Правили ли са ви хороскоп - 2?

• 115 910
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
Уха, темата доста е живнала! Ще следя за някоя нова "звезда", ако случайно ми направи впечатление. Иначе откакто се вълнувам от астрологията, само един човек е казал, че нещо са му познали, та ентусиазма ми силно охладня и преустанових търсенето на астролози. Иначе ми доставя безкрайно голямо удоволствие да я уча със самопознавателна цел, но май прогностиката отдавна се е загубила нейде между хилядолетията Grinning
Вярвам, че прогностиката не е съвсем затрита. Щом ония сайтове с програмите са способни да ми предвидят неща, които се случиха и случват и то с някои подробности, които ме изумиха, представяте ли си да попаднете на такъв човек....

А аз не виждам съотвествие, ректифицираха ми картата, но тя като че ли не работи все още. Е, ще видим и за в бъдеще де Simple Smile

# 151

Вярвам, че прогностиката не е съвсем затрита. Щом ония сайтове с програмите са способни да ми предвидят неща, които се случиха и случват и то с някои подробности, които ме изумиха, представяте ли си да попаднете на такъв човек....
[/quote]

Ще споделите ли, кои са тези програми, които предвиждат неща и то с подробности. Благодаря.

# 152
  • в 1001-та нощ
Уха, темата доста е живнала! Ще следя за някоя нова "звезда", ако случайно ми направи впечатление. Иначе откакто се вълнувам от астрологията, само един човек е казал, че нещо са му познали, та ентусиазма ми силно охладня и преустанових търсенето на астролози. Иначе ми доставя безкрайно голямо удоволствие да я уча със самопознавателна цел, но май прогностиката отдавна се е загубила нейде между хилядолетията Grinning

Бясното обикаляне по астролози с цел врачкуване и даване на тон в живота - наистина не е полезно. И аз не го насърчавам. И когато приятели ми поставят въпроси по дадена тема - предпочитам да опиша ситуацията, в която избор има. Винаги има избор. Но не винаги изборите са такива, каквото бихме желали.

Астрологията, като себепознание - да, много съм "за". Аз самата вече не желая прогнози (от други хора), защото малко или много влияят на решенията, които взимам. Не се влияя много, но имам едно наум, насаден страх, внесен отвън. Предпочитам изборите, които правя да са в резултат на осъзнатото, на осмислено мое решение, дори емоция.

И сега следя какви тенденции има, но нямам конкретни очаквания, каквито преди измислях след консултация с някого. Дават ми прогноза и аз веднага си я намествам според живота сега. А то се случваше, но по някакъв друг начин, който не съм могла  да предвидя.

Мисля, че малко от даващите прогнози - отчитат личния избор на консултирания. Те казват как на тях им изглежда, че ще стане, тяхната интерпретация, пречупена през тяхното виждане, често крайно и категорично. Малцина успяват да бъдат неутрални и да представят възможните избори в дадена ситуация. А не крайното решение - то трябва да бъде взето от консултирания, не да му се "насажда". Това ще стане, така ще стане, тогава ще стане .... За жалост - хората отиват на консултация, за да чуят крайна прогноза и то положителна.

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 00:32 от a.l.e.n.a

# 153
Съгласна съм с a.l.e.n.a , с тази уговорка, че понякога хората искат да чуят и че нещо няма да стане, за да спрат да се надяват. За себе си мога да кажа, че са ми казвали "има възможности за Х", но не и какво точно ще се случи. Аз пък съм взимала решения, обратни на това, което би трябвало да направя, т е смятам, че вътрешното ми убеждение е играло по-силна роля. Малко странно ми става, като пише "Мерк квадрат..." и се почва едно - "ами да, ето - счупи ми се телефона/развали ми се колата- заради това е станало...

# 154
На мен ми се каза, че до ЧРД имам невероятни възможности за кариерно развитие. Мога да приема предложеното ми, мога и да откажа.    И после какво? Вие как бихте постъпили?

# 155
zigi, какво имаш предвид - ако предложението отговаря на щенията ти - го приемаш, ако прецениш, че минусите са ти повече - изчакваш или не знам. Как и после какво - дали ще си щастлива с промяната ли?

# 156
Съгласна съм с летящата за вътрешното убеждение.
Когато то е налице, и съм сигурна в него (то се чувства кога е искрено и чисто и кога е страст) , съветът  който ми е бил даден, някак бледнее.

