор: Бора Егемен
Сценарист: Фърат Пърлак
Оператор: Стефано Морчалдо
Музика: Фахир Атакоулу
Продуцент: 25 Film


Резюме:

"Обичам те татко, добре, че те има" - това е единственото, което иска да чуе един баща. Дори един поглед е достатъчен, за да покажете на някого колко много го обичате. Тази история е за това как едно дете променя и преобразява живота и за любовта на един баща. Али и неговия баща живеят в град Каш, след пристигането на Лейля животът на Али, се променя завинаги.... тя бързо влиза в него и бързо го напуска, като му оставя подарък- малкия Ефе.  С появяването на Ефе, Али, който до тогава винаги е бил син , започва "пътешествие " , за да стане баща.
Всяка свободна минута бащата прекарва с момченцето си, посвещава му цялата си любов, но у Ефе има нещо, което го притеснява и не му дава мира и това далеч не е само неговото мълчание. Единственото, което иска да знае Али е, че синът му го разбира.
На Али ще му се наложи да направи важен избор и да разбере, че може да направи всичко за сина си. Той ще разбере, че мигновеното щастие, което идва в най-неочаквания момент и безусловната любов са най-силната и неразрушима връзка между баща и син.
Това е една затрогваща история, която разкрива социалните проблеми на обществото, в което живеем и поне отчасти показва как те могат да бъдат решени.Трейлър 1

Трейлър 2

Трейлър 3


*******************


ИНТЕРВЮ за филма

Видео зад кадър

Снимки от премиерите в Истанбул и Европа

Още интервюта, коментари, отзиви за филма


Интервю и фотосесия за L'Officiel Türkiye  /февруари, 2018


БГ ПРЕВОД-тук


Видео зад кадърКъванч за Кока Кола


Рекламите:


Coca-Cola | Asansör
Coca-Cola | Asansör | Sihir
Coca-Cola | Asansör | İmza
Coca-Cola | Asansör | Perküsyon
С Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту
Сценарий: Едже Йоренч
Режисьор: Али Билгин
Оператор:Вейсел Техшахин
Продуцент: Ай Япъм


Резюме:


Красив мъж, на име Джесур, пристига от големия мегаполис в малкото градче Корлудаг, за да започне нов живот там. Всички местни жители са запленени от тайнствения красив непознат. В градчето Джесур случайно се запознава със Сюхан, известна с красотата си девойка в целия окръг. Сюхан е от богато семейство и на нея е поверено ръководството на семейния бизнес. Младите хора се влюбват страстно един в друг. Но, има тайни, които двамата не знаят.Или поне Сюхан не знае. Оказва се, че техните семейства са в отдавнашен конфликт и че техните бащи крият тъмна страна от живота си и изпитват ненавист един към друг от много години. По тази причина тяхната голяма любов се оказва в опасност и надеждите да я изживеят в безоблачно щастие се оказват невъзможни. Минава време и тайното става явно - всички ще разберат истинската причина за пристигането на Джесур  в този край. Дали не е отмъщение??В главните роли:
Сериите с БГ субтитри:


Благодарим за превода на LiLiSy, Алекс, assianita, rina-rina!!
Превод:LiLiSyЗабрaнения плод/Ask i memnuСценарий - Едже Йоренч и Мелек Генчоулу
Режисъор-Хилял Сарал
Продуцент-Ай Япъм
По едноименния роман на Халид Зия Ушаклъгюл

Скрит текст:

Динамичният сюжет, модерната визия и успешният подбор на актьорите нареждат поредицата сред най-гледаните програми в държавите, в които се излъчва. Звездата от "Перла" и "Двама завинаги" и любимец на българските зрителки Къванч Татлъту се завръща в ефира в тази съвременна история за невъзможната любов и раздялата.
Изпепеляващата любов на Бехлюл (Къванч Татлъту) и Бихтер (Берен Саат) е на път да разруши вековни семейни традиции. Бихтер е красива млада жена, която се опитва да преодолее загубата на баща си, като отстоява ценностите си. Тя е изправена пред безскрупулната си майка в условията на едно рухнало семейство. Чувството, че остава неразбрана от най-близките си може би е на път да бъде преодоляно, когато среща Аднан Зиягил (Селчук Йонтем), в когото припознава сродна душа. Аднан е от буржоазно семейство, богат вдовец с 2 деца - тийнейджърката Нихал и малкия Бюлент. Бихтер свързва живота си с него, въпреки несъгласието на майка си и въпреки голямата разлика във възрастта. Тя чувства, че най-после е намерила спокойствие и разбиране..., докато животът не й поднася драматичен обрат.
Точно когато мисли, че е намерила покой, Бихтер среща Бехлюл – племенник на Аднан. Любовта между двамата млади пламва веднага. Ще бъдат ли достатъчно силни, за да отстояват любовта си? Ще се откажат ли от уредения си живот? Ще преосмислят ли ценностите си? Как една любов може да преобърне живота на цели семейства?

