Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 18 апр. 2018, 12:25 ч.

Светеното Масло-Приложения

 • 2 698
 • 10
 •   1
Отговори
 • Плевен
 • Мнения: 116
Тук ще ви дам еди много-лесен и полезен ритуал който всеки сам може да си го прави в къщи-Латинско заклинание за Осветяване на Масло.

Приложения на Светеното масло или т.н. Миро има много,както в Религията така и в Церемониалната Магия :за помазване,за осветяване на амулети и предмети,за кандило или „светилник“ и др .Използва се и в  някой ритуали на Католическата Църква за Екзерсизъм,но това е за професионалисти.

Помазването

Помазването е  широко употребяван метод от църквата ,аз ще се опитам да обясня по не толкова религиозен начин защо е полезно то.Когато ни помазват с Моро ни помазват между очите което е шеста чакра-третото око.Тази чакра е отговорна за вътрешното ни зрение или т.н вътрешен филм.Нашето съзнание работи с мисли и идеи наречени мисловен поток,но нашето несъзнавано или подсъзнавано работи с образи и видения-това е нашето вътрешно зрение което ни оказва влиание дори и да не го съзнаваме..Нашето съзнание всъщност е около 10% от нашата психика ,като върхът на айсберк както го сравнява Фройд.Малко инфо за Несъзнаваното https://bg.wikipedia.org/wiki/Несъзнавано
 Когато медитираме,мечтаеме или сме в друго състояние на релакс в Алфа ниво тези образи започват да се появяват ,поне от горните нива на подсъзнанието наречени предсъзнавано.Чрез простичкия ритуал на Помазването ние си осветяваме третото око като по този начин си почистваме „къщичката“ - подсъзнанието и вътрешните видения и обръзи ,което може да го прави всеки от нас в домашни условия.Когато сме под стрес,проблеми,травми или др, неприятни ситуации и случки това се попива от подсъзнанието и ни влиае на мислите,емоциите,решенията,действията и мотивацията. Нещата не се оправят за един ден,но ако го ползваме този метод един месец като се мажем между очите и фонтанелата по един-два пъти на ден с малко масло ще усетите значително подобрение както на психическо и емоционално ниво , така и подобрение на събитията в живота ви.
Фонтанелата според источните религии е седма чакра която е отговорна за приемането на информация от вселената и заобикалящия ни свят и главно свързана с мисленето и мисловния поток,докато шеста чакра с виденията и подсъзнанието.И чрез мазане с малко масло ние ще пречистим и мислите си.

Осветяване на предмети и амулети.

 От давна се опитвах да намеря действащ магия за пари .Пробвах заклинания,ритуали ,но амулетите ми даваха най-добри резултати.Не бях чак толкова доволен ,но се виждаше ефект и полза от тях.Веднъж съвсем случайно разлях светено масло върху един от амулетите ми и реших да го оставя за видя какво ще стане.Ефекта беше невероятен, действието на амулета се увеличи многократно .Парите не падаха от небето,но чрез клиенти и труд в моята работа доходите значително ми се увелечиха.Може да си го ползвате за осветяване -пречистване на бижута,предмети или др. Бижутата като благородни метали и кристали имат свойството да попиват енергия и информация след което да ни я връщат , и е добре да се пречистват енергийно от време на време,може и с др. методи като сол,св, вода или просто вода и сол.

Кандило

Аз лично ползвам кандило за осветяване и пречистване на домът ,като ползвам светено масло за кандилото.Този метод се използва и от Церемониалната и Ангелската магия.Огънят като стихия,един от елементите в магията има свойството да унищожава старото , ненужното и грешките и отваря пътя към новото начало.Огънят от къндилото просто унищожава негатините влиания и енергии от домът,което свойство имат и восъчните свещи и там е символиката „да запалим свещичка за здраве“  да пречистим негативното и старото,но аз лично предпочитам кандило .В древните Гримуари се препоръчва да се ползва „дървено масло“ което е зехтин.Дори и в някой от псалмите на Давид се споменава „Дървено масло“ но и с обикновенно олио пак става.

Ето ви го и самото заклинание,просто се чете на бутилка зехтин или олио ,след което се ползва.Кръсчетата може и да не се правят задължително.

ОСВЕЩАВАНЕ НА МАСЛО/МИРО.

