Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 6
Здравейте! Искам да попитам точките, които се генерират в секцията Критерии/точки  след зададените критерии са тези точки, с които ще кандидатстваш ли??? И другото нещо , което не разбирам, когато задам кандидатурите отстрани излизат точки, тоест това са необходимите точки, които трябва да имам за съответното училище? Правилно ли съм разбрала??? Благодаря на отзовалите се:)

# 1
  • Sofia
  • Мнения: 2 282
Искам да попитам точките, които се генерират в секцията Критерии/точки  след зададените критерии са тези точки, с които ще кандидатстваш ли???
В тази секция просто виждате на кои критерии отговаряте и колко точки получавате за всеки критерий. При кандидатстването се добавят още 1, 2 или 3 точки, зависи от пореднността на желанието.
И другото нещо , което не разбирам, когато задам кандидатурите отстрани излизат точки, тоест това са необходимите точки, които трябва да имам за съответното училище? Правилно ли съм разбрала???
Не, това не са небходимите точки, които трябва да имате за съответнито училище.
Това са точките,които събирате за съответното училище и според поредността на желанието на дадената кандидатура (дали ще е първо желание, второ, трето или ниско - точките, които получавате са различни за всяко желание). А дали тези точки ще Ви стигнат зависи колко деца кандидатстват за колко свободни места и с колко точки.

Общи условия

Активация на акаунт