Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 66 371
  • 886
  •   1
Отговори
# 735
Аз бих дала колкото ми поискат, стига резултата да е качествен и това, което съм искала. Косата ми е страст и изобщо не бих се замислила. И бакшиш ще оставя и с усмивка ще си тръгна. Но! Да има за какво.
Убедиха ме, че светлината в салона била скапана, толкова хубаво сиво било станало, повториха го 300 пъти, че аз се усъмних с собствената си преценка. Затова не казах нищо. А и съм патка и ме правят на такава. Може би си го заслужавам.
С такъв зор го постигнах това бяло русо, че не искам да се отказвам. Толкова козметика имам за руса коса… най-лесно е да седна някъде (буквално някъде) и да ме намажат с кафявата боя. Но не искам. Отказвам да повярвам, че в немалък град като Варна няма една фризьорка дето да се справи и то да не е късмет или единичен случай.
Хайде стига, много време отделихме на моята несполучлива коса. Дано всеки намери правилния за него фризьор и не остава разочарован.

# 736
като искате русо ще си го поддържате в салон поради ред причини.
Когато човек иска нещо трябва да може и да си го позволи.
С последното съм абсолютно съгласна.
И аз искам ново Порше, но реалността е че мога да си позволя нов Сеат Wink И двете ще ми вършат работа да ме придвижат от едно място на друго. Шегата настрана, какво имам предвид - преди години във Варна студио Ка беше "Салонът" висок ценови клас, по същото време започнах да ходя при едно младо момиче в един гараж, при което за същите услуги цената беше 50% надолу. Резултата същият, да не кажа по добър, защото косата ми беше много по здрава, а не просто добре направени кичури и русо.
Сега също има цени и цени. И те не са гаранция.
Искам русо и в момента си го поддържам в домашни условия, и причината не е само цената. Последните пъти едвам изтърпях салонната култура, хвърляйки половин минимална заплата, и излизайки от салона не с резултата, който търсех.
В момента се боядисвам с дрогерийна боя ( не мога да повярвам аз самата ) и резултата ми е по добър отколкото с обсъжданите професионални марки.
Познавам едно момиче което живее до салона на Диксан, косата и кичурите и русият цвят и е страхооотен. Беше споменала, че ходи в квартала на фризьор и помислих, че е при обсъжданата. Ми оказа се че не, даже и стана смешно моето предположение. Точно заради разликата в сумите - наполовина.
Но и двете сме естествено светли и това улеснява процеса.
Забелязвам, че понякога и ние жените искаме нещо, което е трудно постижимо - къдрава брюнетка с червен оттенък иска да е руса и права - е тогава наистина трябва да можеш да си го позволиш. Защото поддръжката е скъпа - като на Порше Wink

За себе си стигнах до извода, че трябва да си намери всеки "неговия" фризьор. Окепазявали са ме имена в колористиката, такива, които са правили чудеса по косите на приятелки. Не усетя ли човека като "моя" вече не сядам на стола.

размислите ми са общи, не са насочени нито към случая на Лимана, нито към някоя дама от темата

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 10:37 от Casual

# 737
…….
Познавам едно момиче което живее до салона на Диксан, косата и кичурите и русият цвят и е страхооотен. Беше споменала, че ходи в квартала на фризьор и помислих, че е при обсъжданата. Ми оказа се че не, даже и стана смешно моето предположение. Точно заради разликата в сумите - наполовина.
……..
Сега все пак ако кажеш името на салона, ще съм ти благодарна. Аз нямам скрупули дали ще е квартална фризьорка или “мастит” салон. Важен е резултата.

# 738
Дамите със естественно светли коси сте облагодетелствани, ние с тъмните да му мислим Grinning
Че и моята е чуплива или по скоро кощница Joy

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 11:47 от Nona M.

# 739
Лимана, не се позаитересувах ( нали споменах правя се сама, а и местоположението ми е далече ) ако срещна момичето ще я питам. Но не го смятайте за препоръка Wink

# 740
И аз ще се радвам, да разбера коя, понеже съм в същия квартал.

# 741
Убедила съм се, че във всеки салон и при всеки фризьор има двупосочни мнения - от много доволни до крайно недоволни.
Например Петя Иванова в Max beauty and spa съм препоръчала на поне 4-5 човека и всички останаха доволни. Ходя при нея от години и също винаги съм била много доволна, но ето, че няколко дами тук споделиха по-скоро негативно мнение от Петя.
Миналата година отидох в един салон Дивна, който май се разпадна и се разделиха двете жени, които работеха там, но бях потресена от косата, с която си тръгнах. Обаче гледам, че има и доволни от въпросната фризьорка.
Във Варна бюти студио има много снимки на работата на Илияна, но и от нея бях потресена.
Не се боядисвам, а само се подстригвам, но  не смятам, че е редно човек да плати за услуга и да получи резултат, който е ужасяващ.
Не съм видяла снимката на съфорумката, но напълно вярвам на написаното от нея.
Дано се оправи скоро положението, а негативните ревюта са задължителни в такива случаи.

# 742
  • Варна
Да ви питам, при Валентина Димова има ли мотане, бавене, работене на няколко клиенти едновременно.. Последното не ми пречи, ако не ме бавят заради това.

# 743
Три жени са в салона, работят експедитивно по мое мнение. Честно казано човек е добре да отиде и да опита, вместо да има хиляди претенции. Може пък да му хареса Grinning

# 744
Който е с хиляди претенции никога и никъде няма да му хареса напълно, все за нещо ще намери да се хване. Майка ми е точно така,цял живот не си хареса фризьор. 😄

Аз съм доволна от Валентина Димова, с двете помощнички обработват едновременно три клиентки,но работят стегнато,не се губи време в чакане.

# 745
  • Варна
Благодаря много за отговорите Heart, щом има помощнички, а и си личи, че си разбира от работата, нещата ще са ок.

# 746
А какви са цените при Валентина Димова, някой може ли да сподели актуални?

# 747
  • Варна
Аз също се включвам с питане за цените при Валентина Димова?

# 748
Аз съм ходила при Валентина Димова известно време. Добра е, но ми липсваше внимание към косата ми. В смисъл да погледне цвета, дали друг няма да стои по-добре, да предложи прическа, която би стояла добре, суха ли ми е косата, мазна ли е, да ми даде съвет как да я поддържам, да предложи тип продукти ( не задължително Balmain). А тя ми намазва корените с боята, която пише на картона ми, слага един тонер по дължините и хайде 120 лв. Работи стегнато, рядко се бави, приятна жена е, но очаквам нещо повече от фризьора си.
Иначе салона е много подобен на салона на Кина, само без чакането.
Струва ми се много да дам 80- 100 лв за едни корени и пък,  ако ще през това време да пия вино от кристална чаша. Не че не мога да ги дам, но няма никаква друга добавена стойност. Открих, че мога да си купя една хубава боя и сама да си намажа корените. Излиза ми едни 60 лв по-евтино. Започвам да проучвам по-непретенциозните салони. Едно време ходих на пазар Чаталджа в един салон. Там работеха Румяна и Кремена. Не им помня фамилиите. Бях доволна, но отдавна ги няма там и не знам къде са.
При Кина ми допадаше, че предлага актуални прически, цветове, дава идеи за промени, обръщала ми е внимание на състоянието косата и скалпа, но няма да се върна там заради безумното чакане.
Не ми харесва, че трябва да се питаме за цените по форуми. Цените трябва да бъдат обявени, но нито при Валентина, нито при Кина са.

# 749
Имам въпрос - преди време имаше един фризьор (мъж, средна възраст), работеше в доста хубав, висококласен салон срещу общината, може би малко по-нагоре от нея. Говоря за 2012-2014 някъде. Мисля че се е преместил от Варна но не помня нито неговото име, нито името на салона му. Ако някой има спомен ще съм благодарна

Общи условия

Активация на акаунт