Правили ли са ви хороскоп - 2?

• 115 895
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
За повече конкретика – Магерова.
...

Тя и обяснява много астрологично, ако клиентът желае. Има втори монитор, в който гледа клиента. Може да се пита за всичко по картите, и за други хора също (съпруг, дете ....). Е, техните карти не се разглеждат в такъв детайл, но се правят препратки ... Ако няма следващ клиент и не е измроена - не бърза да отпраща клиента.

# 136
Може ли някой от Вас да ми изготви хороскоп?

# 137
Не искаш ли при Трифон да се консултираш?
Аз пълен хороскоп не изготвям (цялостно по всички теми), не мога да изпиша толкова информация.

# 138
Направих си! Но той не казва определени дати и от кога започва да важи дадено събитие?И незнам дали изобщо важи?

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 17:48 от Chrisothemi

# 139
Прогноза по дати? Това да не е хороскоп за всеки ден?
Ако се отбележат конкретни дати, това се прави по бързи транзити и много често нищо не се случва. Преди много години бях на годишна прогноза при г-н Кожухаров. Нито една от отбелязаните дати не даде резултат. Но не бях го питала за нещо конкретно, така че просто беше отбелязал бързи тригончета.

Дори ако се гледа по примарни дирекции, които се приемат за точна техника, може да не се улучи дори месецът на събитието, а за дати да не говорим. Но примарните са доста съмнителна техника, ако нямаме прецизно ректифициран час, до минута. А дори и със супер точен час могат да не излязат нещата, проверявала съм. Други астролози също са споделяли такива впечатления. Освен ако не е агресивна реклама на някой платен софт, който задължително трябва да си вземеш. Само че не софтът прави астролога добър, това е само инструмент.

Ако се работи с ведически даши, а те са много видове, пак няма гаранция за настъпване на събитие на определена дата и могат да минат само като фон, освен ако по дирекции и прогресии не е заложено, подкрепено от транзити. Там се работи с интервали, конкретната дата трудно може да се познае. Но ако се познае месецът на събитието, т.е. кога има най-висока степен на вероятност, пак е добър резултат.

Може би трябва всичко това предварително да се разяснява, за да не остават клиентите с нереалистични очаквания. Но, да речем, ако се прави краткосрочна прогноза за нещо конкретно, например ако се очаква да настъпи еди какво си в рамките на месеца, астролозите залагат предимно на бързи транзити. За конкретни дати можем да говорим при Елективна астрология, но това е съвсем друг дял.

# 140
Скрит текст:
Прогноза по дати? Това да не е хороскоп за всеки ден?
Ако се отбележат конкретни дати, това се прави по бързи транзити и много често нищо не се случва. Преди много години бях на годишна прогноза при г-н Кожухаров. Нито една от отбелязаните дати не даде резултат. Но не бях го питала за нещо конкретно, така че просто беше отбелязал бързи тригончета.

Дори ако се гледа по примарни дирекции, които се приемат за точна техника, може да не се улучи дори месецът на събитието, а за дати да не говорим. Но примарните са доста съмнителна техника, ако нямаме прецизно ректифициран час, до минута. А дори и със супер точен час могат да не излязат нещата, проверявала съм. Други астролози също са споделяли такива впечатления. Освен ако не е агресивна реклама на някой платен софт, който задължително трябва да си вземеш. Само че не софтът прави астролога добър, това е само инструмент.

Ако се работи с ведически даши, а те са много видове, пак няма гаранция за настъпване на събитие на определена дата и могат да минат само като фон, освен ако по дирекции и прогресии не е заложено, подкрепено от транзити. Там се работи с интервали, конкретната дата трудно може да се познае. Но ако се познае месецът на събитието, т.е. кога има най-висока степен на вероятност, пак е добър резултат.

Може би трябва всичко това предварително да се разяснява, за да не остават клиентите с нереалистични очаквания. Но, да речем, ако се прави краткосрочна прогноза за нещо конкретно, например ако се очаква да настъпи еди какво си в рамките на месеца, астролозите залагат предимно на бързи транзити. За конкретни дати можем да говорим при Елективна астрология, но това е съвсем друг дял.
Абсолютно. Все повече стигам до убеждението, че действително няма предварителен разговор между клиента и астролога. А той е изключително важен. Ориентировъчно запознанство, което да оформи параметрите, платформата, върху която ще протича по- нататъшното общуване - какво се търси и дали този продукт може да бъде предложен. И изобщо КАКВО представлява Астрологията.
Имам усещането, че много астролози, поради една или друга причина, правят компромиси,  предават себе си, предават Астрологията, изменяват на онова, което с години са получавали  от нея. Само и само да са търсени, да имат клиенти. Или де да знам защо.
Нямам идея за причината, но ясно прозира тотална неграмотност с едни много сериозни материи.
Това обаче, явно е тенденция в съвременността.

Заради издирването на Боян Петров, се заинтересувах повече по темата и от едно негово интервю разбрах, че днес имало много "алпинисти", които атакували (това е израз на самия алпинист) 8- хилядници без подготовка!Той направи сравнение, че все едно да се хвърлиш да плуваш в океан.
Страшно е да се осъзнае колко сляпо и неграмотно се подвизаваме (независимо дали си консултант или ползваш услугите на консултиращия)  днес.  

# 141
Sotis, може би не точно определени дати, а определен период се има предвид. На мен са ми казвали така - "в Х месец еди какво си" - и се е случвало(дори съм писала в предната тема за кое). Сега пак, като минат периодите, ще пиша дали е станало( и ако не, дали е имало предпоставките, а аз самата съм решила да тръгна по друг път).

# 142
Да, по периоди може да се разгледа и да се опише качеството на въпросните периоди.
А по дати в рамките на 1-, 2- или 3-годишна прогноза е като да стреляш на сляпо, в  тъмното.

# 143
На мен Иво ми каза най-важните неща за всяка следваща година - нов дом, офис, повишение, нова работа, смяна на попрището, 'пенсиониране', възможност за второ дете и тн. Каза ми от какво да се пазя като опасности и една вече се случи поради моята непредпазливост и несъобразяване със съвета му. Не мога да кажа дали за 30 минути е нормална консултация и тн, защото нямам опит с други астролози, освен Антоанета Георгиева. Но съм си записала всичко, което каза и ще следя дали се случва. За тази година ми каза, че много ще пътувам и че сега е отличен момент за кариерно развитие. Това също се сбъдва в някакъв смисъл, защото получавам невероятни предложения в тази насока и ако ги приема, ще ми се отворят много пътища нагоре.

# 144
Здравейте! От доста време се опитвам да намеря координати на Николай Колев - Леон, но... не успявам нищо да намеря, в сайта му няма телефон, няма и мейл. Преди около 10 години се срещнах с него, направи ми ректификация, отговори ми на един важен за мен тогава въпрос. Аз тогава много се смях, защото това което ми каза беше абсурдно и далеч от мен, но факт е, че 2 години по-късно всичко, което ми каза се случи. Изключително доволна съм от него. За мен той е невероятен астролог. Ще съм благодарна, ако някой помогне да го открия. Може и на лични да ми пишете.

# 145
Не съм сигурна дали все още практикува активно, човекът си има друга професия, поема клиенти много избирателно. В сайта му нали има форма за контакт? В раздела, където се предлагат астрологични услуги. Или изобщо не отговаря на запитванията там? Това наистина е много добър и ерудиран астролог.

# 146
Аз преди време му писах за обучение ,но не ми отговори.  Макар,че в сайта му го пише. 

# 147
Странно, а наскоро чух от едно момиче, че се обучава при него, дистанционен курс. Но не знам кога се е записала и кога е изкарала това обучение, може да е било по-рано.

# 148
Уха, темата доста е живнала! Ще следя за някоя нова "звезда", ако случайно ми направи впечатление. Иначе откакто се вълнувам от астрологията, само един човек е казал, че нещо са му познали, та ентусиазма ми силно охладня и преустанових търсенето на астролози. Иначе ми доставя безкрайно голямо удоволствие да я уча със самопознавателна цел, но май прогностиката отдавна се е загубила нейде между хилядолетията Grinning

# 149
Уха, темата доста е живнала! Ще следя за някоя нова "звезда", ако случайно ми направи впечатление. Иначе откакто се вълнувам от астрологията, само един човек е казал, че нещо са му познали, та ентусиазма ми силно охладня и преустанових търсенето на астролози. Иначе ми доставя безкрайно голямо удоволствие да я уча със самопознавателна цел, но май прогностиката отдавна се е загубила нейде между хилядолетията Grinning
Вярвам, че прогностиката не е съвсем затрита. Щом ония сайтове с програмите са способни да ми предвидят неща, които се случиха и случват и то с някои подробности, които ме изумиха, представяте ли си да попаднете на такъв човек....

Общи условия

Активация на акаунт