Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 1 020
 • Мнения: 6 601
Тесла, не му се иска отговор, защото не е предмет на делото.
Ама ти присъстваш ли на съд. заседания, че знаеш кое е обсъждано и кое - не.

В други теми сме на еднакво мнение , но тук направо се смахвам, чее си такъв "защитник" на корумпирани местни величия , при това избрани чрез заблуждаване на чистите намерения на избирателите. демагогия от висш тип. То поне демагожката да беше умна. А то... някаква злобна женица, дето още преди присъдата си реши да съди Гешов. Това е такъв пошъл цирк, че направо онемявам, че се връзвате.

# 1 021
 • Макондо
 • Мнения: 11 573
Добре де, да кажем, че Иванчева е виновна. Лично моя милост, никога не ѝ е симпатизирала до момента на ареста ѝ. Защо бяха тези циркаджийски изпълнения, които са изцяло в нейна полза? Защо не я прибраха со кротко, со благо, както всички останали, а зорлян я правят мъченица?

# 1 022
 • Мнения: 6 601
Добре де, да кажем, че Иванчева е виновна. Лично моя милост, никога не ѝ е симпатизирала до момента на ареста ѝ. Защо бяха тези циркаджийски изпълнения, които са изцяло в нейна полза? Защо не я прибраха со кротко, со благо, както всички останали, а зорлян я правят мъченица?
Защото на това се казва "неотложни оперативно - издирвателни мероприятия". Хваната на местопрестъплението. Доколкото си спомням, те го обясниха от Прокуратурата.Заснели са срещата, края и. Провели са си мериприятието , заснели са необходимото и са ги спипали с парите в колата. Кога иначе? Понеже автомобилът се е движил по знаков маршрут , там и задържането.

И аз не съм фен на екшъни, но ей го- темата е как е била "просната". Ами не беше .

# 1 023
 • Мнения: 586
Ами Тейс ти ако си съдия на делото, как ще се обосновеш за тази присъда, кои док. ще посочиш за да се мотивираш. Да, ясно ми е че трябва да чакаме цял месец за да видим обосновката на съдия Хинов, щях да те репликирам че защитавам "корумпирани" но чисто технически вече си права, защото има произнесена присъда от съд и Иванчева вече официално е корумпирана. Но въпросите без отговор са твърде много, и лошото е че те продължават да остават без отг. дори и след произнесена присъда. Да напомня че и при нашите медици и след произнасянето на присъдата въпросите продължаваха да стоят по съшият начин както и преди присъдата. Тук виждаме същото нещо, въпросите продължават да стоят.
Цитат
Провели са си мериприятието , заснели са необходимото и са ги спипали с парите в колата.
Въпросът е какво е било мероприятието, и защо са ги спряли там, да не напомням пък там какво се оказа, че няма запис на обиска, защото точно там и точно тогава мистериозно в столична о-на решила да изкл. пътните камери. И остават необясними някои неща като например как Иванчева не свети пък воланът и свети. Да не е карала с ръкавици. И кой е мазал волана, щом тя не свети. Това са едни други въпроси, което се задаваха в началото на темата и си остават също без отг. И защо трябваше да ги спрат точно там, защо не изчакаха с Иванчева и Петрова да си излязат с кашончето с парите. Обяснението пак е идиотско, ама те можело по пътя да изхвърлят парите, и да пропадне делото, е кой кмет взима подкуп за да го изхвърли по пътя, аа да забравих, те през цялото време знаели че ги подслушват и следят и затова трябвало да се действа бързо, затова и нямало запис след 2 месеца подслушване как искат парите, затова и Ваклин не предлижил да им даде 70 000 евро предният ден в кабинета им когато ги е носил, защото те се държали все едно че не знаели за парите, ама то било не щото не знаят, ами защото знаели че ги подслушват и затова правели такива театри, защото искали да вземат парите под носа на тайните служби, (надявам се че няма такива неща да чета в мотивировката на съдия Хинов) даже Ваклин се усъмнил Дюлгеров дали не го мами и че те от начина по който се държат изглежда че не знаят за парите (има го в срс-тата). Да не почвам пак като грамофонна плоча да ги повтарям отново всички несъответствия едно по едно за които няма отг. Да се надяваме че тези отг. ще ги намерим в мотивите на съдия Хинов.

# 1 024
 • Мнения: 3 458
tays, колко не харесваш Иванчева няма отношение към вината и присъдата ѝ. Аз също не я харесвам.