Бенедикат те креатура олей + Империалис маестатис; протеджат те регалис диинитас; дефендат те + именса Тринитас; фоуеат те + глориоса унитас; динджат те + инестимабилис бонитас; реджат те +потенциа Дей Патрис; виисичет те + сапиенциа Дей Доминус; дедучат те + виртус Спиритус Санкти,Алфа, ет Омега, Деус Сабаот, сит иста инуокацио, ут дет тиби аб омне малум виртуте, Крукс + Доминус салует те, дуодечим Апостоли те + кустодиант, Санкти  те + адууент, санкти Конфесорес те бенедикант, + омнес Санкти Сачердотес ноу, ет ветерис Тастаменти те екзорчизент, + ет санктифичент, + Санкти Анджели, Арканджели, Трони, ет Доминационес, Принчипатус, ет Петестатес, Виртутес целорум, Керубин, ет Серафин те + дефендант; виртусус Деус  ет нус те бене + дичат, ет дет тиби ад омне малум, ет ад омнес фактурас, ет малефичиа, ет омнес инкантационес,лигационес, фактурас, ет омне опус масарум демонес. Пер  Доминум нострум. Амен.
 Адюториум нострум ин номине Домини. Куе фечит целум, ет терам, мере, ет омниа куе ин ейс сунт.

Екзорчизо те креатура олей пер Деум + виуум, пер Деум + верум, пер Деум + санктум, ут омнис виртус дуерарий, омнис екерчитус демонес, омнис инкосио, ет омне фантасма Демон ерадичету а те, ут фиас омнис, куе те сумеринт, медичина ад експелендас омнес фактурас, ет фуганда омниа малефичиа демоне, ет министрорум еос, ет ипсум инимикум експелере ку омнибус малефичийс,инкантационибус, лигационибус, сигнаторис, ет сакторис валеас. Ин номине Патрис + Омнипотентис,ин каритате  Домини ностри  еос, куе виит, ет регнат кум Спириту Санкто Деус пер омниа секула секулорум. Амен.
 Доминус вобискум. Ет кум спириту туо.

Креатура Деус омниум, ет Домине Креатер, куе пер Мозен + фамулум туум, пермикстис ербис ароматум, фиери пречеписти санктификационем унгуенти, клеменциам туам супличитер депосчимус; ут ик олео, кус олиа те юбенте, продуксит, спиритуалем грациам ларгжиендо, пленитудинем санкти + сикационис инфундес, сит Домине фуга демонум, ек омниу малефичиорум, инкантационум лигационум, фактурарум, а омниум оерум демоне екстерминацио; ет преста нобис, Домине санкте Патер Омнипотенс етерне Деус, ут куекумкуе екс ок олео биберинт, ет деуоте инкеринт, сит ейс перфекта медичина контра омнес демоника.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 02:24 от Калоян Пламенов

# 1
 • Мнения: 859
Спри се. Сам си пишеш в темите, които сам си публикуваш.

# 2
 • Плевен
 • Мнения: 116
Ами напиши и ти нещо полезно ако има какво да напишеш изобщо.Като не ти харесва недей да ме четеш,на някой пък и харесват темите и мисля че са полезни,защото чрез този метод сами можете да си развалите лека магия вместо да ходите по Ходжи и Врачки за едно восъколеене /което можете да си направите и сами в къщи/ и да ви припишат нещо от Корана на лисче и да ви вземат 100-200лв.

# 3
 • Мнения: 17 616
Светеното масло не действа на слугите на Дявола – тези, които вярват и се възползват от услугите на всевъзможни врачки, баячки, ходжи, ясновидки и прочие служители на Злото и на Черните магии.
Така че излишно се хабиш.  Naughty

# 4
 • Плевен
 • Мнения: 116
Како Сийке вие Духовната Семинария ли сте завършила че знаете че не действа Светеното Масло.Аз го ползвам този метод отдавна и ти казвам че действа ,и ако прочетеш внимателно заклинанието вътре се споменава за "Санкти Анджели и Арканджели" .
По твоята логика 90% от хората тук във форума сме служители на Сатаната и злото щото се интерисуваме от Окултизъм,Врачки и подобни , и хайде вече Ангелите няма да ни обръщат внимание на молитвите щото сме ходили или сме се  интересували от  врачки и алтернативни методи и вече сме заклеймени служители на злото и Сатаната .Ами ако ходя на Йога ,пак ли съм служител на злото?

