Колко пъти месечно ви идва да утрепете Милия?

• 62 563
  • 440
  •   1
Отговори
# 90
"Пресни" либета сме още, отговорът ми засега е нула пъти месечно.

# 91
  • София /Абсурдистан
Побеснявам направо като сложи чинии в миялнята с твърди остатъци от храна по тях. Абе нали пише и в упътването на машинката, че от съдовете се махат твърдите отпадъци и тогава се слагат за миене. Ако не погледна, ще го направи пак гарантирано. Помолих поне отгоре на шкафа да ги слага, аз ще се оправям, пишман съм вече от такава помощ. Голяма философия е да дръпне кухненска хартия от ролката  за секунда да ги почисти и хвърли в кофата. Познайте кой чисти гадния филтър после и премива на ръка чинии с остатъци от магданоз по тях примерно  Twisted Evil
Казвам ви пак, на косъм съм да стана подсъдима  Twisted Evil

# 92
  • Terra incognita
Ох, какво да ви кажа с тая мечешка помощ. Моя така мие чашите, че като ги вдигнеш срещу светлината лошо да ти стане. Понякога ме е страх да не се изложа пред някои гости с мити от него чаши.

# 93
Всеки път когато ми говори на инат.  Абсолютно всеки път когато стане и си остави стола насред стаята и не вижда нищо лошо в това.
Когато се върне от работа, а аз съм на работа, но той не бърза да се обади, че се е прибрал и да си ме чуе, защото не сме се чували осем часа...
Има и други неща, споделяла съм, но това е първоначално.

# 94
Спокойно. Ще свидетелстваме, че имаш смекчаващи вината обстоятелства.  Mr. Green

# 95
  • София /Абсурдистан
Спокойно. Ще свидетелстваме, че имаш смекчаващи вината обстоятелства.  Mr. Green
Имам, ама скоро ще ти искам чугуненият тиган на заем   Mr. Green

# 96
Щом е за такава достойна кауза, ще ти изпратя един да си е лично твой. По-тежичък, с дръжка с добър захват ще ти избера.

# 97
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Абсолютно всеки път когато стане и си остави стола насред стаята и не вижда нищо лошо в това.

като заспи и му сложи стола пред леглото , така че като стане да се натресе на него. после с неговите аргументи му обясни, че не виждаш нищо лошо... Mr. Green

# 98
Абсолютно всеки път когато стане и си остави стола насред стаята и не вижда нищо лошо в това.

като заспи и му сложи стола пред леглото , така че като стане да се натресе на него. после с неговите аргументи му обясни, че не виждаш нищо лошо... Mr. Green
Страхотна идея, но неизпълнима. В спалнята няма място за стол. А когато аз нарочно катурна стола за да му е сложно минаването и да си го прибере към бюрото, той спокоййййно си го заобикаля... И може два три дни така да го караме  - е, като съм сама си прибирам, за да не ме дразни, но преди да изляза, го катурвам. Така, че варианта отпада Joy

# 99
  • София
Щом е за такава достойна кауза, ще ти изпратя един да си е лично твой. По-тежичък, с дръжка с добър захват ще ти избера.
Joy
 тиган бекхенд с една ръка.

# 100
Сега се сетих още един навик, много дразнещ - когато е на банкомат, винаги прибира бележката, но на другия преди него,ако е забравена, а своята забравя!  И не е, за да ме лъже за заплатата - винаги намирам фиша му в джоба на дрехата му, т.е. той не се старае да го крие...

# 101
  • София /Абсурдистан
Joy
 тиган бекхенд с една ръка.
Ще свърши идеална работа. Мерси Simple Smile

# 102
  • Countryside
Лейди, щом е за теб веднага ще ти услужа! Все пак, ако нещо се забави доставката на Уишмастърова, и аз имам чугунен тиган, даже оребрен за по-голямо удоволствие  Mr. Green

# 103
Само внимавайте да не сложи чугунения тиган в миялната, че тогава наистина ще става само за хладно оръжие.

# 104
  • София /Абсурдистан
Няма бре, ще го пазя като очите си  Peace
Сутринта ме събуди с инжекция в бутчето милия ... Фрасна ми я каза да натискам памука, че бързал за работа, а аз още спях. Да ме беше събудил поне, преди да ме боде рано рано. Направо ще си държа тигана под възглавницата.

Общи условия

Активация на акаунт