# 157
След като родих дете (преди 12г.), изоставих всичките си амбиции и планове за кариера. Няколко пъти съм отказвала повишения и нови отговорности. Но сега детето порасна, мога да работя повече, предлага ми се развитие в работата, което астрологът 'вижда'. Признавам, че прогнозата му допринесе да приема новият пост. Но истина е също, че знаех, че не мога все да тъпча на една длъжност до безкрай и няма да е лошо да бъда по-смела. Прогнозата му ми даде тази смелост. Дали съм постъпила правилно - не знам. Дали ще съм щастлива - засега съм.
Интересно ми е да чета мотивите на хората да посетят астролог - някой го ползват са самопознание, други за врачка, трети - и за двете.

# 158

Ще споделите ли, кои са тези програми, които предвиждат неща и то с подробности. Благодаря.
Някъде в последните страници на старата тема има линк.
Подробности, които за мен са отличителни и за моя частен случай.

# 159
  • в 1001-та нощ
На мен ми се каза, че до ЧРД имам невероятни възможности за кариерно развитие. Мога да приема предложеното ми, мога и да откажа.    И после какво? Вие как бихте постъпили?

Аз решенията ги взимам по вътрешно убеждение.

# 160
Алена, а защо се занимаваш с астрология и се консултираш с утвърдени имена? Не се заяждам, наистина ми е интересна мотивацията да се търсят подобни услуги. Simple Smile

# 161
Може би за да си свери часовника. А и винаги получаваш поглед под друг ъгъл. За себе си и близките рядко сме достатъчно обективни. В един форум за опитни и професионални астролози дори най-напредналите, ако разглеждат хорар за себе си, го отнасят към колегите в групата.

# 162
И аз затова отидох. Миналата година имах предложение от компания, за която съм мечтала да работя, но не се получаваше, защото  там не търсеха хора в продължение на 5-6 години - никой не напускаше това хубаво място. Нещата се промениха с ново ръководство и подмяна на персонала. Астрологът ми каза, че смяната на работата няма да ми донесе нищо - ще е от трън, та на глог. За което се оказа прав, защото там отново щях да правя същото, но в по-голям мащаб. Когато ми се обадиха, аз им отказах. Междувременно се сдобих с още информация, която преди консултацията едва ли щях да си направя труда да търся, окрилена от сбъдването на една мечта, а в тогавашната ми работа ми повишиха заплатата и дадоха нов ресор.
Сега се получи същото - усещах, че е време за промяна и развитие, но ми липсваше смелост и увереност, че нещата ще се развият в правилната посока. Консултацията ми я даде.

# 163
  • в 1001-та нощ
Алена, а защо се занимаваш с астрология и се консултираш с утвърдени имена? Не се заяждам, наистина ми е интересна мотивацията да се търсят подобни услуги. Simple Smile

Първата консултация направих през 2009г. Едно момче се беше заело да ми докаже колко сме един за друг и беше ходил на астролог. Такива неща ми каза за мен самата, че грам не повярвах, че такава информация може да получи от астролог и веднага контрирах с искане на името и телефона на астролога. Отидох със смесени чувства - хем любопитство, хем с желание да се убедя, че това са глупости. И астрологът ми ги надрънка едни небивалици ... Да, но се случиха. Прогнозата нямаше нищо общо с плановете ми, мислите ми ... След това започнах всяка година да ходя по веднъж  - "да се ориентирам" какво предстои. Всички прогнози бяха негативни и свързани с тревоги. Но аз някак не се връзвах. Опитвах си да си представя как ще се случат нещата и те се случваха, но по съвсем различен начин. През 2015г. една приятелка все ме подканяше - "хайде, почети малко на тема астрология - поне да знаеш кога е ретро Меркурий - да не подписваш договори" ... и това ме жегна, докосна ме. Предстоеше ми прогресивно новолуние в 12 дом във Водолей - вероятно така се започна. Влязох в темата тук, от нулата и така до сега. След това съм ходила на още няколко консултации, но по-скоро, както Sotis предположи - да си сверя часовника, да чуя друга гледна точка, на опитен астролог, с опит, доказан пред мен. Две от прогнозите от един астролог си противоречаха. Първата - се заинатих да "направя напук". Направих избор - различен от предвидения и го реализирах. Прогнозата би се сбъднала, ако се бях пуснала по течението.

Сега от днешна дата  мисля, че в прогностиката се вижда какви са обстоятелствата, какви избори ще има човек, какво ще е емоционалното му състояние. Но докато има избор, има и алтернативи. Сега не планирам нова консултация.

# 164
Първата - се заинатих да "направя напук". Направих избор - различен от предвидения и го реализирах. Прогнозата би се сбъднала, ако се бях пуснала по течението......... Но докато има избор, има и алтернативи. Сега не планирам нова консултация.
Ако не се беше консултирала, дали щеше да правиш напук?
А по отношение на избора - не важи ли това най-вече в негативната прогноза? Защото ако ми каже - ще си купиш къща и ще се омъжиш, не бих имала мотивация да саботирам тези събития.

Общи условия

Активация на акаунт