Колко пъти месечно ви идва да утрепете Милия?

• 62 572
  • 440
  •   1
Отговори
# 105
 Като ви чета установявам, че явно мм е много дресиран и стресиран - нито оставя мръсни чинии (не дай Боже в мивката, пък за фурната да не говорим), нито мръсни дрехи извън коша (отне ми години да възпитам 3-тото дете), за празни опаковки да не говорим. Децата и те явно са дресирани, въпреки че аз ги сравнявам непрекъснато с децата в България, които сами си приготвят храна - моите не могат.
Нещо, което ме изважда от кожата ми е пастата, оставена отворена на мивката и капачката до нея. Всичко прибирам в шкафове, ставам първа сутрин и като го видя това съм в състояние да се развикам (ама мълча, че всички спят). Другото е, че след като кажа "изпразни си джобовете и сложи дрехите в пералнята" след това намирам монети, запалки, химикалки ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ако реша да го трепя няма да ми е много трудно. Ще му скрия солта и ще пукне от абстиненция.

# 106
  • Куциндрел
Аз па искам да оскубя Милите котки. Едната по рождение само квичи, все има нещо да каже... а другата ме хапе помърквайки. Crazy

# 107
Знаех си, че само привидно си котколюб Joy
Днес много ме ядоса, ама той и знае как де, гад дем Rage
Вече ми поотмина де, ще живее.

# 108
Аз ненавиждам да ровя по джобове.
Беше ми "хоби" за кратко в началото на годината, когато го заподозрях в изневяра, сега го правя по принуда преди да хвърля дрехите му в пералнята. Той си държи джобовете на прането празни, но все някоя хартийка ще се намери.... Joy

# 109
Затова го карам той да си ги изпразва. Аз джобове нямам и не ползвам, както идецата, обаче неговите винаги пълни. От една носна кърпичка веднъж какво мазало стана ... и тогава не разбра как му подарих живота.

# 110
Аз веднъж не му проверих джобовете и ревна, че съм му изпрала телефона, че и аз му го бях подарила. А предния подарен от мен телефон го беше изръсил в тоалетната чиния и загина геройски.   В крайна сметка поне този телефон оцеля - оказа се, че е в други джобове, не тези в пералнята. Ама това с проверката на джобовете преди пране си има и добра страна - що пари съм намерила и съм казала вече, че каквото намеря, мое си е!

# 111
Привет от мен! В последно време няма ден, в който да не искам да го убия. То мрънкане за всичко, цупене, стойки и фасони... Затопли се времето и нещо прещрака. Направо вече не го издържам. В Петък вечер имахме среща с приятели  в 20:30 ч. господина се прибра в 20:12 ч. и влезе да се къпе. Ясно ми беше, че няма да стигнем на време и ще ни чакат. По пътя в колата му казах, че винаги закъсняваме за навсякъде, защото се мотае и най- нагло мистър ми заяви, че се случва за първи път той да е виновен. Демек другите пъти все заради мен било. Еми казвам ви исках да го изритам от колата в движение.

# 112
  • София
Два-три пъти съм го сваляла от колата докато си пътуваме нанякъде, като ме докара до лудост с простотиите си, но нейсе. Аз съм малко италианка в тези работи. Викам, карам се, хвърляла съм и чаши по него.... и после ми минава. Той се обиждаше много, но вече знае , че е моментна емоция.
Аз май най-луда излязох от всички в темата 👀

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 19:15 от DonaFlor

# 113
  • На топло
Един път в месеца, но качествено ме изкарва извън нерви😤
Особено почивни дни. Свикнал е да работи, остане ли без тази своя дейност, ходи след мен като кученце и иска да го забавлявам 😲
Лази ми по нервите 😂 Не е болка за умиране, но винаги е залепен за мен.
А аз искам да правя каквото си искам, когато си искам....искам въздух!
После се сърди като бебе.

# 114
Напоследък все по-рядко е в риск милия, пу, да не му е уроки. Мисля, че това е защото му изкарах акъла миналия месец с внезапен здравословен проблем. Аз съм човек, който никога не се оплаква когато го боли, стискам зъби до последно, но този път сама извиках линейка, след като се обадих първо на него. Помислил е, че ще ме загуби, приятели ми казаха после, че за пръв път в живота си е изглеждал изплашен. Напоследък непрекъснато ми засвидетелства обич и уважение, дори и когато го вбесявам.

# 115
  • Terra incognita
Днес набих милия с тока на една бота. Колко пъти съм му казвала да не позволява на детето да рови навсякъде. Ама нали му е лесно така. Оставя го да прави каквото си иска, после аз да оправям бъркотията. Вбесява ме това. В чекмеджетата под леглото имам кутии с обувки. Мия аз чиниите, а детето ми пристига нахлузило чифт боти наопаки. Милия се проснал на леглото и си рови в телефона. Е, падна ми пердето. Взех едната бота и хуууубаво го натупах. Олекна ми.

# 116
  • София /Абсурдистан
Днес набих милия с тока на една бота.
 Е, падна ми пердето. Взех едната бота и хуууубаво го натупах. Олекна ми.
Бива си те  Mr. Green
Днес и на мен ми падна пердето. Ходим като арабско семейство - той препуска 15 метра поне напред, аз се влача някъде си зад него, боли ме гърба и не мога да го стигна. Не можел да върви бавно /разбирай нормално/. Е нали сме тръгнали заедно на пазар, магазина ли ще се измести, че препускаш  Twisted Evil

# 117
  • Terra incognita
Днес набих милия с тока на една бота.
 Е, падна ми пердето. Взех едната бота и хуууубаво го натупах. Олекна ми.
Бива си те  Mr. Green
Днес и на мен ми падна пердето. Ходим като арабско семейство - той препуска 15 метра поне напред, аз се влача някъде си зад него, боли ме гърба и не мога да го стигна. Не можел да върви бавно /разбирай нормално/. Е нали сме тръгнали заедно на пазар, магазина ли ще се измести, че препускаш  Twisted Evil
Мислех, че само ние го имаме този проблем. Направо ме подсети да му "туря" още една черна точка. Така съм му го набрала напоследък, че скоро ще има присъди за домашно насилие. За жената.

# 118
  • Down south
Я, каква забавна тема.
Аз съм от тези с редките пориви.  Пътувам често и като се видим, той се е погрижил за дъщеря ни и нейните капризи, на 17 в днешно време се живее някакъв странен живот, който ние явно не разбираме Joy
Хърка, съпругът, не девойката, това е проблем, търпях, търпях, докато не го инсталирах в една от спалните за гости.  Перманентно! Амин!
С това поривите ми за саморазправа, драстично намаляха.
Аз съм за трайното разрешаване на малките проблеми, че иначе става страшно.

# 119
Аз пак тук. Не знам какво става на ММ, нооо..... Той принципно си е за хвалене, но снощи се прибрах от двудневно отсъствие и изпаднах в амок. Състоянието ми в момента попречи да се ядосам, тъй като се водя болна.... Но сега ми иде да вляза в затвора за доживотна- хола е в ужасно състояние - познайте кой ще го чисти и подрежда- прането сложено върху килима!, кухнята с мръсни чинии, само вечеря беше сготвена, което е супер, но другото...
Толкова ми е лошо, а сега -подреждане, нова пералня, миене....
Уф. Знам, че последните дни се чувстваше заради мен зле, но все пак.... И предупреждава - аз не съм подреден, нали знаеш?!
Е, този път е надминал всеки мъж по света!

Общи условия

Активация на акаунт