В главните роли:
Бехлюл-Къванч Татлъту
Бихтер-Берен Саат
Аднан-Селчук Йонтем
Фирдевс-Небахат Чехре
Нихал-Хазал Кая
Бюлент- Батухан Караджакая
Мадмоазел Дениз- Зерин Текиндор
Елиф-Еда Йозеркан
Пейкер-Нур Фетахоулу
Хилми Юнал-Реджеп Акту
Бешир- Баран Акбулут

Север-Юг/Kuzey-Guney
Сценарий - Едже Йоренч и Мелек Генчоулу
Режисъор-Мехмет Ада Йозтекин
Продуцент-Ай ЯпъмСкрит текст:
е историята на двама братя Kuzey и Güney. Kuzey (на турски означава Север) е смел но безразсъден, бунтар, трудно овладява гнева си, безстрашен, не търпи несправедливост, нетърпелив и често юмрукът му говори вместо него. Güney (означава Юг) е негова противоположност. Той е спокоен, търпелив, не действа без да мисли, работлив, но и страхлив. Единственото общо между двамата е любовта им към Джемре

Участват:
Къванч Татлъту като Кузей Текиноулу
Буура Гюлсой като Гюней Текиноулу
Йойкю Карайел - Джемре Чайак
Бааде Ишчил - Бану Синанер
Мустафа Афкъран - Самир 'Сами' Текиноулу
Семра Динчер - Хандан Текиноулу
Зерин Текиндор - Гюлтен Чайак
Юнал Силвер - Атила Синанер
Ръза Коджаоулу - Али Гюнтан
Чаадаш Онур Йозтюрк - Баръш Хакмен
Гьоксен Атеш - Венюс Терзерел
Хазар Ергючлю - Симай
Тургай Кантюрк - Ферат
Мерве Болуур – Зейнеп
Хале Сойгази - Ебру
Серхат Теоман - Бурак Чаталджалъ
Каан Ташанер - комисар Шереф
Нихан Окутуджу - Дениз

Другите негови филми и сериали:
2005-2007 г. - "Перла" - Мехмет Шадоулу

2007 г. - "Aмериканци на Черно море 2"


2007-2008 г. - "Менекше и Халил" - Халил Туулу
С БГ Аудио

2010 г. - "Grease" (musical)

2010 г. - "Играта на играчките 3" (озвучаване)

2010 г. - "Езел" - Секиз

2013 г. -  “Сънят на пеперудата“ - Музафер

2014 г. - "Курт Сеит и Шура" - Курт Сеит ЕминовНагради:Мъж/актьор на годината-2016, за сп.GQ

Видео от церемонията

Видео 2


ИНТЕРВЮТО С БГ. ПРЕВОД

***********
Скрит текст:
източник:
ИНТЕРВЮТА :

Къванч за сп.GQ-2015 г..

Къванч за сп.ELLE-2013 г..

Къванч за сп.ELLE-2011 г..

Къванч за сп.ELLE-2010 г..

Къванч за сп. Marie Claire” - 2009 г..
Видеа и ТВ участия


МАVI- 2017

Къванч Татлъту в:

       
*******************
*******************


Връзки към старите теми:
ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА !!


Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 09:53 от Airra

# 1
 • Мнения: 16 194


Айри  Heart Eyes благодаря за новата тема!  bouquet Както винаги е прекрасна, няма друга такава  love001Дано го преведат!  Praynig
https://vk.com/feed?z=video-123508620_456240380%2F439a7264633300 … -123508620_255178
Слагам отново превода на пресконференцията на английски

# 2
 • Мнения: 16 364
Привет в новата тема!! bouquet
Да я изпишем в добро здраве и настроение и да имаме много хубави новини за Къванч!! Flowers Four Leaf Clover
Фенче Heart Eyes Hug Simple Smile
реших да внеса малко пролетно-великденска украса Wink
както и съм сложила някои нови неща покрай рекламата и филма
ще ги видите, ако разглеждате по-бавно Wink

тук съм събрала твоите преводи на интервютата от Премиерата, както и някои отзиви за филма
https://docs.google.com/document/d/1WkOcE1V5lO5-lXgj3sZHlmyJtUja … apfy15pHwTO8/edit
снимки от премиерите
https://www.facebook.com/pg/I-Love-Kivanc-581399735358502/photos … d=954773751354430
както съм сложила снимките от Мави, от вчера  Peace
и наградите съм ги копирала от Уикипедията/на Дива Simple Smile/като съм я посочила за източник Peace


Пресконференцията, трябва да има превод по някое време Whistlingи от другото видео с англ. превод, ще напиша най-интересното Peace
той говори най-вече за Мави.....
Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 13:48 от Airra

# 3
 • Мнения: 4 533


     Да ни е честита и да ни носи хубави новини, фотоси, видеа новата ни тема!

     Айри, благодаря!

     Веднага забелязах новите реклами в началото. И ми стана приятно, че темата се актуализира. Великденската украса е много добра идея. То не би и могло да бъде друго яче. Та ние я почваме темата в навечерието на този прекрасен, пролетен и голям християнски празник!

     Моят поздрав към Айри, а и към всички нас!


     


     И една голяма компания!  Grinning


     

# 4
 • Мнения: 16 364


     Да ни е честита и да ни носи хубави новини, фотоси, видеа новата ни тема!

     Айри, благодаря!

     Веднага забелязах новите реклами в началото. И ми стана приятно, че темата се актуализира. Великденската украса е много добра идея. То не би и могло да бъде друго яче. Та ние я почваме темата в навечерието на този прекрасен, пролетен и голям християнски празник!

     Моят поздрав към Айри, а и към всички нас!


    ммм красота Simple Smile
Орси Hug, ако си забелязала през последните 2 години, темата винаги се актуализира Peace
да сложиш цветченца, колажи и украси е най-лесната работа, за мен е важно и съдържанието Peace
е има и още какво да се желае, ама.....

.............
прослушах пресконференцията, не че разбрах много Laughing
но май потвърди за комедията  Peace
и говори със сигурност за дизи, ама точно какво newsm78

готино клипче с Джес Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BgyRJdAlTfd/

.............

Цитат
Кыванч Татлытуг не сдержал слово данное матери из-за съемок в рекламе.
Мы все знаем, что актер очень любит езду на мотоциклах, но после аварии в 2013 году, он обещал матери н-же Нуртен, что больше не сядет на мотоцикл. Но вчера во время съемок Кыванч не только сел на мотоцикл, но еще выполнял трюки. Из-за этих трюков свидетели очень испугались за актера.
..............
и Ранини е написала доста дълга публикация за Kıvanç Tatlıtuğ ve Mavi  Peace
http://www.ranini.tv/haber/30676/1/kivanc-tatlitug-ve-mavi-is-bi … eden-devam-ediyor

и на това съм склонна да повярвам!! Wink

Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов)
Первой квартирой Кыванча Татлытуга и его супруги стилистки Башак Дизер была арендуемая квартира Демет Акбаг, в которой Кыванч жил и в холостые годы. Через некоторое время молодожены решили переехать и сняли имение той же самой Демет Акбаг в лесу Айше Султан. За два месяца до переезда пара сделала ремонт в имении с видом на Босфор и полностью обновили интерьер. Но теперь пара вновь сменила местожительство! Около четырёх месяцев назад Кыванч и Башак переехали в район Бебек, на улицу Кемербугаз.
Все риелторы города знали, что известный актер Кыванч Татлытуг подыскивает крупный дачный дом для удобства своих домашних животных, ведь у него две собаки, кошки и несколько птиц. Кроме того, актёр очень любит природу. Башак тоже имеет пристрастие к природе, как и супруг. После долгих поисков пара решила выбрать дом в «Kemer Country». Здесь живёт очень много знаменитостей. Сами же новоселы очень довольны своим выбором. Особенно нравится Кыванчу по утрам и вечерам выходить на пробежку с женой и проводить время на свежем воздухе. Видимо исполнилась мечта Кыванча, ведь он всегда говорит о том, что желает спокойной, отдаленной от городской суеты, жизни.