Аз продължавам да не разбирам на какви доказателства почива присъдата. Всички широко раздухвани такива от първоначалния период - СРС-та, Дюлгеров, светещото вещество по ръцете - отпаднаха.

(И ако питате мен, би било редно да се разследва кой спретна цирка с получаването на подкуп на улицата, след като и съдът, изглежда, не е намерил доказателства, че получаване е имало. Но - това е само в сферата на мечтите, разбира се.)

Съдия Хинов не го познавам. Но съдейки по пламенните му защита от страна на Правен свят ("правното" крило на Пеевските медии), няма как да му вярвам.

И, разбира се, че имат общо Бисеров и останалите. Когато аршинът е различен, няма как да не се питаш защо.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 05:05 от jp

# 1 025
 • Мнения: 2 248
Ваклин също не е чиста бисерна сълза в историята.

# 1 026
 • София-в сърцата на моите деца
 • Мнения: 1 200
https://blitz.bg/kriminalni/nakazanie/topadvokat-za-prisdata-na- … a_news668740.html
Не сме само ние , които мислим по-различно!

# 1 027
 • Мнения: 3 069
Това е най-тежката присъда за подкуп в последните 30 години.
Точно това прави впечатление. Нагледали сме са на мафиоти, корумпирани - много и по -малко, но да се даде най-тежката възможна присъда на една патка, си е основание за съмнение в обективността и безпристрастността на съда.

# 1 028
 • Мнения: 2 804
Сутрешното интервю на Еманиул Йорданов, защитника на Петрова и юрист, на когото имам пълно доверие. Сдържан е, но дава подробности
https://mobile.fro--reklamen-spam186--/article/174433/.

# 1 029
 • Мнения: 12 899
Естествено и Ваклин продължава с дефилето по телевизиите
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/04/16/3420204_vaklin_sujali … iat_ivancheva_ot/

# 1 030
 • Мнения: 9 847
Ваклин също не е чиста бисерна сълза в историята.

Щях да падна от смях веднъж като го попитаха дали някога са му искали подкуп и дали е давал, а той отговори - не, ама моля ви се.

Занимава се със строителство и никога не е давал подкупи, айде бе! Съвсем за балами ни имат!

# 1 031
 • Мнения: 6 519
Ех, не е имало кой да научи Иванчева, че се иска да ти препишат едно апартаметче от има няма 200 кв. с някоя тераска още толкова, тя тръгнала пари кеш да иска.

# 1 032
 • Мнения: 1 933
Tesla,
За пореден път ти пиша, че изборът на ника ми няма общо със значението, което му придаваш! От не помня колко години вече имам тоя ник! И мога публично да ти се закълна в каквото поискаш, че и аз самата чак след известно време откакто избрах този ник забелязах, че може да бъде асоцииран с "агитация". То е обикновена комбинация от начални срички от имената ми по паспорт - не дори от чуждо име на известна личност (зад което да се крия или да се изживявам).
Чакай си не година, а векове, ако искаш - решението да очакваш нещо необещано от мен си е лично твое! (Хайде пак), ако си нямаш работа, рови наново из публикациите ми да провериш още веднъж - никъде не съм писала, че АЗ ще изнеса секретна информация по случая Иванчева тук или където и да било!
И не, не се завръщам триумфално, нито ти набивам канчето с подигравки. Редовно ти чета излиянията, но не смятам за нужно да ги коментирам – може да те шокирам, но (изключвайки предварителната ти нагласа да си на страната на Иванчева) предвид ЕДИНСТВЕНО на ПУБЛИЧНО известните до момента факти намирам, че доста сносно се справяш с носенето на ФИЛТРИРАНА с ТВОЙ филтър вода от девет дерета.
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/mnozhestvo-predpriemachi-bili-izn … vani-ot-ivancheva


# 1 033
 • София
 • Мнения: 3 731
Ако и бяха дали до 5-6 години, да си помисли човек "ина нещо гнило все пак", с тия 20г още повече се подклаждат съмненията в показност и скалъпеност.
Не знам кой виновен, кой не, но няколко месеца след показния арест започна буквално бум на строителство в Изток, Младост и Дружба, в квартал по 5-6 проекта стартираха, за другите квартали не знам.

# 1 034
 • Мнения: 9 847
Ех, не е имало кой да научи Иванчева, че се иска да ти препишат едно апартаметче от има няма 200 кв. с някоя тераска още толкова, тя тръгнала пари кеш да иска.

Анджък, точно така се прави. Не случайно за някои хора се носят легенди как имат по един апартамент във всеки блок ново строителство.

Общи условия

Активация на акаунт