Въпреки че и ти си права донякъде,чистото Християнство отхвърля всякакви такива методи ,но каква е разликата между "Чудо" и "Магия" ? Въпрос на гледна точка.Всеки сам си избира метода как ще се спасява от страданието.Не съм против Християнството и го уважавам но използвам и други методи стига да действат . А знаеш ли какво е магията?
"Научен феномен за който няма научно обяснение в момента, се третира като магия" Това е чиста физика и наука и е много близко до квантовата физика и поведението на елементарните частици.На времето това са били Алхимиците ,сега са Квантовите физици. Пример-представи си че се върнеш във времето през средновековието с един акомулатор,кабели и една крушка , и и светнеш на ония "крушката" какво е това? Магия - може да те изгорят и на кладата щото правиш магии и си и светнала крушката.Но Едисон и Тесла са се родили през по-миналия век не през 15ти.А дали е така ,и дали се е случвало наистина това в историята, но не искам да обвинявам и прехвърлям отговорноста на Църквата че е имало фанатични идиоти които не са лицето на църквата въпреки че са се представяли  и действали от нейно име по време на Инквизицията-това си е било чиста политика и борба за власт,пък и дори и църквата не е Бог и не трябва да прехвърляме действията на църквата като действия на Бог.Запознай се малко с историята и по-точно с Малениус Малефикарум "Чукът на Вещиците" ,но това е друга тема.Че един катил с власт  е изгорил няколко десетки хиляди жени защото са имали бемки което според него е знак че са били вещици.И го е направил от името на църквата и на Бог,опа че се сетих и за Галилей,и той  ти е пример щото,защото земята не е плоска-нали?.Ай стига с тоя фанатизъм,уважавам вярата и Християнството във всякаквите му форми и го използвам но малко по-умерено с изказите щото е смешно.И ми писна да чета глупости ,но ме провокирате да ви отговоря като се заяждате и пишите простотии....
И заради такива фанатизирани "Попове" е станала войната между Илюминатите и Църквата която продължава и до днес .Без да взимам страна Църквата според мен предствая науката по скрит начин чрез просто вярване,докато Илюминатите са били учени които са обяснявали същите науни феномени по научен и аргоментиран начин,или поне някой от тях.Но това е доста специфична тема за която не мисля че съм чак толкова запознат и ще се въздаржа за сега.
Но и  оскверненията Църква -Илюминати и Илюминати-Църква си е чиста пропаганда,война.
Има и филм за тази война по роман на Даун Браун "''Шестото клеймо."
Но пък и Илюминатите на Адам Вайсхаупт имат една гадна доктрина и цел да затрият църквата и 2/3 от човечеството ,някой ако го интересува мога да я намеря точно как беше и какви са и целите ,но да не се отклоняваме от темата за светеното масло че малко се позаплеснах в обясненията.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 02:44 от Калоян Пламенов

# 5
 • Мнения: 2 616
..ако прочетеш внимателно заклинанието вътре се споменава за "Санкти Анджели и Арканджели" ..
Каквото и да означава това. Trollface

# 6
 • София
 • Мнения: 20 045
И да науча и да кажа две страници текст на латински, който не знам какво означава? Как ли пък не! Ами ако има някаква лоша магия?😁😁😈👿👾👹

# 7
 • Плевен
 • Мнения: 116
Ами то си има Гугъл Преводач за такива като теб които не разбират какво значи примерно "Спиритус Санкти" , "Доминос" , "Анджелос" , "Арканджелос" и др и не схващат горе-доло за какво се говри в молитвата.И не е нужно да го учиш,а просто да се прочете.Но съм съгласен донякъде с теб , да не се ползват неща от интернет които не знаем какви са защото има страшно много капани и заклинания пуснати от "тъмни ложи" или от не толкова компетентност в интернет които могат да ни навредят, и съм срещал доста хора които са се подвели и пострадали от такива,особенно лювопитни хлапета които калвът на всичко щото е станало модерно покрай Готик културата и Сериалчетата да се занимаваш с Окултизъм.Но това съм го пробвал лично и го използвм и е добро.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 02:22 от Калоян Пламенов

# 8
 • Мнения: 7 692
Имах доброто желание да те прочета, но много правописни грешки...
акОмулатор, аксберК, лисче, беМка, пишИте, аргОментиран, въздАржа и т. н.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 10:02 от _re_ge

# 9
 • София
 • Мнения: 20 045
Малко те пързалям. Знам латински малко, все пак се водя католичка. Но именно поради това пък, не бих ползвала нищо църковно. Аз си имам мои методи и ресурси. Даже кръстче не нося, а от броеницата ме нападаше карък. Понякога ръся светена вода де.

# 10
 • Плевен
 • Мнения: 116
Знаете ли каква е приликата между Свещенника и Електротехника - "Че и двамата работят с нещо което не виждат"

Общи условия

Активация на акаунт