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 14:17 от Airra

# 5
 • Мнения: 3 001
Здравейте, преведох едно интервю на Хилял Сарал, което ми се стори много интересно. Предлагам ви откъси от него като подарък за новата тема. Simple Smile

С признателност към Виктория Коломиец и групата https://vk.com/kurtseyt_official

Из интервю на Хилял Сарал за чуждестранен портал по повод наградата ЕММИ за сериала Кара севда: - Смятате ли, че разказвайки история по определен начин, режисьорът носи отговорност пред зрителя, пред обществото, културата? Решава социални проблеми или способства за отстраняването на несправедливостта? Има ли сериал, в който, според Вас, това се е получило особено добре?
 - Смятам, че носим огромна отговорност за отразяването на социалните проблеми на екрана. Мисля, че това е добър начин за предаване на послания към хората. Моят собствен проект, който за мен е особен в този смисъл, е „Каква е вината на Фатмагюл?“. Разказах история, идваща от душата, а не от тялото на жената.
Изнасилването е огромен проблем в цял свят. Чрез Фатмагюл показах силен женски образ, отправих послание към хората, че жената може да бъде силна. Своите съобщения транслирам чрез образи. Например, в КВФ често използвах начин на снимане в рамката на прозореца, за да покажа как могат да бъдат стеснени границите на жената, като метафора на това, че е била изнасилена.

- Работата на режисьора изисква тясно сътрудничество. Как поддържате такива отношения със сценаристите, актьорите, продуцентите?
- Главното условие за добра работа е успешният продуцент. Продуцентът трябва напълно да се довери на режисьора, както и режисьорът на продуцента. С времето ние ставаме като едно голямо семейство. Аз призовавам хората да спазват някои основни правила, за да можем спокойно да работим заедно. Правя всичко възможно всеки да усеща, че е ценен и обичан. Всеки от екипа е важен за мен. Моят най-голям кошмар е да не отговоря на въпросите на актьорите, докато се „сражават“ със сценария. Накратко, добре изучавам своята работа и правя всичко възможно, за да спечеля доверието на екипа, ние прекрасно си сътрудничим.

- Можете ли да разкажете как протича работата на режисьора? Как си представяте проекта, когато за първи път виждате сценария и как въплъщавате своето виждане за сериала? Коя част от целия творчески процес ви е любима?
- Най-важно за начало на проекта е моята интуиция, вътрешното чувство, че проектът ще заработи. След това го визуализирам в съзнанието си и всичко това застива в главата ми. Тогава вече съм готова да продължа. Етапът, който ми е любим и който смятам за най-вълнуващ, е началото: планирането, кастинга на актьорите, изборът на място за снимки, стилизацията на актьорите, търсенето на цвят за проекта. По мое мнение, тъкмо тук режисьорът натиска копчето за включване. След като създадете този свят, може да продължите на автопилот и да пуснете няколко епизода. Режисьорът си е свършил работата. Останалото е лесно.

 - Кастингът може както да направи, така и да разруши сериала. Някои актьори изглежда имат това „зрънце“ (качества на рок-звезда и привлекателност в съчетание с вроден талант). Как по време на кастинг се определя, че това „зрънце“ го има? Има ли конкретен актьор, у когото на кастинг сте открили нещо особено и специално?
 - Актьорите трябва да имат своя „искра“ в очите. Филмите и сериалите се нуждаят от тази светлина. Виждам героите чрез сценария. Отначало си представям тяхната особена „светлина“, а после я търся, използвайки своето въображение. Ако актьорът ми дава тази „светлина“, значи това е той. Открила съм много таланти, или поне съм им помогнала да подобрят своите актьорски умения по отношение на предаването на емоции. Примери са Берен Саат, Къванч Татлъту, Каан Урганджиоглу, Неслихан Атагюл, Бурак Озчивит, Енгин Акюрек, Буура Гюлсой, Демет Оздемир, Елчин Сангу и Каан Ташанер. Това са някои от най-известните имена на нашето време, на които съм повлияла и на които съм помогнала да станат успешни в своята кариера. Те всички имат онази вълшебна светлина в очите и аз направих всичко възможно, за да я разкрия. - Имате ли любими актьори, с които особено Ви харесва да работите? Има ли някой, с когото не сте работили, но се надявате да работите в бъдеще?
 - Най-специални за мен са Къванч Татлъту, Берен Саат, Енгин Акюрек и Зеррин Текиндор. Винаги без колебания ще работя с тях. Някой ден с удоволствие бих работила с Шенер Шен. Той е отличен актьор. Не съм имала възможност да работя с него, но ще се радвам, ако имам този шанс. Също и с Брад Пит, ако е свободен. Защо не? 

 - Как виждате себе си и своята кариера след десет години?
 - След десет години се виждам в Лагуна-Бийч как тичам по плажа с кучето си. Наистина обичам Лос-Анджелес. От гледна точка на кариерата, мисля, че страните развиват връзките помежду си. Става по-лесно да стигнеш до желаното място и наградата ЕММИ ме приближава към моята мечта. Разбрах, че няма нищо невъзможно, ако създадеш добър проект. Кой знае, може би в следващите десет години и аз ще бъда номинирана за „Оскар“!

# 6
 • Мнения: 16 194
Орси  bouquet
Айре  Heart Eyes благодаря за всичко споделено!  bouquet Много не ми се вярва да е точно това къщата им, ама може и да е. Чак и вътре са се наврели  Laughing

Да сложа тази красота и в новата тема  Heart Eyes

Днес рожден ден имал Ийт Йозшенер, брей той бил моята зодия  Laughing Да е жив и здрав и все така успешен! bouquet

Цитат
#KivancTatlitug
Кыванч Татлытуг, известный своей страстью к мотоциклам, не отказывается от своего увлечения!
После аварии на мотоцикле в Этилер в 2013 году его мать Нуртен ханым запретила Кыванчу использовать мотоциклы, тем не менее, актер отказался от своего обещания и в съемках рекламного ролика Кока Колы использовал свои навыки , производя опасные трюки на пляже - поднимая переднее колесо на скорости , этими действиями Татлытуг заставил своих поклонников понервничать за него.

А утре ни чака това, но дали ще видим нещо  newsm78

Валя  bouquet Хареса ми  Peace

# 7
 • Мнения: 16 364
клипче от днес


може да се ориентираме по снимките за какво го питат
казва, че това за къщата е вярно
после говори за кучетата си и за проекта с ЙЕ
май се изнерви, когато стана въпрос за халката му Mr. Green


Фенче Heart Eyes, разбира се, че тия снимки не са достоверни, а измислени Mr. Green Laughing
но на мен ми е интересно дали се е преместил в тоя квартал, който доколкото разбрах е- все едно живееш сред природата, както им харесва и на двамата КиБ Peace

Цитат
После долгих поисков пара решила выбрать дом в «Kemer Country». Здесь живёт очень много знаменитостей. Сами же новоселы очень довольны своим выбором. Особенно нравится Кыванчу по утрам и вечерам выходить на пробежку с женой и проводить время на свежем воздухе. Видимо исполнилась мечта Кыванча, ведь он всегда говорит о том, что желает спокойной, отдаленной от городской суеты, жизни.
направо си ги представих!! Wink Heart Eyes

Вале, много благодаря за подаръка bouquet
хареса ми, Хилялката ми е любимка
а сред нейните любимци-на първо място казва Киво и Берен!! Simple Smile
КВФ не се учудвам, че го споменава, все пак сериала е различен, с послание и кауза!!
а Берен беше повече от прекрасна!!!

сладур Heart Eyes


ЧРД на Ийт!!!

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 00:45 от Airra

# 8
 • AMS
 • Мнения: 5 105


 Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Айре, благодаря за новата тема!!!
 Наистина е събрано възможно всичко за Къванч в пост 1.
 Виждам, че се отразява всичко ново,
 но някои стари неща има да се доизкусуряват.
 В първия спойлер последната роля на Къванч не е в КСШ.  
 За Галатасарай се разбрахме, че не е започнал и не играе само там.
 Ще го оправя за следващия път целия текст.  
 Линкът в дата.бг за превода  на КСШ не работи.
 Въобще превода на КСШ се затри, за което много съжалявам.
 Ако някой го има, моля да се обади.
 Интервюто за  L'Officiel Türkiye си е останало все така не редактирано.
 Уикипедия не е моя, а на всички ни.
 Опитвам се безуспешно да кача там друга снимка на Къванч, но не ми разрешават.
 И да не ми се разсърдите, ей!!!
 Пиша го, за да го оправим за следващия път,
 да се намери по-точен превод, ... и всичко да е наред.


