БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 136

• 84 080
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Много искам да се присъединя, но от сряда или четвъртък няма да съм "налична". Иначе, ако е вторник след 17.30, гласувам за италианското (може ли адрес на лични, за лична употреба, обещавам! Simple Smile ).

значи е официално Simple Smile Simple Smile
вторник, 17:30, Слатински пазар, италианското ресторантче, има масички с навес откъм шадраванчето и под чадър отпред Simple Smile

Ний трите се познаваме Simple Smile
Скрит текст:
звучи като вещерското сборище на Пратчет само с нас трите, но ще го преживея
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

ако някой друг реши се присъедини - да пише ЛС да му дам телефон Simple Smile

# 256
Много искам да се присъединя, но от сряда или четвъртък няма да съм "налична". Иначе, ако е вторник след 17.30, гласувам за италианското (може ли адрес на лични, за лична употреба, обещавам! Simple Smile ).

вторник, 17:30, Слатински пазар, италианското ресторантче, има масички с навес откъм шадраванчето и под чадър отпред Simple Smile

Скрит текст:

И аз искам, ама съм на другия край на България Sad

# 257
ела ни на гости. Simple Smile
не знам къде е другия край на България, но може и обратното да стане - ние да ти дойдем на гости. Simple Smile

ако някой се чуди кое как се шие, или има нужда да му се покаже нещо, или просто иска да се види с други такива "изкопаеми", правещи нещо с двете си ръце, а не само с едната си уста - да заповяда.
Simple Smile сега е момента да се видим Simple Smile
разделение по ранг и квалификации няма.

# 258
  • София
Въх, Добри, ти мА заби в 9та глуха, туй ни гу знам къде йе. Ще го търся, ама гугъл казва, че пътя ми е около час от работата, туй нещо не ми харесва, пфу. Пусни едно ЛС с телефона за всеки случай, че нали сменях телефон, да съм сигурна, че имам твоя Wink
Мога да донеса нещичко евентуално, да се пофръцкам на живо хахаха Laughing

# 259
ела ни на гости. Simple Smile
не знам къде е другия край на България, но може и обратното да стане - ние да ти дойдем на гости. Simple Smile

ако някой се чуди кое как се шие, или има нужда да му се покаже нещо, или просто иска да се види с други такива "изкопаеми", правещи нещо с двете си ръце, а не само с едната си уста - да заповяда.
Simple Smile сега е момента да се видим Simple Smile
разделение по ранг и квалификации няма.

На морето съм, в Бургас. Simple Smile

# 260
ихаааа.
и защо не съм знаела по-рано.
Simple Smile можехме да си организираме бургаска среща на път за Синеморец.
здраве да е. догодина ще е. Simple Smile

# 261
  • Полша, Варшава
С радост бих се присъединила към вас, но пътя от Полша до България ще е доста дълъг Kissing Heart , но нищо следващия път ще гледам и аз да дойда да се запознаем лично Wink, а и може да ме научите на някой трик за гоблените.

А ето и аз с какво се занимавам в момента, не е толкова професионално, но като за начинаещ и за 3-ти гоблен, май става JoyJoyJoy

# 262
аз си падам по китките Simple Smile
за мен хората само развалят работата Wink но щом на теб ти харесва тази тематика - давай смело Simple Smile
и пускай да  отвреме навреме да се наслаждаваме и ние. Simple Smile

# 263
  • Карлово
Привет на групата! Много отдавна не бях влизала тук . Но ми хареса заформилата се дискусия. Аз минах през всичко. Обичам да експериментирам. Имам вече ушит и гоблен с мъниста.
Скрит текст:
Повечето от този тип са ми кичозни, но този ми хареса и защо не да науча нещо ново (Това никога няма да ми омръзне). Само дето изобщо не е фотогеничен, както и чантата , която бродирах за подарък на приятелката ми -

# 264

Скрит текст:

17:30 ще съм тук
ще ви чакам Simple Smile

# 265
Това исках да кажа, че това е пазара Ситняково,зад Румънското посолства,  а не Слатинския пазар, за това и аз се заблудих

# 266
  • София
Това щях да питам за пазара Simple Smile
Ще го намеря, там съм Simple Smile
Няма да нося нищо, освен себе си, ама карай хахах

# 267
разконспирирахте ме - обърках ситняковския и слатинския пазар... преместих Румънското посолство... срам...
Simple Smile  софия не е чак толкова голяма - ще се намерим Simple Smile
и аз ще нося само себе си Simple Smile разчитаме на Динков да ни отсрами Simple Smile Simple Smile

# 268
  • sof
Драги мои, до сега рових и разопаковах актуалния ми "work in progress", и ще го снимам, че си е на рамката и няма как да го домъкна. Това само ви подсказва колко съм активна в най-любимото си хоби, при международни оправдателни причини. За това и така се радвам на каквото публикувате, но това не значи, че на моменти не си купувам по нещичко, то да има запаси, че не се знае.

пп KitTiEn_BG, всичко хубаво и разсъждавайки си просто, ти желая това да е последното ти ръкоделие от презрените "милена стил", с извинения. И needlepoint не е баш побългарения Велик Гобленов бод, ами пробвай тогава нещо с него де, ако не ти уйдисват толкова оспорените кръстчета. Знам ли какво да ти препоръчам, като чета колко са наострени съфорумците тука, а из фейсбука направo войни се водят, аз за това и не участвам там. Успехи ти желая!

# 269

пп KitTiEn_BG, всичко хубаво и разсъждавайки си просто, ти желая това да е последното ти ръкоделие от презрените "милена стил", с извинения. И needlepoint не е баш побългарения Велик Гобленов бод, ами пробвай тогава нещо с него де, ако не ти уйдисват толкова оспорените кръстчета. Знам ли какво да ти препоръчам, като чета колко са наострени съфорумците тука, а из фейсбука направo войни се водят, аз за това и не участвам там. Успехи ти желая!

Не си права, войните не са заради така наречения "гобленов" бод (petit point/tent stitch/continental tent), а за българското недуразумение 1:4. А на Милена стил болшинството са крадени дизайни за кръстче, които пускат за 1:4 и оттам идва мазалото. Лука имат разкошни гоблени за петит, Солария също.

Общи условия

Активация на акаунт