ОКТОМВРИЙСКИ мами магазините щурмуват, по-широки дрехи си купуват

• 39 067
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, продължава ли температурата ви да е около 37 градуса? Нещо от петък не се чувствам особено добре и гледам че следобяд си е все към 37-37.1... с първата бременност не съм я измервала толкова продължително и незнам само първия триместър ли е била толкова или до края на бременността.
Моята лекарката ми каза, че ако температурата се вдигне над 37.20 да и се обадя, под тая стойност нямало проблем Simple Smile

# 151
Каква разлика в докторите само, аз преди няколко дни вдигнах 37.4° и се чувствах зле, АГ ми каза нищо да не пия, организма се борел сам с инфекцията, само ако стане над 38° да пия парацетамол.

# 152
:
Някоя мама пие ли аспирин протект? Аз го пия от няколко дни и май доста ми раздразни стомаха. Аз ли си внушавам че е от него незнам. Пия и 3х3 Утрогестан и 3х1 но-шпа. Имате ли още гадене и повръщане. Почти 15г.с. а още го има на моменти...
Аз пия Аспирин всяка вечер след хранене. Затова се изписва след храна, защото дразни. Може да е от него, а може и от нещо друго. По- нататък ще ти го разредят. Аспиринът се пие за разреждане на кръвта. В днешно време май е задължително бременната да пие лекарства, някаква мода. С първата си бременност не пиех нищо , освен фолиева киселина. Докторът все ми повтаряше, че витамините били за циганите, защото нямали какво да ядат: flushed: сега се тъпча с хапове, инжекции и какви ли не боклуци....

# 153
  • Beyond the stars
:
Някоя мама пие ли аспирин протект? Аз го пия от няколко дни и май доста ми раздразни стомаха. Аз ли си внушавам че е от него незнам. Пия и 3х3 Утрогестан и 3х1 но-шпа. Имате ли още гадене и повръщане. Почти 15г.с. а още го има на моменти...
Аз пия Аспирин всяка вечер след хранене. Затова се изписва след храна, защото дразни. Може да е от него, а може и от нещо друго. По- нататък ще ти го разредят. Аспиринът се пие за разреждане на кръвта. В днешно време май е задължително бременната да пие лекарства, някаква мода. С първата си бременност не пиех нищо , освен фолиева киселина. Докторът все ми повтаряше, че витамините били за циганите, защото нямали какво да ядат: flushed: сега се тъпча с хапове, инжекции и какви ли не боклуци....

Моята лекарка е на същото мнение - не за циганите де, ами , че ако няма нужда - няма смисъл от витамини. И аз пия аспирин заради повишен риск, въпреки че съм с кръвно 90/60 и в момента, ама като гледаха кръвоснабдяването на феталната + фамилен риск , че баща ми е с изкаран инфаркт на 48 (слава Богу, без последици).

# 154
Здравейте, бъдещи мами Simple Smile Аз съм Грета на 28 години от Пловдив и също като вас съм октоврийка 2018г. Първа бременност с термин 18.10. Ще се радвам да споделим трепетите си около бремеността. Може ли да ме добавите и във фейсбук групата. Слънчев и прекрасен ден. За групата във facebook на кой трябва да пиша ?

# 155
Добре дошла,Грета!На първа страничка са имената на момичетата на които може да пишеш за добавяне към групата във фейсбук. Simple Smile

# 156
Аз се записвам в отбора на мъжките мами. Днес потвърдиха това, което каза лекарката на ФМ - 100% мъж. Видяха му се всички атрибути. Сега съм 13гс + 3, а отговаряло на 14+1.

# 157
Здравейте, бъдещи мами Simple Smile Аз съм Грета на 28 години от Пловдив и също като вас съм октоврийка 2018г. Първа бременност с термин 18.10. Ще се радвам да споделим трепетите си около бремеността. Може ли да ме добавите и във фейсбук групата. Слънчев и прекрасен ден. За групата във facebook на кой трябва да пиша ?