 
 Сега за последните новости около mavi Къванч.
 Въздържах се до сега да изразя мнение, но не устисках.
 Не ми се сърдете, но от последната реклама  не съм очарована.
 Поотделно двамата са перфектни!, но заедно все едно аз съм ги снимала.
 Изключение прави само снимката, където Ромии е с наведена глава към Къванч.
 Сто пъти я гледах рекламата и снимките,
 за да си избера кадър, или 2-3 секунди за гиф,  и се отказах.
 На всичките кадри са им отрязани краката и най-вече обувките.
 Дори и там дето са седнали на стълбата, не разбрах търсения ефект.
 Оставам с впечатление за нещо недовършено.
 Та и повечето снимки на Къванч са без обувките и това ми боде очите.
 Разглеждайки инстаграма на Ромии Страйд, виждам, че тя не се спира.
 През ден е с нова локация и нови снимки. А и ръстът ѝ 1.81 е доста впечатляващ.
 Доколкото разбрах, приятелят ѝ е и нейния мениджър.
 Има и снимка за мави с друг партньор в инста, но с Къвнч не сложи.
 Не ми хареса и това "вай, вай, вай" на Къванч
 и въобще "заплесването" и "лекото подтичването" след нея.
 Презентацията не съм я гледала в подробности,
 но Къванч вече си личи, че е в свои води и в цял ръст >>>

# 9
 • Мнения: 4 533


    Благодаря  за новата информация, снимки и особено благодаря на Валя за превода!

   Зарадва ме класацията на Х. Сарал. Но не съм учудена! Едно поредно признание за тази великолепна двойка на турската филмово-сериална индустрия!

  Лека  нощ!

# 10
 • Мнения: 16 364
Дива Simple Smile
споделила си забележките към новата тема.....
поправих спойлер номер едно, използвах уикипедия Peace
махнах и КСШ с бг суб.
и аз много бих се радвала, ако случайно някой пази сериите с превода от 2014!! нямам контакт с екипа, който работеше по превода тогава.....
интервюто за L'Officiel Türkiye, не съм поемала ангажимент да го редактирам, доколкото си спомням ти имаше желание Wink
но всъщност се чудя
Скрит текст:
има ли смисъл да съм толкова стриктна и информативна за пост номер 1, след като се броим на пръсти и не виждам особено ентусиазъм, към нещата, които споделяме с Фенчето.... Confused
преди известно време се бях замислила, дали да не направя друго място за Къванч, примерно във ФБ, където има много повече фенки....а тук...каквото остане
както и да е Stop

за рекламата, ако трябва да бъда честна, съм съгласна донякъде с теб...очаквах повече Peace
за мен най-добрата реклама от завръщането на Киво във фирмата си остава първата Peace
много е жива, интересна, разчупена!!а Роми, наистина е много активна в ИГ си, явно е много известен и търсен модел.

нова
Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 01:20 от Airra

# 11
 • Мнения: 7 144
Добро утро! KissKissKiss

Скрит текст:`Айрре, Heart Exl благодаря за новата тема - прекрасна е. Sparkling Heart

Благодаря на всички за споделеното. Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers HibiscusХубав ден! Flowers Hibiscus

# 12
 • Мнения: 16 194
Добро утро!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug благодаря за кафенцето!  bouquet
Дива  Hug bouquet
Киво днес ми е направил подарък  Heart EyesА това е от мен Heart Eyes

Да ви почерпя виртуално за порастването си  Laughing
Скрит текст:
Хубав ден! И ... чакаме новини! Praynig

# 13
 • Мнения: 16 364
Привет Hug
Снеже Hug, мерси за кафенцето bouquet
ако искаш да ползваш стара версия, най-отдолу, в тъмно сивата лента има препрадка към нея.

днес си имаме рожденичка
Фенче Heart Eyes Hug, Честит рожден ден мила, да си жива и здрава, щастлива, обичана, много късмет и сбъднати желания!!! love001
мерси за почерпката!!!това ти измислих за поздрав, мисля, че е класика Wink!ново моторче, Харлей Crazy


ама бая е отслабнал..... Whistling

# 14
 • Мнения: 7 144
ФенчеHug честит рожден ден!  bouquet Да си здрава и щастлива. bouquetАйрреHug много благодаря за старата версия.  bouquet Аз не я виждах вече отгоре и мислех, че са я затрили.  ooooh! Новата е отвратителна и не знам защо се инатят и не я променят малко, поне при постовете.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт