Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 22 апр. 2018, 15:29 ч.

Американски Versus Латино сериали - Тема 10

 • 31 742
 • 373
 •   1
Отговори
# 360
 • Мнения: 1 220
ДиК, 29 октомври

Скрит текст:
Томас е бил в гимнастическия салон, пак е без риза. Благодари на Ерик, че ги е поканил да живеят при него. Ерик му казва, че те са му семейство, къщата е негова, когато има нужда. И Дъглас бил изключително малко момче. Томас: „И заслужава изключителен баща. Какъвто не бях.“ Ерик има някои притеснения, въпреки че Томас му е внук и го поддържа. Томас е съгласен, че Ерик трябва да се притеснява. Бил направил неща, които не си представял, че ще направи. Но всичко направил от любов. И все още обичал Хоуп. Искал Дъглас да има майка, Хоуп да му е майка. И все още иска.
Томас остава сам в гостната, спомня си моменти от сватбата с Хоуп.

Хоуп е при Брук. Брук не иска Хоуп да се притеснява за нея, тя трябва да е с Лиам и Бет. Хоуп казва, че Бет спи. Спомнят си за случилото се през деня и всичко останало.
Брук: „Ридж е моят живот. Стигна се дотук само заради Томас.“ Но не се отказвала от брака си. Просто трябвало да направи нещо, за да разбере Ридж колко е сериозна.
Хоуп пита Брук дали не е отишла твърде далеч с Ридж.
Дъглас се обажда на Хоуп: „Здравей, мамо. Може ли още да те наричам така?“ Хоуп казва "да", защо още е буден. Дъглас: „За да ти кажа лека нощ.“ Хоуп също искала да му пожелае лека нощ заедно с Фъстъчено масло.

Дъглас: „Искам да си ми майка, Хоуп. Харесва ми у прадядо, но искам да си дойда у дома. Казах на татко, че искам да бъда с теб и Бет. Но той каза, че не може. Липсваш ми.“ Хоуп: „И ти ми липсваш. Винаги ще бъдем заедно. Ако някога се почувстваш сам или уплашен, сложи си ръката на сърцето и знай, че винаги ще бъда там с теб.“ Пожелават си лека нощ и се обичат.
На Хоуп и е трудно, но... (гледа ококорено) Но ако има начин Дъглас да бъде защитен и тя още да му бъде майка... На Брук май не й е ясно за какво става дума.
Хоуп мислела, че почти успяла да накара Томас да подпише документите. Ама нали после Ридж спрял Томас да направи правилното нещо. Но може би има начин Хоуп да заобиколи Ридж. Ако прекара време с Томас и Дъглас като семейство, ще може да го убеди да подпише.
Брук не е съгласна, как така ще прекарва време насаме с Томас? Та Хоуп едва му говори.
Хоуп обаче нещо я е прихванало – това било заради Дъглас. А и Томас още се надявал, че тя ще му прости, че животът, който искал с нея ...
Брук я прекъсва – ти няма да имаш живот с Томас, имаш живот с Лиам.
Ами ако успеела да го убеди, че още е възможно?, видиотява се Хоуп. Томас е уязвим към нея. Тя не иска живот с Томас, обича Лиам и Бет, но трябвало да го направи за Дъглас.
Хоуп продължава да се навива, обажда й се Томас. Обажда се да й каже, че се установили. Знаел, че й е трудно, не искал да я нарани. Няма да я нарани пак. Хоуп му казва, че е късно. Томас пожелава лека нощ. И Хоуп вече е изперкала тотално: „Виждаш ли? Мамо, мисля, че той още ме обича.“ Брук й казва, че той е обсебен от нея. Хоуп обаче знае, че може да го направи. „Какво ще кажеш на Лиам?“, пита Брук. Хоуп нямало да му каже, Лиам, Ридж и Стефи не трябвало да знаят. Тя ще спаси Дъглас от Томас.


Ридж прекратява целувката и поизбутва Шона. „Заради маската ли?“, пита Шона. Било неловко, щяло да бъде по-зле само ако я бил видял с ролки. Никоя жена с всичкия си не би искала да бъде видяна, когато изглежда така. Особено от мъж като него. Можела да убие Куин, че не я предупредила, че това можело да се случи. Ридж й казва, че е нямало начин Куин да знае, че ще бъдат там. Шона се опитва да обясни, че ако знаела, такова, ъъъ ... за първи път няма какво да каже и приключва с: „Ще изгоря тази пижама.“ Ридж се шегува: "Не го прави, не се знае кога ще се преместиш във Флорида.“ Шона се киска: „Спри, щях да бъда по-подготвена.“ Пак му хваща ръката: „Бракът ти наистина ли приключи?“ Ридж не е сигурен кое какво е, било сложно. Шона: „Казах ти, че винаги ще бъда до теб. И съм.“
Шона: „Чувствам се абсурдно, виждала съм те в стотици списания, ти си този талантлив и невроятен Ридж Форестър. И ето те тук, и аз съм тук, изглеждам абсурдно с тази пижама.“ Толкова неловко се чувствала, че не можела да го гледа и си покрива главата с одеяло.

Кикотят се.
Ридж я разкрива изпод одеялото, не се смеел на нея. Смеел се, че били двамата в това положение.
Присядат – той на стол, тя на маса срещу него. Заради Томас ли е без пръстен?
Ридж трябва да си каже речта за Брук и документите за осиновяване. Шона много съжалява, Ридж също. Иска си брака и жената, но не за сметка на сина си.
Шона не може да разбере Брук, говори неща за Томас и Дъглас, които Ридж иска да чуе. После казва, че тя и Брук не били толкова различни в началото. Брук минала по краткия път, когато се омъжила за Ридж. Той й дал този живот. А тя да се откаже от всичко това! Ако тя била на нейното място, щяла да прекара живота си, като се диви на таланта му. И щяла да е сигурна, че той е един много щастлив мъж. Ридж се чеше, където не го сърби.

Ридж казва, че Брук преди имала тази искра в очите, когато го гледала, която отдавна не е виждал. Но виждал същото, когато Шона го гледала. И това е много мило.
Шона казва, че е късно, кой ще си тръгне? Ридж: „Никой няма да си тръгва.“ Шона: „Оу, искаш повторение на нощта в Бикини?“ Не е това, Ридж сега има нужда тя да му е приятел. Шона може да му е приятел, ако той може да го понесе. Казвали са й, че някои от нейните качества могат да са разсейващи. Както и секси пижамата й. Ридж допълва: „И златната ти маска. Дори не я забелязах.“
Шона обещава, че няма да се възползва от него. Той има нужда от приятелство и нежност, тя може да му ги даде.

# 361
 • Мнения: 1 220
ДиК, 30 октомври

Скрит текст:
Брук опакова нещата на Дъглас. Влиза Хоуп. Обсъждат първата нощ на Дъглас извън дома му, Брук се надява, че не е плакал, докато заспи.“ Хоуп я пита дали тя не го е направила. Брук се чуди защо Ридж не вижда какъв нестабилен баща е Томас. Хоуп счита, че могат да разрешат този проблем без него.
Хоуп е имала консултация с адвокат по осиновяванията.
Брук: „Надявам се, че знаеш какво правиш.“ Хоуп също се надява.
Брук не е сигурна за плана на Хоуп. Хоуп: „Дъглас се нуждае от мен. Мога да повлияя на Томас. Той няма чувства към мен. Няма представа що за човек съм. Има измислена идея за мен.“
Брук: „“Какво ще кажеш на Лиам, ако попита къде си отишла?“ Хоуп казва, че той е с Бет и ще бъде зает. Брук: „Това не ми се струва правилно.“
Хоуп: „Дъглас ми върна живота, аз ще му върна неговия.“


Ридж и Томас са в имението. Томас виджда, че Ридж е без пръстен. Ридж: „Тя го свали първа.“ Томас: „Защо?“ Ридж не отговаря. Томас гледа пресметливо без Ридж да го вижда.

„Това е заради мен, нали?“ пита Томас. Ридж: „Никой не е отговорен за нечий брак освен двамата в него. С пръстен или без ние още сме женени.“
Хоуп звъни на Томас. Иска да намине, за да донесе нещата на Дъглас. Томас щял да вземе Дъглас от училище, но тя трябва да знае, че той ще бъде там, когато тя дойде. За Хоуп не е проблем, можело да е добра идея Дъглас да ги види заедно и да се разбират.
Ридж: „Всичко наред ли е?“ Томас: „Повече от добре.“
Томас се опитва да разкара Ридж: „Нямаше ли да ходиш в офиса?“ Ридж е подозрителен, минали били по-малко от 24 часа. Томас казва, че тя искала да види и него. Ридж: „Така казва.“ Томас: „Сега сме в по-добри отношения.“ Ридж: „Откога?“ Томас обяснява добрата идея на Хоуп, че ще е добре за Дъглас да ги види как се разбират. Ридж: „Вчера не искаше да се разбирате.“ Томас: „Обадих й се снощи, за да изгладя нещата.“ Ридж продължава разпита: „Какви неща?“ Томас казва, че взел сина си от нея. Тя го обичала, отглеждала го. Ридж: „Защото Брук не те пускаше в къщата.“ Томас е отбранителен, трябвало ли да го пита дали да се обади на Хоуп.

Ридж пристига в офиса, Брук се обажда, за да му каже, че й липсва. Ридж най-много би искал да бъдат под един покрив със семейството, но... Брук го пита дали е намерил професионална помощ за Томас. Ридж казва, че още не са намерили правилния човек. Брук предполага, че той има да взема решения. Ридж не смята така, няма да се откаже от хората, които обича, дори те да се откажат от него. Брук не искала да сваля пръстена, искала някак да му покаже, че това е спешна ситуация. Ридж друго подразбрал, освободил я е от задължението да защитава Дъглас. Няма да стане с подписването на документите.


Дъглас се прибира и с Томас си говорят за училище.
На вратата се чука, Томас казва на Дъглас, че той също живее там, да отвори вратата. Хоуп е. Дъглас: „Мамоооо!“ Хоуп му носи дрехите и Фъстъчено масло.

Прегръщат се. Хоуп гледа Томас, Томас ги гледа с умиление.
Говорят си за партито за Хелоуин – Дъглас искал да се преоблече като куче. Дъглас иска и Хоуп да е там, Хоуп се съгласява. Томас отпраща Дъглас.
Чувстват се малко неловко, Томас решава да й даде официална покана, отваря чекмеджето и там са документите за осиновяване.
Хоуп пуска плана в действие, дошла, за да му каже, че майка й прекалила. Грабва документите и ги къса. Хоуп е проучила нещата, едно дете може да има повече от един законен родител. Може би има начин и двамата да са част от живота на Дъглас.

Куин е при Шона в къщата за гости, учудена е, че Шона е оправила леглото. Шона се хвали, че била страхотна домакиня, когато не е в къщи. От едно на друго и Куин съобщава, че Томас, Дъглас и Ридж сега са в къщата. Шона: „Имаш предвид, че Ридж е в къщата за гости?“ Куин: „Не, ти си в къщата за гости.“ Изражението на Шона казва, че Куин само така си мисли. Куин: „Ти не си спала тук тази нощ?“ Шона: „Да.“ Куин: „Ридж спал ли е тук?“ Шона: „Да.“ Куин: „Нее!“
Шона: „Събудих се с красив мъж до мен в леглото. Който няма пръстен на ръката.“ Куин се блещи: „Ридж е бил без пръстен?“ Шона: „Не. Очевидно Брук е в режим „око за око“. Тъй като Томас помогнал да откраднат детето на Хоуп, тя иска Хоуп да има сина на Томас.“ Куин се чуди дали Ерик знае. Според Шона няма значение, Ридж няма да го позволи. Е, Томас бил малко психопат от време на време, но ако тя и Куин били способни да отгледат разумни и чувствителни деца, той не е загубена кауза.
Куин си разяснява ситуацията: „Казваш, че Ридж се е вмъкнал в леглото, разбрал е, че си там, а после е останал?“ Шона: „След като той свалиии ...“ Куин: „Дрехите ти?“ Шона: „Маската за разкрасяване.“ След това имали дълъг, разгорещен ...Куин предполага секс, но Шона казва „разговор“. Той искал да говори с някого за живота. Шона не иска да разказва, но едно нещо ще каже – той я сравнил с Брук, напомняла му за нея. „Това добре ли е или зле?“, пита Шона. Куин предполага, че е по малко и от двете. Както и да е, Шона не била срещала друг като него, който винаги правел правилното нещо. Карал я да иска да пази поведение, а и да не пази ...
Куин знае за какво говори Шона. Шона вдява веднага: „Ти и Ридж?“
Куин разказва: „Когато аз и Ерик се оженихме, всички ме мразеха и искаха да се отърват от мен. А Ридж беше водачът им. Хрумна му идеята, че може да ме прелъсти и така да ме хване да правя нещо грешно. Въпреки че знаех точно какво прави, беше толкова ...“ Шона услужливо: „Секси?“ Киун признава, че малко се поувлякла: „Той знаеше, че съм омъжена за най-прекрасния мъж. Но имаше няколко целувки.“ Шона пита дали са били в легнало положение. Куин: „С времето Ридж осъзна, че не съм толкова ужасен човек. И той малко се поувлече. И после всички разбраха, включително Брук. И го преживяхме. Понякога съжалявам, понякога не. Но накрая знаех, че винаги ще бъдем аз с Ерик и Ридж с Брук.“

Шона после е сама, някой е пъхнал под вратата покана за Хелоуин. Почва да търси нещо за костюм, изважда пижамата, следват спомени.

Дъглас пие мляко и пита Томас коя майка е по-хубава според него. Томас отговаря дипломатично. Ще бъде чудесно, че мама Хоуп ще е с тях на празника. Дъглас пита дали тя наистина ще дойде. Томас казва, че много хора казват неща, които не мислят, но не и Хоуп.


Хоуп разказва на Брук за празника и двойното родителство. Ако постигне това, ще е по-лесно да получи пълно попечителство. Брук го намира за умно, но рисковано. Хоуп ще е в орбитата на Томас. Пък и Лиам няма да позволи. Хоуп е помислила за всичко – той няма да знае. Няма друг начин, само тя знае какво се крие зад студените очи на Томас.

# 362
 • Мнения: 1 220
ДиК, 31 октомври

Скрит текст:
Томас звъни на Стефи. Има новини – пръстените на Брук и Ридж са свалени. Когато с Ридж взели Дъглас, Брук свалила своя. Стефи пита дали ще се развеждат. Да, ако зависи от Томас.
Стефи: „Не се надявай много. Татко винаги се връща при Брук.“
Томас: „Не и този път, нещата се променят. Развиват се в наша полза. Аз съм отдаден на компанията. Рисувам модели с баща ни. Дъглас е с мен, всички сме у дядо. Трябва да бъдеш част от това. Мама също трябва да е част от това, колкото може. И това не е всичко. Хоуп се обади, иска да прекара Хелоуин с нас.“ Стефи пита за Лиам и Бет. Томас не вярва, че Лиам планира да прекара празника с него. Стефи е замислена.


За радост на Шона, която се приготвя за партито,  Ридж влиза в къщата за гости. Ридж й прави комплимент, Шона е доволна, че е забелязал. Шона го пита дали иска нещо и сяда в съблазнителна поза на леглото. Ридж си е търсел костюма, ще я оставя да се приготвя. Шона казва, че може да дремнат набързо. Тя толкова добре си почивала, когато спяла до него. Ридж й казва, че ще се видят в къщата.
Шона се донаглася пред огледалото: „Номер или лакомство? Всичко може да се случи тази вечер.“


Хоуп е с костюм и говори с Брук в колибата. Още има намерение да ходи на партито. Брук я предупреждава, че Томас не е глупак. Поема голям риск, ако той се досети, че го разиграва.

Лиам влиза, Брук излиза. Хоуп казва, че ще ходи у Ерик, за да прекара време с Дъглас. Лиам: „Ти сериозно ли? С Дъглас и Томас.“
Лиам иска тя да остане с него и Бет, това е първият Хелоуин на Бет. Хоуп го убеждава, че Бет толкова добре си прекарала досега, че сигурно щяла да спи цяла нощ. Лиам предлага да остане с него. Хоуп би искала, но е обещала на Дъглас. Лиам знае, че тя го обича, но ще остави Бет на първия им празник заедно? И ще бъде с Томас?
Хоуп: „За нещастие Томас е част от сделката, но се тревожа за Дъглас. Казах му, че ще се грижа за него. Няма да го изоставя, защото не живее тук.“ Лиам: „Любов моя, да пропуснеш парти не се брои за изоставяне.“
Ама Хоуп обича Дъглас, а и той е техният герой. Хоуп го моли да направи тази отстъпка за нея, обещава да се върне по-късно. Обичат се. Хоуп тръгва.

У Брук пристига Дона, облечена като Санди (Брилянтин), в добро настроение е.
Брук я връща към по-важните неща: „Хоуп отиде у Ерик, за да прекара време с Томас и Дъглас. Надявам се, че знае какво прави.“Лиам си занимава с Бет. Обажда му се Стефи, знаела, че Хоуп ще е на партито. Тъй като Кели още била пълна с енергия, Стефи го кани при нея с Бет. Лиам й благодари, че се е сетила за тях.
И Лиам отива. Седят с Кели и Бет на дивана. Лиам се шегува, че за децата няма да останат сладки неща, защото Стефи щяла да изяде поне половината.
Лиам малко се тревожи за отношенията на Хоуп с Дъглас. И двамата го обичат, но мисли, че преценката й е замъглена. Стефи пита дали може да направи нещо. Тя го оставила да си го каже, благодарен е Лиам.  Винаги, казва Стефи.
Лиам е благодарен, той е там с двете си хубави дъщери, има бонбони, всичко е наред.


Всичко е готово за партито у Форестър. Ерик и Куин са олимпийски богове, влиза Ридж.
Куин пита къде му е костюмът. Ридж казва, че обличал по-добре другите, отколкото себе си. И ги уведомява, че Шона е в къщата за гости. Куин казва, че съпругът й щедро й позволил да остава, когато има нужда. Благодари на Ерик, че е дал още един шанс на Шона.
Ерик не вижда причина да се гневи. Куин има предложение към Ридж – трябва да опознае Шона, докато и двамата са при тях, тя е много забавна.

И Ридж се е пременил. Говорят, че Хоуп ще идва. Довтасва и Шона, благодари, че са я поканили и оставили в къщата за гости. И се кипри до Ридж; „Здравей отново.“ Куин ги гледа закачливо.
   

Шона към Ридж: „Не мога да спра да мисля как ме целуна.“ Ридж е сигурен, че било обратното. Шона няма против той да се преструва пред себе си, че е така. Стискат си ръцете в знак на приятелство.
От горния етаж слизат Томас и Дъглас. Томас благодари на Куин, че го е оставила да живее в къщата. Това е и негова къща, Куин е гостоприемна. Освен това обичала да има хора наоколо – Дъглас, той, Ридж, Шона е в къщата за гости. Томас веднага е нащрек: „Шона?“ Куин: „Да, тя и Ридж се сблъскват доста напоследък. Изглежда се разбират.“ Томас: „Кара баща ми да се смее, а това не е лесно тези дни.“ Куин се чуди какво ще произлезе.
Следващата, която пристига, е Хоуп. Дъглас радостно се втурва към нея. Томас се радва, че е успяла да дойде.  Хоуп цялата е нахилена: „Не бих го пропуснала.“


Ерик вдига тост, много е щастлив, че Ридж, Томас и Дъглас са в къщата. Чудесно е, че и Шона им е гост. Ридж е благодарен. Хоуп е благодарна, Ридж я гледа малко криво. Дъглас обича мама Хоуп. Ридж извежда Дъглас, за да надзирава яденето на бонбони.
Хоуп и Томас си говорят. Томас й благодари, че е там, Дъглас грейнал, когато тя влязла. Хоуп го уверява, че винаги ще бъде част от живота му, както обещала. Томас очевидно иска това, но то означава, че ще бъде част и от неговия живот.

Хоуп знае: „Вярвам ти, че съжаляваш за всичко, което направи. Опитвам се да продължа напред. Нека оставим миналото в миналото. Ако се разбираме, ще е от полза за Дъглас. Не си ли съгласен?“ Томас е съгласен. Хоуп не е много убедителна като съблазнителка.

# 363
 • Мнения: 1 220
ДиК, 1 ноември

Скрит текст:
Брук разказва на Дона за плана на Хоуп, планът е таен  – Ридж и Лиам не знаят за него. Хоуп ще използва чувствата на Томас, за да получи попечителство над Дъглас. Колкото и да е рисковано, Брук счита, че планът е брилянтен. (Брук ми е любимка, ама „Пффффф“.) Само тя и Дона знаят за плана, Дона не трябва да казва на никого.  Дона е притеснена, какво ли би направил Томас, ако разбере за плана? Та той дори не разбира основни човешки чувства.
Това тревожи и Брук, тревожи се не само за Дъглас, но и за Хоуп: „Затова искам планът на Хоуп да проработи. За да сме сигурни, че Дъглас е в бзопасност. А аз и Ридж да се съберем отново.“


Стефи и Лиам продължават да са с момичетата. Говорят си за незначителни неща. Лиам ще остане още, Хоуп е още с Дъглас и Томас.
По-късно децата са заспали, Стефи и Лиам са във всекидневната. Лиам казва, че било като едно време. Не мислел, че ще прекара нощта при Стефи, не можел да повярва, че Хоуп искала да прекара Хелоуин с Томас и Дъглас, може би трябвало да отиде там. Стефи му казва да не разваля нещата за Дъглас. Говорят за деня, когато Томас взел Дъглас – било тежко за Хоуп. „И за Брук“, допълва Стефи, „Главата ми не го побира, че очакват Томас да подпише документите за осиновяване и да се откаже от сина си. Това е лудост.“
Лиам казва, че Хоуп винаги е искала най-доброто за Дъглас. Стефи не е на това мнение – как е най-добре да го отнеме от баща му? Лиам: „Стефи! Дори ти трябва да признаеш, че не е лесно. Брат ти ... ти е брат. Той е непредсказуем, манипулиращ, той лъже.“ Стефи знае, той я е наранил и няма извинение за действията му. Но тя не мисли, че е правилно Лиам и Хоуп да са толкова нетърпеливи да осиновят Дъглас. Мисли ли Лиам, че това е честно? Стефи: „Ти наистина ли искаш да го осиновиш?“ Лиам казва, че не иска, той бил изненадан като всички останали.
Стефи: „Наистина не си знаел?“ Лиам потвърждава, но ако Стефи се замислела, Хоуп е била единствената константа в живота на Дъглас. Стефи изрежда членове на семейството, никой не е изоставил Дъглас. Лиам: „Но той мисли за Хоуп като за майка и я нарича така.“ Според Стефи това е странно.


Дъглас печели томболата с тикви. Ридж коментира с Томас: „Умно хлапе.“ Учуден е, че Хоуп е дошла. Томас: „Радвам се, че го направи. Винаги съм искал това – тя да бъде майка на малкото ми момче.“ Ридж го гледа, невярващо поклаща глава.
Дъглас казва на Томас и Хоуп, че се забавлява, защото Хоуп е там. И Томас е доволен. Ридж и Шона ги наблюдават.
На Шона й се струва, че Томас действително прави най-доброто за сина си. Ридж казва редовното: „Той прави усилие. Това е важно.“ Шона знае, че всички правят грешки. Разбира защо Ридж го подкрепя. Ридж се радва, че някой го схваща. Шона коментира костюма на Ридж – това ли било най-доброто, което могъл да направи. Гол до кръста гладиатор или полугол каубой щяло да е по-добре. Ридж: „Вече си ме виждала полуоблечен. Какво повече искаш?“ Шона: „Ще измисля нещо. Добре де, напълно съблечен каубой.“
Томас мисли, че е време Дъглас да си ляга. Дъглас иска Хоуп да го завие. Хоуп ще го направи с удоволствие.
Шона разговаря с Хоуп: „Знам, че не е моя работа, но е добре, че с Томас сте се помирили. Може би някой ден ще се помирите и с Фло. Особено след това, което тя направи за Кейти. Ако можеш да простиш на Томас, може би има шанс за всички нас.
Дъглас иска и приказка за лека нощ. С Хоуп се качват по стълбите. Томас гледа Хоуп любвеобилно. (Ее, с примес и на нещо друго.) Качва се след тях по стълбите.


Дъглас отива да си мие зъбите. Томас към Хоуп: „Винаги съм искал това за него – да има семейство и майка, която обича.“ Хоуп винаги ще се грижи за него като майка, това няма да се промени. Томас: „Толкова много съжалявам. Ако можех да се върна назад и да променя нещата, щях. Не искам да го разваля за Дъглас. Не искам да разваля нещата и за нас.“

Шона и Ридж влизат в къщата за гости. Шона: „Забавно беше Ти забавлява ли се?“ Ридж потвърждава. За Шона значело много, че семейството му я е включило: „И сега съм в списъка на приятелите ти.“ Ридж казва, че е кратък списък, но тя е в него. Шона го пита дали иска да остане за питие. Ридж: „И двамата знаем какво се случи, когато последно пихме по питие.“ Шона: „Ти остана без панталони. Тогава ще пийнем друг път?“ Ридж: „Може би.“ Шона му пожелава лека нощ и го целува по бузата. И Ридж пожелава лека нощ.
Дават кадър от външната страна на вратата на къщата за гости.


Незнайно защо Хоуп и Томас влизат в спалнята на Томас. Томас пак се извинява, но: „Знаеш ли кое е лудо? Продължавам да мисля за нас, за времето заедно. За целувката ни, когато се върнах в града.“ Хоуп казва, че имали хубави моменти. Хоуп обича Дъглас, иска да е част от живота му, затова застанала на страната на Брук за документите. Томас я пита дали разбира, че не може просто да й даде сина си. Хоуп разбира, иска най-доброто за Дъглас, той няма майка в живота си. Може би трябва да направят, което предложила за  попечителството.
Томас: „Не е лоша идея. Не искам Дъглас да те загуби. Аз не искам да те загубя. Първо искам да знам нещо. Какво точно чувстваш към мен? Мислиш ли, че имаме бъдеще?“

Шона: „ Не е нужно да си тръгваш.“ Гледат се в очите и в устите. Следва страстна и продължителна целувка.
И се оказва, че това е фантазия на Шона.


Томас: „Толкова си мила с мен. Ти искаш да си майка на Дъглас?“ Това ще направи Хоуп много щастлива. Томас: „Знаеш ли какво ще направи мен щастлив? Ти си толкова красива. Мисля, че Дъглас може да ни сближи.“ Хоуп мисли, че могат да се справят добре като попечители на Дъглас и приятели.
Томас: „Не говоря за приятелство. Чуй ме, ние се оженихме, обстоятелствата не бяха идеални. Но си мисля, че ако се сближим, както мъж и жена би трябвало, нещата биха били различни.“ Хоуп: „Говорим за Дъглас. Томас: „Аз говоря за теб, говоря за нас. Ти искаш Дъглас повече от всичко. Има нещо, което аз искам повече от всичко. Ще ти дам, каквото искаш. Можеш да осиновиш Дъглас, да му беъдеш майка. А ти ми дай, каквото аз искам. Остани с мен тази нощ. Не е нужно някой да знае. Дай ми себе си, аз ще ти дам Дъглас.“

# 364
 • Мнения: 4 827
Това противно същество Томас  иска Дъглас , за да го изтъргува...

# 365
 • Мнения: 1 220
Промото
Скрит текст:

ДиК, 4 ноември
Скрит текст:
Лиам е при Стефи.  Вероятно няма за какво да се тревожи, разсъждава Лиам, но е малко странно, че Хоуп е с брат й. Като братовед на Каролайн той е загрижен, но не мисли, че осиновяването е най-добре за Дъглас.
„Не му вярвам. Но не само Томас е там, Ридж също е там.“ Стефи: „И дядо, и Куин.“ Това казва и Лиам - колкото повече възрастни, толкова по-добре. Дори Куин.
Стефи: „Тя е отгледала брат ти. А той е горе-долу свестен.“ Това било комплимент, никога нямало да му прости, че се върнал в Спенсър. Лиам казва, че баща му пускал намеци, искал и той да се върне там. Лиам не знае дали е добре за него.
Стефи: „Като шеф – не искам да те загубя. Безценен си за Форестър. Като приятел – действай, това е рожденото ти право.“ Лиам признава, че му трябва много време, за да стигне до момент, в който да обмисля пак да работи с баща си. Стефи би дала всичко, за да промени нещата. Лиам й казва да си прости, той го е направил. Стефи се опитвала, може би и за Лиам е време да продължи напред: „Прости на Бил, отиди в Спенсър. А и ще е добре за Пам, ще намали времето й за печене на сладки.“
Стефи благодари на Лиам, че е довел Бет. Лиам: „Знаеш, че винаги ще бъдеш в живота ни, нали?“ Стефи: „Защото застана на моя страна за отношенията ми с нея.“ Лиам: „Ти не се нуждаеш от мъж, който да те защитава.“ Стефи получава съобщение. Лиам разбира, че това е приложение за срещи, това е добре за нея. Стефи свалила приложението, но нямала профил, не знае как работи.
Стефи има усещането, че на Лиам не му харесва идеята тя да се среща с някого. „Не е така“, обяснява Лиам,“ Не е лесно да мисля за това.“ Мъж в живота й ще означава и мъж в живота на Кели – нов човек с мнения и идеи за родителство, Лиам вече го мрази.  Стефи:„Няма да се срещам с никого, който не разбира колко важен си за мен. И винаги ще бъдеш.“

Шона се връща в къщата за вода и заварва Ридж да зяпа към горния етаж. Ридж й казва, че Хоуп още е горе с Томас: „Мисля, че е намислила нещо.“ Което означавало, че и Брук е намислила нещо. По-добре е да не се опитват да отнемат Дъглас от сина му.


Дона е още при Брук: „Тревожа се за брака ти с Ридж, а сега ти и Хоуп пазите такава тайна.“ Брук не искала да пази тайна, но какво друго може да направи? Ридж не вижда ясно нещата, не вижда в каква опасност е Дъглас. Дона: „Ако Ридж разбере ...“ Брук: „Не само Ридж, Лиам също не трябва да разбере. Хоуп може би прави голяма грешка тази вечер.“

Ридж се обажда на Брук. Ридж: „Брук, имам бърз въпрос. Партито свърши, а Хоуп още е тук. Изглежда изневиделица харесва компанията на Томас. Тя е горе в стаята му. Надявам се, че не се опитва да го убеди да подпише документите за попечителство. Ще бъде голяма грешка.“ Брук е сигурна, че няма такова нещо. Извинява се, че сестра й е при нея, казва на Ридж, че й липсвал. Ридж: „Брук, не позволявай на децата ни да ни раделят повече, отколокото вече сме.“
Брук: „Ридж е подозрителен, може би Хоуп не го е обмислила добре.“

Ридж: „Няма да го признае, звучеще нервно. Това е дразнещо, защо не може да остави сина ми на мира? Цялата тази мисия за спасяването на Дъглас, от какво?!“ Шона: „Днес ми изглеждаше, че Томас е изцяло отдаден да бъде със сина си.“  Ридж: "Хоуп и Брук са убедени, че Томас е социопат. Това не е моят син.“  Шона пак му казва, каквото иска да чуе – той е баща на Томас, той го познава най-добре. Брук трябвало да му се довери: „Аз щях, ако бях в прекалено скъпите й обувки.“ Ридж: Е, късно е, тя сигурно вече е обула прекалено скъпите си пантофи.“
За лека нощ Шона го целува (кротко).


Хоуп: „Искаш ме в замяна на място в живота на сина ти?“ Томас: „Не и ако ти не искаш. Може би трябва да забравим за попечителството. Може би не си толкова отдадена, колкото си мислех.“
Хоуп: За какво говориш? Мислех, че искаме най-доброто за Дъглас.“ Томас: „И аз така си мислех. Но може би съм сбъркал. Дъглас те обича и иска да си му майка. А аз съм му баща, естествено е.“ Хоуп била объркана и се опитвала да вдене нещата. Томас предлага да помогне с масаж на раменете. Хоуп: „Всъщност съм добре.“ Томас: „Ще бъдеш добре с мен.“
Томас все пак масажира Хоуп, нека да седнат на канапето, ще им е по-удобно.
Томас; „Виж се само. Толкова си красива. Не мислех, че пак ще сме тук, в моята спалня.“
Хоуп: „Сигурно е добре, че живееш тук. Трябва да е по-добре, отколкото при Вини. Баща ти е тук, Ерик и Куин, има хора около Дъглас.“
Томас: „Ааа, Дъглас.“ Прекъсва масажа и Хоуп бърза да го разсее, още е схваната, може би още няколко минути масаж? Томас се съгласява моментално: „Продължавам да си мисля. Дали наистина искам да остана тук. Мисля да отида в международния отдел.“
Хоуп: „Томас, не можеш.“
Томас: „Ще бъде добре за Дъглас. Знам, че ще му липсваш. И той ще ти липсва. Аз ще ти липсвам ли? Може би ще ми предложиш причина да остана.“
Томас: „Започна ли да се отпускаш. И аз се чувствам добре, да те докосвам. Кожата ти е толкова мека.“
Томас целува Хоуп по врата. Тя отскача. Томас: „Изглежда, че получавам смесени сигнали.“ Хоуп не е имала намерение.

Томас: „Това не е заради Лиам, нали? Вие не сте женени, което би било ужасна идея. Тогава не бихме могли да делим попечителство.“ Хоуп: „Ще има върху какво да работим и да обсъждаме. Но и двамата ни е грижа за Дъглас и искаме най-доброто за него.“ Томас: „Да, аз искам най-доброто за него. Затова искам да бъдем заедно. Да го отглеждаме заедно. Не мога да забравя чувствата си. Трябва да бъда близо до теб. Но това е добре, нали. Очевидно ти не искаш пак да си омъжена. Но това не означава, че не може да се отдадем на желанията си.“
Хоуп: „Искам да отглеждам Дъглас с теб. Но имам Бет с Лиам. И планирам живота си с него.“ Томас: „Плановете може да се променят. Аз продължавам да твърдя, че Лиам е по-добре със Стефи.“
Хоуп: „Не! Лиам и аз вероятно ще се ожением. А ние с теб ще делим попечителство.“ Томас: „Не, Хоуп. Искам повече. Искам връзка. Да бъда мъжът, който ще лежи до теб през нощта. Аз имам, каквото искаш. Ти имаш, каквото аз искам. Нека да се държим като възрастни. Можем да сключим сделката тази нощ.“ Хоуп го иска в живота си заради Дъглас. Тогава съвместното попечителство не е възможно за Томас: "Защо го правиш? Защо си тук и ми губиш времето? Веднага те прозрях. Идваш, държиш се мило с мен, флиртуваш. Разбирам, искаш попечителство над сина ми, правиш, каквото аз бих направил. Но това не си ти. А аз бях честен, за каквото искам. От каквото се нуждая. Трябва да ми покажеш, че има бъдеще за нас. Това е цената, за да имаш сина ми.“ Хоуп: „И мислиш, че това ще ни сближи? Да ме подкупваш със сина си за секс? Постигаш обратното.“ Томас й казва да си тръгва: „Беше приятна вечер. Трябва пак да го направим скоро – ти, аз и Дъглас. Последна прегръдка? Обещавам, че няма да хапя.“ Прегръщат се. „Освен ако не поискаш. Ти се нуждаеш от Дъглас, аз се нуждая от теб.“
Това противно същество Томас  иска Дъглас , за да го изтъргува...
Ако се съди по промото, ще става по-зле.
Томас изглежда все по-вероятен кандидат за фаталния край в края на седмицата.

# 366
 • Мнения: 4 827
Малко в аванс , ще се размотават пак до безкрайност :

Bold and Beautiful Spoilers for Tuesday, November 5:
Liam is stunned when Bill offers to join the family at Spencer Publications.
Zoey kisses Thomas.

Bold and Beautiful Spoilers for Wednesday November 6:
Stephie works to persuade Thomas not to agree to share custody of Douglas with Hope.
Hope arrives at Forrester Creations with adoption papers and finds a romantic scene created by Thomas and Douglas.

Bold and Beautiful Spoilers for Thursday, November 7:
Thomas plays Hope's vulnerability as she tries to get him to sign the papers.
Ridge opens up to Shaun about his feelings for her, Brooke and his family.

Bold and Beautiful Spoilers for Friday November 8:
Brooke and Ridge go another round over Hope's desire to be Douglas's legal guardian.
The situation between Thomas and Hope is suddenly getting worse.
Someone is dying.

Is Stephie right and Hope is too obsessed with Douglas? Or is Hope correct to worry about him with Thomas?
Zoe hopes Thomas will help her return to Forrester Creations.

Bold and beautiful spoilers for the week of November 11:
Liam tells Stephi that he will return to Spencer Publications.
Hope is facing a moral dilemma.

Bold and beautiful spoilers for the week of November 25:
Bold and Beautiful Spoilers for Monday, November 25:
Liam and Brooke fear for Hope's safety, but she's not the only one in danger.

# 367
 • Мнения: 1 220
ДиК, 5 ноември

Скрит текст:
Хоуп и Лиам са в колибата, Бет още спи. Уточняват си историите, Хоуп пита дали Стефи му се е обадила, когато тя е отишла у Ерик. Лиам си помислил, че ще е добре момичетата да са заедно, бил прав, двете били очарователни. Хоуп го пита как е било между  Стефи и Бет. Страхотно, уверява я Лиам. А как е било партито с Дъглас? Хоуп на своя страна казва колко сладък е бил Дъглас, колко се зарадвал да я види. Лиам е убеден, че и Томас се е зарадвал. (Хоуп си спомня за предната вечер.) Лиам я пита дали все още се опитва да получи попечителство от Томас. Хоуп: „Някак Дъглас трябва да бъде освободен от Томас.“
Лиам е озадачен: „Видя Дъглас със семейството му и това те разтревожи повече за него?“ Всички са чудесни, казва Хоуп, но Томас ... Лиам я прекъсва: „И аз не му вярвам. Но не трябва ли Форестър да мислят по въпроса?“ Хоуп си знае, че Дъглас се нуждае от нея. „И винаги е добре дошъл тук“ успокоява я Лиам „Но той има друго семейство. Няма да позволят да му се случи нещо лошо.“
Хоуп му казва, че те не познават Томас, Ридж е убедил всички, че трябва да игнорират ужасното му поведение, те не са го виждали. Нека Лиам да й се довери.
Пристига Бил, Кейти се подобрява с всеки изминал ден. Хоуп получава съобщение от майка си и отива в къщата.

Бил веднага пита Лиам какъв е бил този поглед на Хоуп, какво става?

Лиам не искал да безпокои баща си, тъй като той бил ангажиран с Кейти. Бил го уверява, че може да говори с него.
И Лиам започва – щял да се тревожи за Дъглас като Хоуп, ако били само Дъглас с Томас, ама там били Ерик и Ридж, иииии ... (тихичко) Куин.
Бил е „очарован“, че и Куин е там, точно тя ще осигури стабилна среда за Дъглас. Очевидно Дъглас е бил по-добре с Лиам и с Хоуп. „Но, Лиам, осиновяването е доста крайна мярка.“
Лиам е съгласен. Всичко е наред с двете момичета, обичат Дъглас, който наистина гледа на Хоуп като на своя майка.
Бил: „Разбира се, че така я вижда, защото смахнатият му баща му го е втълпил. Знаеш, че има незаконни начини, по които мога да се справя с него.“
Лиам не иска такова нещо, сега не трябва да създават напрежение: „И освен това ти не си вече такъв човек.“ Лиам пелтечи, че мрази всичко, което Томас прави, но те правят всичко за доброто на Дъглас, Лиам бил без баща: „Ти не си бил готов да ме отглеждаш по онова време. Нямаше да имам щастливото детство, което Уил има. Но Томас, колкото и да не мога да го понасям, като всеки заслужава поне шанс да се промени.“
Бил бил шокиран, че Брук не е казала на Лиам за документите за попечителство. Не иска Лиам да се чувства виновен, че не е съвсем ентусиазиран от идеята. „Време е, Лиам, време да се върнеш в семейството и да заемеш мястото си в СП (Spencer Publications).“
Лиам е мислил по въпроса. А Бил е мислил за Кейти, времето е ценно, не иска да губи повече време, иска семейството си заедно. А? Какво ще каже Лиам? Хайде, не го ли е чул, че времето е ценно?

И Лиам започва да разтегля локуми, Бил стиска облегалката на стола. Най-накрая Лиам казва тържествено: „Прав си. Време е!“ Бил: „Това е твоят невероятно дълъг и засукан начин да кажеш „Да“? Лиам: „Да, да, да.“ Ще се радва да работи пак за Бил. Бил му благодари, че пак е в живота му, обича го. Прегръщат се.


Хоуп се извинява на майка си, било късно за приказки предната вечер. Брук естествено се интересува как е минало, как е Дъглас.
Всичко с Дъглас е чудесно, повтаря се Хоуп, толкова се радвал да я види. Томас бил повече от склонен да обсъдят попечителството, направо предложил да си го делят. Но при едно условие.
Брук е ужасена, че Томас е поискал секс в замяна на попечителството, това е отвратително: „Не си го направила, нали?“ Хоуп я успокоява, че не е. Но чувства, че е много близо. Ако накара Томас да се съгласи за попечителството, може да обяснят пред съда за всичко, което е направил. И ще му отнемат родителските права.
Брук няма да й позволи да бъде около Томас, не и след това гнусно предложение. Тя трябва веднага да каже на Ридж, той трябва да знае.
Хоуп не й дава да каже на никого, трябва да се придържат към плана. Томас е отишъл твърде далеч, Хоуп трябва да отстрани Дъглас от него.
Хоуп: „Повдига ми се от Томас. Ако съм имала някакви съмнения да взема Дъглас, вече ги нямам. Това момче не може да бъде отглеждано от мъж, който ще го изтъргува.“ Брук е съгласна, но трябва да има друг начин, ако каже на Ридж, той ще разбере какъв е синът му.
Хоуп не иска да му казват, ами ако Ридж каже на Томас? Тя не може да рискува. Томас трябва да й вярва, да си мисли, че тя му се връзва.


Томас влиза при Зоуи: „Не съм забравил за теб.“ Зоуи се надявала, че ще го вижда повече, когато той я поканил да остане в апартамента. Томас се хвали, че престоят у дядо му вече давал резултати. Дъглас повече би се радвал да прекарва време с Хоуп, сега е на училище. Тогава няма закъде да бърза, казва Зоуи, всичко се нарежда за него.
„Ще видим.“ казва Томас. Но това го сближило с Хоуп. Тя виждала, че той се подобрява, че се превръща в мъж, с когото би си представяла да бъде.“
Томас: „Не ми казвай, че ревнуваш.“ Зоуи е по-скоро разочарована, той бил толкова фокусиран, а сега пак се е размечтал за Хоуп. Томас: „Тя дойде на партито и поговорихме малко.“ Зоуи твърди, че Томас трябва да се фокусира върху моделите си и кариерата си, да й помогне за нейната кариера. Той й обещал работа във Форестър. Томас: „Ще се случи, вече започна. Но няма да съм напълно задоволен, докато Хоуп не е обратно в живота ми.“
Томас: „Хоуп не е продължила напред. Все още иска да е майка на Дъглас.“ Зоуи му припомня, че тя е с Лиам и е анулирала брака им.
Нещо ставало, уверява я Томас, имало нещо под повърхността, което Хоуп не искала той да види. Ако я бил накарал да остане, щял да разбере какво е.
Зоуи: „Поискал си да остане през нощта?“ Томас: „Това щеше да е достатъчно. Една нощ с мен и всичко ще бъде различно между нас. Знам, когато една жена си пада по мен.“ Зоуи: „Тогава това няма да те изненада.“ И го целува.

Зоуи: „Кой да предположи, Томас Форестър е безмълвен.“ Томас: „Доказа, че съм прав. Хоуп не знае какво пропуска. Ако спре да е толкова стегната и се отдадем на желанията си, ще се забавляваме много.“

Зоуи: „Аз те целувам, а ти говориш за Хоуп? Мислех, че си дошъл, за да говориш за бъдещето си, а не за миналото си.“ Томас: „Хоуп иска връзка с мен.“ Зоуи: „Започвам да си мисля, че си обсебен от Хоуп. Тази целувка нищо ли не означаваше?“
Томас: „Зоуи, ти си красива и секси жена. При различни обстоятелства ... Но единствената жена за мен е Хоуп. Ще направя всичко, за да я върна в живота си.“
Томас: „Ти си добър човек, лоялна си. Окуражи ме да се изградя наново. И ти казах, че ще те върна във Форестър. Беше ми страхотен приятел, Зоуи.“ Зоуи счита, че може да бъдат повече от това, може да бъдат отбор. Томас е невероятен дизайнер, може да бъде легенда, но не е концентриран, когато мисли за Хоуп. Зоуи иска да му помогне, Хоуп не иска, тя иска Дъглас, а не Томас. Томас: „Не го казвай.“ Зоуи знае какво е да си фокусиран върху един човек, Томас има толкова много пред него, той не се нуждае от Хоуп. Томас: „Всеки се нуждае от нещо. Ти се нуждаеш от работа, Хоуп се нуждае от Дъглас. Аз се нуждая от Хоуп. Ако зависи от мен, ще дам на всички, каквото искат.“
Казва й „Шшшшт“ и се обажда на Хоуп. Чудесно си изкарал снощи, Дъглас също. Дъглас говорил за нея цяла сутрин. И двамата много мислели за нея. Той мислел, което казал, трябва пак да се съберат като семейство: „Донеси онези документи. Трябва да прекараме време насаме, да продължим, откъдето спряхме снощи.“ Хоуп предлага да пият кафе, но Томас иска да бъде по-интимно: „Ще ти се обадя. Снощи се сближихме. Нямам търпение да се сближавам отново с теб.“

Брук е убедена, че Томас е болен и опасен, Хоуп не трябва да е около него. Хоуп: „Затова трябва да отведа Дъглас далеч от това чудовище. Той беше смел заради мен. Сега аз трябва да съм смела за него.“ Брук я предупреждава, че Томас ще очаква нещо, но Хоуп дори не може да понесе мисълта: „Всеки ден, който Дъглас прекарва с него, прави ситуацията по-опасна. Това момче страда достатъчно. Той заслужава стабилен дом и родител, аз ще му дам това. Някак ще освободя Дъглас от Томас. И ще бъда майка на това малко момче.“

# 368
 • Мнения: 1 220
ДиК, 6 ноември

Скрит текст:
Томас е с Дъглас в къщата на Ерик, Дъглас казва, че мама му липсва. Тя липсва и на Томас, предлага на Дъглас да се обади на Хоуп, да й каже, че им липсва. И да я покани да се съберат довечера.
Пристига Стефи и прегръща Дъглас, той пита за Кели. Кели е в къщи с Амелия. Стефи решила да се отбие, за да види как са. Томас: „Добре сме. На Дъглас му липсва Хоуп.“ Томас предлага на Дъглас да се качи горе, да се обади на Хоуп, а той ще поговори със Стефи.
Стефи пита Томас дали той и Дъглас планират нещо с Хоуп. „Друга семейна вечер. Само тримата.“ потвърждава Томас. Стефи е сигурна, че това е идея на Томас, припомня, че Хоуп иска да му отнеме родителските права. Томас й обяснява за новата идея – съвместно попечителство.
Стефи е шокирана: „Още ли планираш да дадеш попечителство на Хоуп?“ За Стефи това е немислимо, говорил ли е с Ридж? Томас оценявал загрижеността й, но знае какво прави. „А Хоуп знае ли какво прави?“, пита Стефи. „Привързаността й към Дъглас изглежда малко натрапчива.“

Лиам разговаря (или се опитва да разговаря) с Хоуп: „Грешка ли е да се върна в СП? Заклех се, че няма да му простя. И си мислех, че няма. Ние сме различни хора, с различни характери, но той все пак ми е баща. А тиии ... не чу и дума, от което ти казах?“ Хоуп си мислела за Дъглас и Томас.
Лиам знаел, че тя се тревожи за Дъглас, Хоуп пък знае какво ще каже Лиам.
Дъглас се обажда на Хоуп. Тя му липсва и иска да я види. Хоуп също иска да го види, но това зависи от баща му. (Лиам нервничи.) Дъглас: „Татко каза, че можем да се съберем тази вечер. Ще дойдеш ли? Моля те.“ Да, Хоуп ще отиде, всичко ще направи за него.

Дъглас слиза при Томас и Стефи: „Тате, тате.“ Съобщава новината, че ще бъдат заедно вечерта.  Томас е доволен, повече няма нужда Дъглас да бъде тъжен, Хоуп ще е тяхна тази вечер.
Стефи трябва да си ходи, важна вечер предстои за Амелия. Дъглас казва, че и за тях вечерта ще е важна. Стефи: „Дъглас, ти много обичаш Хоуп, нали“ Дъглас: „Обичам я ето толкова много!“

Томас знае, че и тя го обича толкова много. Дъглас да отиде да облече нещо хубаво за голямата вечер.
Стефи се опива да разубеди Томас за попечителството. Той е направил грешки, някои от тях тя още не може да му прости. Но преди да позволи на Хоуп да осинови Дъглас, Томас трябва да помисли дълго и внимателно. Мисли, че той ще съжалява. Томас я успокоява, че знае какво прави.


Лиам е разстроен, Хоуп ще се вижда с Дъглас и Томас. Отново.

Хоуп: „За Дъглас е важно.“ Лиам е сигурен, че е важно и за Томас. Хоуп го моли да не се разстройва. Лиам не е разстроен заради нея, загрижен е, тя знае как се чувства той, когато тя е близо до Томас. На Хоуп също не й харесва, но ще направи всичко, за да освободи Дъглас от Томас. Ето този език плаши Лиам, че ще направи всичко: „Ако по някакво чудо си поделите попечителството, той ще иска нещо в замяна. Което винаги е искал, си ти. Това ме тревожи, това трябва да тревожи и теб.“ Хоуп се тревожи за безопасността на Дъглас, защото Томас не става за родител, а никой не го разбира. Няма да се успокои, докато не освободи Дъглас. Лиам охка и се хваща за главата.
Тъкмо пак започват да се повтарят и звъни Томас. Лиам иска тя да не отговаря. Хоуп казва, че трябва. Томас иска да каже колко много ще означава това за Дъглас и него, дано да не й е писнало вече от тях. И да донесе документите за попечителство. Томас иска да се срещнат на романтично място и свещи. Хоуп предлага офиса, там ще подпишат документите. Томас се съгласява, няма значение къде ще са.

Ридж показва нови модели на Ерик във ФК: „Какво мислиш, татко?“

Ерик ги харесва: „Моделите са свежи и изпълнени с живот. Поздравления, сине.“
Ридж: „Томас нарисува моделите за „Надежда за бъдещето“, той вкара енергия в линията.“ Ерик: „Ааа, в Хоуп също?“ Ридж продължава да хвали моделите: „Виж, виж това. Гордея се с Томас. Не само заради това, но и заради Дъглас.“
Манекенките излизат, Ерик е впечатлен. Ридж пита дали заради уменнията на Томас. Ерик: „И как променя живота си. Мисля, че ти направи правилното нещо, Ридж. Помагаш на Томас да си стъпи на краката, решителността ти да събереш семейството си. Трудно ти е, нали? С Брук. Надявам се, че не е за постоянно.“ И Ридж така се надява.

В кабинета на Ридж влиза Чарли с Джейк Маклейн - отговорника по пералните машини, които оставяли ръжда по дрехите. Поправят ги, екипът щял да извади окислената част и да я сложи в резервоара с киселина, и готово. Никога не бил виждал барабан за пералня ...
Ридж го прекъсва, притеснява се, че има опасни химикали в сградата. Чарли го успокоява, цялта площадка била заградена, ще вземат всички необходими предпазни мерки. Джейк казва, че Ридж няма за какво да се тревожи. Ридж пита колко ще продължи. Почти са приключили, казва Джейк.

Ридж ще се успокои, когато химикалите са извън сградата, инциденти се случват. Така че да се уверят, че сега няма да се случат. Иска да му покажат.
И е разтревожен, има прекалено много химикали. Джейк му казва, че всичко е наред, частите са много големи, трябва да бъдат почистени добре, после ще бъдат като нови. Чарли посочва, че имат лента и предупредителни знаци. Той (Чарли!) и другите момчета ще наблюдават мястото денонощно. Ридж обаче не е спокоен, иска Джейк да разкара всичко това, колкото е  възможно по-бързо. Джейк: „Спокойно, шефе. Нищо лошо няма да се случи.“ (Едва ли не...)
 


Дъглас и Томас чакат Хоуп в офиса. Камината е запалена. Томас го инструктира да каже на Хоуп, че много я обича и иска да бъде с нея. Хоуп пристига.
Дъглас е щастлив да я види и я пргръща. Томас й благодари, че е дошла, приготвил е вечеря за тримата. Дъглас е избрал спагети. Това е, което Томас иска, тримата заедно като семейство, семейни вечери. Донесла ли е документите?

Хоуп към Дъглас: „Обичам те, Дъглас. Имаш специално място в сърцето ми. Ти премина през толкова много. Но се надявам, че това ще се промени скоро. Винаги съм искала най-доброто за теб. Искам да имаш дом и семейство, каквито заслужаваш. Надявам се, че ще мога да ти ги дам."

# 369
 • Мнения: 1 220
ДиК, 7 ноември

Скрит текст:
Дона пристига у Брук и й казва, че Кейти била уморена. Брук е разсеяна, защото чете  съобщение от Хоуп, че тя вечеря с Дъглас и Томас в кабинета на Ридж. Дона предполага, че може би празнуват подписването на документите. Брук: „Ако Хоуп има какво да празнува, ще си дойде веднага в къщи.“ Брук иска да се обади на Хоуп, но Дона я уговаря да не го прави. Дона: „Хоуп може да се справи с Томас. Томас очевидно се поддава на плана й, може би скоро ще подпише документите."

Ридж е в къщата на Ерик, не е изненадващо, че идва Шона. Куин и Ерик са на вечеря у Уайат, Ридж чака Томас да се върне с Дъглас. Шона пък се нужда е от компания. Ридж предлага на Шона питие. Шона иска да знае каква е разликата между коняк и бренди. Ридж обяснява като специалист.

Чарли се обажда на Ридж, който обяснява на Шона, че е за нещо, което трябва да оправи до сутринта.
Шона веднага се хваща за възможността да му прави комлименти – той ръководи модна империя, опитва се да изчисти името на сина си, разделен e с жена си. Той преживява толкова много, но Шона винаги ще е на разположение за него.
Тя счита, че къщата е прекалено голяма за Ерик и Куин. Пита се как Ридж вижда нещата – той дели къщата с баща си, сина си, внука си, било нещо като манастир за Форестър.
Ридж щял да живее там, докато Томас си стъпи на краката, а после ще се върне при жена си.
Е, междувременно Шона ще се наслаждава на моментите с него. Тъй като Ридж очевидно се тревожи за Томас, могат да отпуснат край басейна. Ридж не иска да пропусне обаждането на Томас, не се страхува, че Шона ще го разсъблече. Шона: „Ооо, сега е идеалният момент да те сваля.“ Шегуват се за нощта, в която са спали „отделено в едно легло“.
Ридж се жалва, че е труден човек. Седи си сам, пие, съжалява се. А Шона идва, Ридж знае, че тя има определени чувства, а той не я спира, защото му харесва, че тя го разведрява. Благодари й, че чака с него. За Шона е удоволствие, но за какво наистина се тревожи той? Ридж се тревожи, че Брук и Хоуп имат план, за да вземат Дъглас. И че планът работи.


Вечерята е страхотна, коментира Хоуп и благодари. Томас казва, че е първата от много.

Дъглас е намерил документите за осиновяване и иска да знае какво е това. Хоуп му казва, че са секретни документи.
Време е за десерт, Дъглас се надява, че е сладолед.
Томас: „Не е сладолед, но се надявам да ти хареса.“ Към Хоуп: „Направих модел за „Надежда за бъдещето.“ Хоуп разглежда скиците, всички рисунки приличат на нея, Дъглас също го забелязва. (А Зоуи му повярва, че рисува за нея.) Хоуп ги харесва.

Томас към Дъглас: „Един ден ще управлявам това място.“ „Така ли?“ пита Хоуп.
„О, да“, казва Томас, „обичам сестра си, но тя не е дизайнер. А това трябва да е лицето на компанията. Ще бъде чудесно ти и аз да работим отново заедно.“ Дъглас пита дали и той ще има кабинет във Форестър. Томас му казва, че този кабинет ще е негов, ако се труди усърдно и се докаже. Томас ще го окуражава и няма да чака да се забърка в неприятности, за да му даде любовта, която заслужава. Дъглас не мисли, че ще се забърка в неприятности. Томас е философски настроен – никой няма такива намерения, но се случва. Хоуп е на мнението на Дъглас. Томас е малко тъжен, че събирането им е приключило. Томас казва, че с Хоуп имат да обсъждат неща. И извежда Дъглас, Хоуп нека си налее вино, той ще се върне веднага. Дъглас й казва „чао“ и „обичам те, мамо“.

Брук аха да тръгне към офиса и Хоуп се обажда. Още е в офиса, Брук я подканя да се прибира, ако е възможно да доведе и Дъглас. Хоуп казва, че не знае къде е Дъглас. Вечерята всъщност била приятна, но после Томас казал, че е предвидил нещо за Дъглас и го отвел. Брук пак се приготвя да тръгва, но Хоуп я спира, мисли, че Томас ще подпише документите. Хоуп чува, че Томас се връща, затваря и се преструва, че разглежда скиците.
Пита Томас къде е Дъглас, изглежда, че не искал да тръгва. Томас я уверява, че е добре. Как ще иска да тръгва, Дъглас иска да е, където е Хоуп. Хоуп казва, че обича Дъглас. Томас потвърждава, че му е била като майка, могат да го направят официално тази вечер. Хоуп е напрегната.

Брук е разтревожена за Хоуп, тя е сама в онази сграда с Томас. Дона: „Тя трябва да е с него някога, за да подпише документите. Може би това е риск, който тя трябва да поеме. Хоуп ще се обади, ако има някакъв проблем.“

Томас гледа документите: “Направила си промени. Това прави и двама ни законни родители на Дъглас, което би трябвало да постигне бракът.“ Хоуп: „Не трябва ли и Дъглас да е тук?“   Томас: „Не искам Дъглас да чува думата „осиновен“ или да си мисли дори за секунда, че не е Форестър. (Хоуп иска да го доведе, могат да му обяснят.) Ти го обичаш много, нали? Неудържима си, когато някой има сърцето ти. Дъглас се нуждае от това, аз също. Но няма да си промениш мнението. “  Хоуп: „Това ни прави семейство.“
Томас: „Добре. Осъзнаваш какво искаш от мен, нали?“ Хоуп казва: „Да.“
Томас: „Каза ми го и когато се омъжи за мен. Толкова си мила с мен. Отново. Истинско ли е?"

Хоуп: „Мисля, че ме познаваш достатъчно добре.“ Томас: „ Мислех си, че е така, че никога няма да ме измамиш. Вярвам ти и те обичам. Не е нужно и ти да го казваш. Не мога да ти дам друго, което да се сравни с това – да деля детето си с теб.“ Държи химикалката над документите и я гледа преценяващо.

# 370
 • Мнения: 1 220
ДиК, 8 ноември

Скрит текст:
Лиам е с Бет и й разказва приказка: „Хей, искаш ли да видиш сестра си?“

Обажда се на Стефи, отново са сами с Бет. Стефи ги кани у тях.
Стефи е щастлива да види Бет, знае, че тя е в безопасност с мама и татко, Лиам се занимава с Кели.
Стефи била изненадана, че Томас имал планове с Хоуп тази вечер. Лиам също е бил изненадан, за Хелоуин разбира, но не и някоя обикновена вечер. „Какво мислиш, че става?“ пита Стефи.
Лиам знае, че Хоуп иска отчаяно Томас да подпише, може би прави това. Но след всичко, което се случило, Хоуп умишлено да е с Томас ... Показва колко е привързана към Дъглас. Но не му се струва правилно. Все едно Хоуп си е сложила капаци, всички пътища водят към Дъглас. Което е проблем, защото тъкмо си получили дъщерята. Ако трябва да бъде обсебена от някого, това е Бет. В същото време не може да недоволства, че Хоуп отделя внимание на Дъглас. Той е толкова специално момче. Не знае дали би недоволствал, ако не било заради Томас.
Стефи се опитвала да прости на Томас, правела го за баща си. Опитва се да разбере защо Томас е направил, каквото е направил. Било трудно, когато растял. Ридж бил зает с работа и бил раздвоен между майка им и Брук. Видял, когато семейството им се разпаднало, страдал много. И историята се повтаря – баща им се влюбил в Лоуган, а сега и Томас.


Ридж е отишъл при Брук, надява се, че е приятна изненада. Целуват се. Брук: „Това отговаря ли на въпроса ти?“ Ридж: „Миришеш хубаво. Липсваш ми.“ Брук: „И ти ми липсваш. Но сега трябва да сме разделени.” Ридж си казвал, че го правят, за да защитят отношенията си. Брук разбира. А Ридж знае, че Томас е с Хоуп в момента. Иска Брук да му каже, че Хоуп не се опитва да го убеди за документите.
Започват познатия разговор. Ридж – Томас е баща на Дъглас, няма майка.
Брук – Хоуп изпълнява тази роля, Дъглас процъфтява заради нейната любов и грижи, иска да защити Дъглас, ако е необходимо. Ридж не искал да види нещата, които Томас е направил (лъжи, манипулации), Дъглас се страхува от баща си, та Хоуп има право да е загрижена.
Ридж има молба, нека отложат неизбежната кавга за децата и да поговорят за тях двамата. Ридж е дошъл да види красивата си жена, защото тя му липсва. Свалили са си пръстените, той е в къщата на баща си, няма смисъл.

И той й липсва, липсва й всичко. Дори глупавите неща, за които говорят на вечеря. Брук: „Но не можем да пренебрегнем нещата, които нашите деца направиха. Което Томас направи, е плашещо. Знам, че обичаш сина си и ти е писнало да чуваш това. Томас не е способен да отглежда това малко момче. И не трябва да бъде близо до дъщеря ми, той е обсебен от Хоуп.“
Ридж не мисли, че Брук знае колко го боляло, че  говори така за сина му. Брук знае, последното нещо, което иска, е да очерня сина му. Томас предал доверието на всички, пазейки тази ужасна тайна. Ридж каканиже за грешки и поравянето им. Брук го уверява, че Томас просто маркира. Тя не му вярва: „Знаеш ли, че той се изправи пред мен и започна да ме нарича с епитети? Какъв ужасен човек съм и как не иска да съм в живота ти.“ Ридж: „Това не е вярно.“ Брук: „Направи го по време на един от откачените си моменти. Повярвах му тогава, вярвам му и сега. И двамата знаем на какво е способен. Само не знам как ще ескалира.“
Ридж: „На какво ужасно нещо според теб е способен Томас?“ (Брук си спомня за предложението за секс към Хоуп, но не казва на Ридж.) Брук: „Не мога да си представя, но знам, че е непредсказуем, емоционално нестабилен е. И не получава помощта, от която се нуждае. Няколко разговора с майка му няма да помогнат. А и Тейлър не е тук, не знае колко е опасен.“ Ридж: „Звучиш, като че ли е сериен убиец. Той направи грешка, запази тайна, опитва да си изкупи вината. Но ти искаш да го наказваш до края на живота му.“
Брук не иска, ще се радва да види, че той получава помощ и овладява себе си. Но той дори не е близо до това. Дотогава не го иска близо до Дъглас или Хоуп.


Томас отдръпва химикалката. Хоуп разбира, че това е нещо голямо. Томас я уверява, че обича Дъглас повече от всичко. Хоуп: „Като подпишеш тези документи, ми даваш законна позиция. Ще ме направиш майка на Дъглас. Майката, която му обеща. Ще го отгледаме заедно. Не е ли това, което искаше? Няма да съжаляваш. Обещавам.“ Томас я гледа дълго и след това подписва. Хоуп е развълнувана: „Благодаря ти, Томас, толкова много ти благодаря! Трябва веднага да кажем на Дъглас.“ Томас: „Хей, няма нужда от бързане. Дъглас ще разбере съвсем скоро. Подписах, защото ти си толкова невероятна майка за сина ми. Но това не е единствената причина. Подписах и защото те обичам. И ще направя всичко за теб. И може би сега ще имаме семейството, за което ти и аз мечтаехме. Аз ти дадох, което искаше. Делим Дъглас пред закона. И сега е време да празнуваме.“ Хваща я за ръката и се усмихва някак зловещо. „Дадох ти права върху сина си, това е голям жест, за да се демонстрира любов. Ако можем да забравим различията си, знам, че ще имаме страхотно бъдеще заедно.“ Хоуп е изключително благодарна, иска да каже на Дъглас. Томас: „Забрави за Дъглас.“ Хоуп: „Тревожиш ме, не ми казваш дали е в сградата или някой се грижи за него. Защо да не мога да го видя?“
Томас: „Знаех, че ще направиш нещо такова.“
Хоуп: „Къде е Дъглас?“ Томас казва, че е в безопасност, за малко не е с тях. За да могат да са заедно. Хоуп не се чувства спокойно, че не знае къде е. Томас й казва, че ще разбере къде е, след като отпразнуват, нека да се фокусира върху него поне за минута. Хоуп няма за какво да се тревожи.
Хоуп иска да види Дъглас. Томас: „Ами каквото аз искам? Някога имало ли е значение за теб? Имаше ли значение преди минута? Не, ти просто ме манипулираше. Преструваше се, докато не подписах. Хоуп (натъртено): „Къде е Дъглас?“ Томас ще я заведе в стаята при него, когато те двамата приключат. Хоуп: „В стаята?! Заключил ли си го някъде? Оставил си го сам, какво не е наред с теб?“ Томас: „Казах ти, имаме нужда от време насаме. Време за пораснали хора.“ Хоуп иска да й каже къде е, тя сама ще го доведе: „Къде е Дъглас?!!“ Томас: „Това е нещо, което аз знам, а ти ще разбереш. Но не сега. Довери ми се.“
Хоуп хуква и вика Дъглас. Томас хуква след нея. Голямо преследване пада, търчат из сградата, Хоуп се качва по стълби, обръща се: „Кой си ти и как можеш да си толкова жесток със сина си!“ И пак хуква нагоре. Влизат в помещението с химикалите. Томас: „Хоуп, връщаме се в офиса, ще прекараме вечерта, която планирах за нас. Дъглас е добре, всичко е наред. Трябва да ми се довериш.“ Томас иска да спре да го пита за Дъглас, той иска да говорят за тях. И за бъдешето, което имат, нищо не е загубено.
Пристъпва към нея, Хоуп го предупреждава да не се приближава. Томас вдига ръце: „Предадох доверието ти, взех ужасни решения. Ако можех да го променя, щях. Щях да ти кажа за Бет веднага. Но не мога. Мога да променя себе си, да стана по-добър. Трябва да ми повярваш и да ме разбереш.“ И започва да пелтечи все по-бързо за Бъкингам, не било негова грешка, не знае защо го обвиняват, няма значение, иска да бъдат семейство: „Ти, аз и Дъглас.“ Хоуп иска да я пусне. Томас: „Дадох ти права върху сина си, това показва колко те обичам.“ Продължава да говори за семейство с нея, хваща я за ръцете, напрегнат момент, Хоуп е ужасена, той я гледа в очите.

Навежда се да я целуне, Хоуп бяга настрани. Томас пада през парапета в казана. Хоуп бяга извън помещението, Томас изплува на повърхността. Пари се вият около лицето му, но не изглежда наранен.

# 371
 • Мнения: 4 827
Днес си е било екшън Rolling Eyes

# 372
 • Мнения: 1 220
Не беше нещо особено. А и не изглежда, че ще е перманентна загуба на Томас, въпреки че така пишеше в спойлърите. Но вероятно няма да се разхожда без риза за неопределено време.
В промото повтарят падането:
Скрит текст:

# 373
 • Мнения: 1 220
ДиК, 11 ноември

Скрит текст:
Повтарят сцената с падането.

Лиам е още при Стефи и се радват заради децата. Стефи: „Тъй като Хоуп и Томас се виждат, момичетата могат да прекарват повече време заедно.“ Лиам е съгласен, той и Стефи също си прекарвали добре.
Стефи знае, че Лиам се притеснява, че Хоуп прекарва време с Томас. Лиам не харесва, че остават насаме, като се имат предвид предишните прояви на Томас. Стефи му казва, че не са сами, Дъглас е с тях. Лиам повтаря, че не иска Томас да губи родителските си права за постоянно.
На Стефи й е минавало през ума, че Томас може да е нестабилен. Имало време, когато си мислела, че може да загуби търпение, да се разгневи. Но този Томас вече не съществувал, вече не е заплаха за никого.
Лиам казва, че може да говори и за други неща освен Томас. Разказва на Стефи за посещението на Бил и поканата да се върне в СП. Казва, че се е съгласил. Стефи одобрява, СП е негово рождено право, но ще й липсва професионално и лично. Лиам й казва, че ще е добре без него във Форестър. Стефи го пита какво мисли Хоуп.
Лиам не е сигурен, че тя го е чула, когато споменал. Не знае дали я е грижа. Не спирала за Дъглас по цял ден, Лиам се тревожи, че това отива прекалено далеч.

Стефи мисли, че Хоуп преминава през фаза. Но Томас е баща на Дъглас.
Лиам не е бърз в одобрението си. Ако той наистина получи подходящата помощ и покаже, че е способен на промяна, да, Хоуп трябва да се откаже от попечителството.
Стефи още не може да проумее за ролята на Томас в историята с Бет, но той се лекува, опитва се да продължи напред. Важното е, че Лиам и Хоуп имат Бет, а тя Кели. Кели й е приоритет, иска да бъде най-добрата майка. Кели е всичко, за което я е грижа, не вехне по Лиам.
Лиам не би възразил, ако вехне малко – 10 %, 5 %? Да не би да вехне по друг, той си спомня приложението за срещи.
Стефи имала предложение от някакъв италианец. Когато била готова за срещи, щяло да има опашка от италианци. Но засега единствените мъже, от които се нуждаела, са доставчикът на пици, баща й, може би Лиам.
Лиам замислено разсъждава, че трябва да е до нея повече. Бет също.
Стефи се чуди защо Томас не отговаря на съобщението й. Лиам предполага, че е с Хоуп и Дъглас. Стефи твърди, че той няма навик да не отговаря, дано всичко да е наред.


Брук: „Томас не е добре, Ридж. Нуждае се от помощ. Говоря за професионална помощ.“ Ридж: „Майка му е професионален психиатър.“ Брук не мисли, че е достатъчно, той манипулира все повече и повече. Ридж не виждал така нещата, Томас се подобрявал, рисува модели, прекарва време със сина си.
Брук не иска той да има влияние върху Дъглас, не става за родител. Ридж: „Престани да го казваш.“ Брук не престава: „Нещо не е наред с него. Знам, че не искаш да го чуваш.“ Ридж не иска да го чува от нея, тя му е жена. Брук съжалява, че това създава напрежение между тях, но се страхува от Томас и какво може да направи той. Следователно трябва да предпази Хоуп и Дъглас. И няма да спре, докато ... Ридж: „Докато какво?“
Ридж не иска Брук да се страхува от сина му. Тя може да е разочарована, но не може да мисли, че той е някаква заплаха, че ще нарани някого, Ридж не може да го приеме. Брук: „Ами ако си изпусне нервите, ако превърти? Трябва да имаме предвид всички възможности. Трябва да го спрем преди да се случи нещо ужасно.“ Ридж си знае неговото – няма да нарани никого.
И продължават в същия дух.
Ридж не защитавал сляпо Томас, много добре знаел за нещата, които е направил. Но му простил, защото той се извинил и правел услилия. Мисли, че Брук  прувеличава заплахата. Когато се случило онова с Бет, Томас искал да каже. Но не казал, защото видял Стефи в къщата й, а тя била щастлива с Фийби и Лиам.
Брук му припомня, че Хоуп е пратила Лиам там, защото си мислела, че са загубили Бет.
Ридж не казва, че Томас е взел правилното решение, но взел решението, което мислел, че е най-добро за всички. Не може просто да го изостави.
Брук иска да спрат да се карат и да говорят за тях, Ридж й липсва, не е същото без него. Тя му липсва толкова много, не трябвало да го изритва. Брук казва, че Ридж си тръгнал, но те се нуждаели от раздяла. Ридж не се нуждаел от раздяла с нея, има нужда от време за децата си.

Брук го пита как са нещата у Ерик. Ридж: „Едно и също – питиета в 5, вечеря в 8, в 8:40 се изгася осветлението.“
Брук знае, че Куин и Шона са приятелки, може би има посещения. Ридж мълчи.
Брук иска да има мир в семейството, иска той да се върне. И Ридж иска. Брук му предлага да остане, Ридж казва, че не е толкова лесно, тъй като продължават да се карат. Ридж: „Това е моят дом и моята красива жена.“
Целуват се.
Ридж ще се върне в къщи, когато Томас оздравее. Ридж се надява, че тя ще направи услилие за Томас. Брук се опитва, но Томас не я улеснява.
Пак целувка. Ридж я обича толкова много, обича и сина си. Иска най-доброто за всички. Винаги ще бъде до нея и него. Моли я да продължи да опитва. Защото ще му е непоносимо да знае, че Томас е мъртъв за нея. За Ридж той никога няма да бъде.


Хоуп търчи из сградата и вика Дъглас. Чува го да вика „мамо“ от една стая и го намира. Той си седи сам и си играе с телефона. Хоуп го прегръща.
Дъглас казва, че е добре, баща му му казал да чака там. Пита къде е баща му.
Влиза Чарли: „Какво правите тук? Здрасти, Дъглас.“ Хоуп не знаела, че все още има някой в сградата. Чарли имал специална задача, но предполага, че може да каже на Хоуп: „Има опасна субстанция на територията. Може би си чувала, казва се „хидрофлуорна киселина“. Можеш ли да го произнесеш, Дъглас?“ Дъглас произнася без грешка. Чарли: „Това е страховита субстанция. Може напълно да разгради човешко тяло. Но не се тревожи. Вие сте в безопасната зона. Това е ето там – в складовото помещение. В огромна цистерна.“ Хоуп се сепва и си спомня: „В складовото помещение ли каза? Това не е вода?“ „Не, не“, смее се Чарли, „Хоуп, не се тревожи. Навсякъде има предупредителни знаци. Никой няма да се приближи, защото последствията може да са смъртоносни.“

Чарли обяснява на Хоуп за почистването на машините, Хоуп много не го слуша, поглежда Дъглас. Набързо се извинява, че трябва да провери нещо. Оставя Чарли с Дъглас.
Хоуп се връща обратно на мястото на злополуката и вика Томас, осветява надписа на цистерната, качва се да погледне отгоре, в цистерната се вижда само течност. Тя си спомня думите на Чарли, после как Томас е паднал. Влиза човек от екипа със защитен костюм, вика нещо за вентилационната система, да се маха веднага.

Общи условия

Активация на акаунт