Грета, пиши ми на лично имейла си, ще те добавя Simple Smile

Много сте изписали, и аз покрай изпити и курсови, нямах време да чета. Simple Smile Обсъдили сте дрехи и колички, и ние вчера гледахме количките, но май ще взема Silver Cross от една приятелка, заедно с различните й приставки, както и легълцето. Няма смисъл от големи харчове според мен. Купих си чифт дънки от George, 2 клина и 2 туники и това е за сега. Simple Smile

# 158
  • Beyond the stars
И аз честно казано обмислям olx, ebay и т.н. Нещо не виждам идеята в инвестиция от близо 2000 за нещо, което се ползва 2 години. Дето вика ММ - да му купим по-добре един Smart и да си го кара  Laughing

# 159
Вълшебство, много правилно мисли твоята половинка. Е, ако бяхме фрашкани с пари и само да се чудим къде да ги харчим, това е отделен въпрос Satisfied но не това е случая при нас Simple Smile особено сега, когато смятаме да купуваме жилище, и с ремонта (които няма да е мега основен), дали сме оферта и стискаме палци Simple Smile

# 160
Аз казах и по-рано, че мислим вторa ръка да взимаме неща. Просто е напълно излишно и според мен, в групите за продажби по квартали около мен количките от 2 коша+ кош за кола варират от 35-100 паунда. Не виждам смисъл да дам повече пари, но всеки си гледа от неговата камбанария.

п.с. Да ви кажа, че се запознах със __Sunshine__ и ми беше много приятно Simple Smile

# 161
Ние си купихме нова полска количка, среден клас, нито скъпа, нито евтина, но вози идеално и е голяма и удобна, с идеята дай Боже да си я използваме два пъти. Малкият от около две седмици го водим пеш на ясла, т.е. вече не използваме количката.
Да се оплача - тази нощ не сме спали, малкият беше буден и крив, оплака се че го боляло ухото, а сутринта се събуди с температура. Естествено цяла нощ беше върху мен, както всеки път когато не може да спи. Съответно днес цял ден ме боли главата и съм парцал. Говорих с АГ, каза че 37.1 не е температура, да се следя, да си пия Биозин мама и Цетебе. Надявам се при малкия работата да е от последния кътник, който напира и да се размине леко, а аз да не се разболея. Вече нямам сили, имам чувството че от февруари не съм спряла да боледувам, чувствам се тотолно изтощена и искам просто една седмица плътно да се наспя Sad Дори когато малкият си е добре и спи цяла нощ, ставам за тоалетна и после не мога да заспя и пак съм скапана през деня Sad Има ли други отчаяни като мен, да помрънкаме дружно...

# 162
  • Blondeville
purpletka, и аз си мечтая да се наспя Grinning Моят малчо не ходи на ясла и ми стопява лагерите, но нощем е дежурен тати, откак съм бременна Grinning Той вече почти не се буди де, ама сутрин е ранобуден, в 7 е готов за подвизи. Понякога съм като зомби, аз по принцип обичам да си спя по много Grinning И аз понякога ношем като стана за WC после едва заспивам. Сутрин кафето ме спасява, че иначе и с това мойто кръвно, ще взема да заспя права Grinning.

За количката, ние си взехме нова на Мамас & Папас, много съм доволна, другата, която ми допадаше беше Мутси. Исках задължително да я побутам преди да реша, много държах да е лека и маневрена, но същевременно кошовете да са широки, да има голям сенник и голям багажник. Още я ползваме с баткото, че е на 1 г и 4 месеца, но тепърва ще мисля за количка за породени, или за борд към тази.

# 163
Blondie anna, нашият юнак иска само мама, играе страхотно с баща си, много се разбират, търси го, но дойде ли дебелия край (приспиване, утешаваше, зъби, боледуване, събуждане през нощта от всякакво естество) признава само мама. Аха е станал баща му вместо мен и е надул гайдата... Не знам защо така, но в момента ми изпива соса. В крайна сметка всичко е период и минава, дано да се размине без антибиотик и аз да не се разболея (разболявам), все ще успея да се наспя някак... Като ги искаме с малка разлика, дупе да ни е яко Hug
И аз мисля за борд за нашата количка, но ми се сториха ужасно скъпи. Рано е още, да родим по живо по здраво, като има една количка налична е лесно...

# 164
Здравейте ! Ле ле колко сте писали ! Колички и аз гледам, но нямам краен избор за сега. За сметка на това си харесах детско обзавеждане и куп дрешки. Сърбят ме ръцете да започна с шопинга ама ще се въздържа още малко.

Днес бях на преглед и ми казаха пола - момиченце ! Много срамежлива почти през цялото време ни беше обърнала гръб ! Joy Всичко ни е наред за сега.
Пумпалче, може един розав щъркел да ми сложиш !
Някоя от вас възползва ли се от дрехите в Лидл от тази седмица от днес тоест? Мнения? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт