Какво ще направите, ако разберете, че жена ви си има любовник?

• 17 757
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • на изток от рая

Колко време мина от развода ви и как се развиха нещата с любовника?
Ако ти се говори за това.

# 16
Ако разбера си тръгвам без никакви обяснения. Изчезвам тотално. Това ги побърква жените. Имах подобен случай в миналото си. Жената с която бях започна да си пада по друг човек без дори да е правила нещо с него. Усетих го навреме и й показах вратата. Тя подивя и 6 месеца ми звънеше всеки Божи ден а аз никога не й вдигах. После намали на 2-3 пъти в седмицата и след година спря. Видя ме в един мол с друга мадама и подивя. Започна да ми звъни и да звъни на приятели да разпитва коя е рази жена с мен. Тя бяха инструктирани да не й дават никаква информация. Накрая се принуди и отиде при тоз който беше харесала.  Оженили са се след няколко години. Скоро се сетих за нея и проверих в ФБ какво се е случило с нея. Пак си е върнала моминската фамилия ( а беше родила от този тип). Какво е станало Незнам и не ме интересува. А ще се запитате как съм убеден, че не е правила нищо. Проверих й чата и видях съобщение което гласеше нещо от рода, че почти са се били целунали.
Много я обичах и ми отне доста време да го превъзмогна но накрая нещата се случиха в моя полза. Аз не прощавам изневяра. Това е все едно някой да се подиграе с теб пред целият свят и ти да търчиш и да му се молиш, че видиш ли ти си благословен, че е с теб.
Ставам и си тръгвам като мъж.  Никакви обвинения никакви упреци никакви шамари или физически прикосновения. Всеки носи глава на раменете си и решава бъдещето си.

# 17
Тази история ми звучи малко измислена или  преувеличена Thinking

# 18
Тази история ми звучи малко измислена или  преувеличена Thinking
Възможно е, все пак автора е "артист"

# 19
Интересно е да го погледнеш от перспектива, черпете челен опит.

Първо, аз разбрах директно от любовника й. Така да се каже, човека реши да се позабавлява на мой гръб. Ядосах се, пък не трябваше. Но няма как за няколко десетки секунди да премислиш съвсем неочакваната ситуация, в която си попаднал. Ядосах е... меко казано.

След около минута размисъл, вече имах яснота по въпроса и звъннах на жена ми да си подготвя документите за развод по взаимно съгласие. Общо взето толкова време ми трябваше да премисля всичко.

Първо, истината е проста. А напоследък се бях наслушал на сложни обяснения. Толкова сложни, че е трудно да проследиш връзката между тях.

Второ, вече доверието е нарушено, съществува прецедент. Така или иначе доверието отново ще бъде нарушено. Този път са ме ударили по достойнството, следващият път кой знае? Трябва ли да чакам, че да има следващ път? Да тръпна, да мисля, да се притеснявам? Дали ще се случи пак след седмица, след година, след десет или СЛУЧАЙНО няма да е в този живот? Мерси, нямам нужда от подобни терзания.

Трето, жената е била наясно какво ще ми причини, с нейната постъпка. Жените са сравнително интелигентни същества. Щом е преценила, че може да ми причинява такива неща, значи вече не й пука особено за мен.

Да обобщим - имаме жена, която лъже, ще лъже пак и не й пука за вас. Естествено, нейната версия ще е различна, ще се опита да ви баламоса*. Коректния подход е цивилизован развод. В моя случай не се получава(опитва се да ме държи в шах с детето, а аз й се чудя на акъла).

* Нормално е една жена да я е страх от развода, даже и десет любовника да си има. Съответно тя ще даде заден и ще ви лъже както и когато намери за добре, за да не се стигне до развод. Защото осъзнава, че любовника й по никакъв начин няма да се грижи за нея, както би се грижил съпруга й. По-забавното е, че и любовника й в по-голямата част от вероятностите(95%) рязко ще загуби интерес към нея, в момента, в който се наложи да прави нещо повече от това което е правил до момента - като си свикнал да се виждаш с някоя мадама за по няколко часа на 2-3 дена и да ги прекарвате в правене на любов, то някакси не ви е оферта изведнъж да се виждате всеки ден, да слушаш за тъпото й ежедневие и да ви пращат да изхвърлите боклука, нали? Въобще да не споменаваме грубото и дълбоко бъркане в джоба, след като вече не разполага безконтролно с банковите карти на съпруга си. Тръпката умира... РЯЗКО.

Съгласен съм с всичко казано от теб, на мъжът може да се прости, защото според мен може да е поправи, но жената не там не в просто секс, винаги е на емоционално ниво и моя съвет е никога да не я прощават женската изневяра...

# 20
  • По света и у нас
А пък мъжете не се отплесвали емоционално, да бе да... и те се влюбват.

Общи условия

Активация на акаунт