Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • 1
 • 2
 • 3
 • Всички
 • Мнения: X
Привет! Не знам дали може да се зададе такъв въпрос тук или където и да е друго място. Пиша тук защото има хора отделящи време във форума. В историята на форума не намерих подобна тема, ако има вероятно ми отбягва от погледа. Затруднявам се в момента описвайки темата, защото не знам как точно трябва да се изразя. Пиша темата за да обогатя знанията си в общуването на хората. Повечето тук сте преминали през този етап, на мен те първо престои да се запознавам с нови и нови хора.
Ще поясня за какъв човек се отнася въпроса.
За такъв, който не познаваме, не знаем почти нищо.
Проявяваме интерес да го опознаем.
Моите думи са "здравей, привет, може ли да..., как си, или просто се усмихвам"

# 1
 • Мнения: 9 105
Здравей Хамид!
Не се притеснявай да пускаш и по-скучни житийно-битийни теми в раздел "Семейни отношения, като за над трийсет години.  

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 22:17 от luna

# 2
 • Мнения: 5 664
a/s/l pls демоде ли е вече?

# 3
 • Варна
 • Мнения: 853
Няма универсални шаблони, всичко е въпрос на конкретната ситуация и човек. Естествено ако не говорим за бизнес комуникация.

# 4
 • Мнения: 746
a/s/l pls демоде ли е вече?

хаха, точно мислех да го напиша само от заглавието Simple Smile еееех, колко много време мина от icq, а? а беше просто "i seek you" Simple Smile

# 5
 • Мнения: X
Моите думи са "... как си, или просто се усмихвам"
Думите не са толкова важни, по-важен е езикът на тялото Wink

Едно време беше лесно - zdr asl ↲ pic pls (писане) или двата мобифона на бара в дискотеката (говорене) - останалото става от само себе си (аз нямах мобифони, та наблягах на писането).

В днешно време сигурно правилните реплики са:
- извинявай, може ли да те следвам в туитър
- какъв е фейсбук-а ти (най-добре направо да го вземе човек от Cambridge Analytica)
- хей, искам да харесам инстаграм снимките ти
- ти горе долу готвиш ли добре?

и подобни Simple Smile

Не знам, по-младите да кажат. Аз, откакто почнаха хлапенцата да ме чичасват, нямам увереността да давам съвети за заговаряне - все пак единствените реплики за разчупване на леда, които използвам в последните години, са от типа на "2 кила домати моля". Simple Smile

# 6
 • Мнения: 113
Първите думи трябва да са: Вярваш ли в любовта от пръв поглед или да вляза (мина) отново.

# 7
 • Мнения: 2 049
Моите думи са "... как си, или просто се усмихвам"
Думите не са толкова важни, по-важен е езикът на тялото Wink

Едно време беше лесно - zdr asl ↲ pic pls (писане) или двата мобифона на бара в дискотеката (говорене) - останалото става от само себе си (аз нямах мобифони, та наблягах на писането).

В днешно време сигурно правилните реплики са:
- извинявай, може ли да те следвам в туитър
- какъв е фейсбук-а ти (най-добре направо да го вземе човек от Cambridge Analytica)
- хей, искам да харесам инстаграм снимките ти
- ти горе долу готвиш ли добре?

и подобни Simple Smile

Не знам, по-младите да кажат. Аз, откакто почнаха хлапенцата да ме чичасват, нямам увереността да давам съвети за заговаряне - все пак единствените реплики за разчупване на леда, които използвам в последните години, са от типа на "2 кила домати моля". Simple Smile

А, това ми е любимо. Няма човек, с който да не съм се запознал онлайн или на купон и да не ме пита за инстаграм профил. Като кажа, че нямам ме гледат като че ли съм сериен убиец... Mask

# 8
 • Мнения: X
Навремето, когато беше модерно пушенето, добре минаваше номера с: "Имате ли огънче?"

Хах, сетих се за един случай преди доста години. Баща ми се връща от пазара, носейки прозрачна торбичка с кайсии. По пътя го срещат две подпийнали дами и едната с дрезгав, завалян глас го пита: "Извинете, имате ли огънче?". Той точно беше отказал цигарите и й отговаря: " Съжалявам, не пуша.", при което другата дама, клатушкайки се, казва: "Ха-ха, глей го пък тоя. Уж не пушел, пък си купил кайсии."

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 09:25 от Анонимен

# 9
 • Мнения: 17 715
Ако въпросът ти е как да се запознаваш на живо с момичета (или момчета), тук не е мястото. Твоите хора са по пикъп форумите. Може доста полезни неща да научиш там, стига да не се подхлъзнеш и да изпаднеш в крайности.

http://pickup-project.net/
https://www.lover-bg.com/
и др.

Ако въпросът е за онлайн свалки, там съм пас. Давам думата на съфорумките, че има доста, които си падат по такива. Нека те да си кажат на какво кълват.
Успех!

# 10
 • Мнения: 494
Преди години (тогава бях на 23), в една дискотека едно момче дойде до мен и ме попита "как ти е фейсбука".... Почувствах се стара,сериозно.  Как ще подходиш зависи от човека срещу когото си и от това какво търсиш. Не знам на колко години си,ама щом в бг мама търсиш съвет за подобно нещо,явно имаш проблем с общуването Simple Smile

# 11
 • Мнения: 7 580
Zdr, kvo pr i tn

 Joy

Скрит текст:
А иначе, може и така:
"Здравейте! Само истински сложни личности са в състояние така обикновено и разбираемо да показват нещата около себе си. Възхитих Ви се! Хубав ден!"

# 12
 • Мнения: 5 647
"Кое е първото нещо, което казвате/пишете на един човек?"  - А ти кой беше? Thinking

# 13
 • Мнения: X
Това последното ще се уморя само докато го прочета до средата.
Такива много витиевати и твърде любезни от първото изречение, после се оказват крайно досадни, а накрая направо отмъстителни.

# 14
 • Мнения: 946
На една конференция преди няколко години в кафе паузата до мен дойде симпатичен мъж, който ми каза: "Надявам се, че това на пръста Ви не е годежен пръстен, защото през последните два часа не мога да откъсна очи от Вас и не чух абсолютно нищо от лекциите", след което се усмихна мило и небрежно. Признавам, това е едно от най-добрите първи изречения, с които са тръгвали към мен. Wink Уви, излъгах го човека, че Е годежен пръстен, защото въпреки приятния маниер, с който подходи, исках да го отбия /имах си сериозен приятел, към момента същият ми е съпруг/. Simple Smile Всичко зависи от ситуацията и креативността на мъжа или жената. Но каквото и да кажете/пишете, ако отсрещната страна няма намерение/желание да се получат нещата, е все едно. Simple Smile

# 15
 • Мнения: 556
това е едно от най-добрите първи изречения, с които са тръгвали към мен.
Много добро... ама не проработи.
А човекът иска нещо, което да работи.
И сега отговорът: няма такова. За един работи едно, за друг друго.
Все едно аз ако питам Брад Пит "абе с каква реплика ги сваляш" и той отвърне "Със Здравей - Аз съм Брад Пит". Е ако взема аз да пробвам същото и не ми потръгне, трябва ли да кажа - мани го тоя, нищо не разбира?
Бъди себе си, това само мога да ти кажа.

# 16
 • Мнения: 5 647
Алиса, поне е бил галантен, нищо, че не е проработило. Най-досадното, с което са ме заговаряли е “Познаваме се отнякъде” или “Мисля, че сме се виждали” или “Абе, теб те познавам отнякъде, но не се сещам откъде?”.
Сещам се преди години, на един светофар чакам с колата и до мен спира някакъв, спуска стъклото и ме пита: “Колко коня е?” Честно докато загрея какво ме пита, явно съм направила адската, тъпа физиономия, светна зелено и тръгнахме, така и разговор не се състоя. 😂

# 17
 • Мнения: X
На една конференция преди няколко години в кафе паузата до мен дойде симпатичен мъж, който ми каза: "Надявам се, че това на пръста Ви не е годежен пръстен, защото през последните два часа не мога да откъсна очи от Вас и не чух абсолютно нищо от лекциите"
Ето защо НИКОГА не бих използвал подобра фраза дори в бар или в дискотека, а какво остава за конференция (!)
1. Заговореният човек се принизява единствено до външност. Защото за 2 часа зяпане няма как да е опознал нито интелект, нито характер, нито дълбока душевност (а понякога колкото и да е чудно има и такива). Не знам какво галантно виждате в това, че някой Ви е събличал с поглед 2 часа и мисловно Ви е барал задника - на мен ако някоя жена ми каже подобно нещо, ще ѝ се изсмея или ще я категоризирам като потенциален stalker.
2. Заявява се формално присъствие на събитието и никакъв дълбок интерес към съдържанието му (една засукана мацка е достатъчна да наруши напълно концентрацията) - демек повърхностност.
3. Забелязан е пръстен, който би могъл да е годежен пръстен (!) но въпреки това се предприема флирт, като флиртът е двусмислен - надявам се да не е годежен пръстен, но дори да е.... (усмихвам се сладко) 
4. Репликата е изключително банална
5. Навлиза се в личното пространство на човека още от първата реплика (!) - сгоден ли е, женен ли е, не е ли... - е извинявай, пич, ама не ти влиза в работата, ама наистина.
6. Свалка типична за дискотека се комбинира със сервилна любезност, което е доста смешно и нелепо.
7. Казаното е неискрено. Преводът на тази реплика е: "От 2 часа те събличам с поглед, виждам, че имаш пръстен и сигурно маце като теб си има гадже, ама все пак съм длъжен да се пробвам - искаш ли да зарежем тази скучна конференция и да идем в твоята или моята хотелска стая да се позабавляваме - виж най-чаровната ми усмивка, какво ще кажеш, харесвам ли ти? Ще си прекараме добре, а годеника ти/гаджето ти, няма нищо да разбере, интересувам се само от секса с теб, навита ли си на конферентна авантюра"


Разбирам да бяхте в бар - какво да кажеш на човек там освен някакви заучени фрази? Ама на конференция - какъв по-добър повод да се заговори някой от самото събитие, на което и двамата присъстват и вероятно имат интерес и обща тема?

А що се отнася до "познаваме се отнякъде" - не виждам нищо лошо в тази реплика. Прескача детинското "искаш ли да се запознаем" или някакви тъпи и фалшиви остроумничения. На мен са ми го казвали (според мен момичето откровено се припозна), аз също така се опитах да заговоря бъдещата си съпруга, като казах че се познаваме от едикъдеси (наистина си го мислех, че сме се виждали там), тя ме отряза, че никога не сме се виждали и после беше в нея топката да се чуди как да ме заговори Simple Smile На мен лично ми е много смешна тази женска пасивност и очакване да я гонят, пък тя да се прави, че се дърпа, ама не прекалено много, че да не вземе някой да се върже... Във времето на Джейн Остин може да е било интересно, вече категорично не е. Най-смислените и приятни първи разговори съм имал, когато изобщо не съм мислил какво ще кажа, а съм си говорил каквото ми е идвало отвътре.

Не разбирам защо човек трябва да се напъва с някакви заучени фрази да звучи оригинален, като на всеки малко по-умен му е ясно, че подобна фраза абсолютно нищо не значи и абсолютно никаква информация не дава за човека, освен евентиално да се използва за най-най-повърхностно отсяване на абсолютните простаци (за което обикновено дори не е нужно да говорят - облекло, визия и невербално поведение са повече от достатъчни).

# 18
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 13 427
Първа тема "Кое е първото нещо, което казвате/пишете на един човек? "
Втора тема "Как да я сваля и да я заведа вкъщи?" Laughing
Трета тема  "Как да Mr. Green ?"

bgtatko81, винаги пишеш толкова напоително. Каква зодия си?

# 19
 • Мнения: 225
Естественото поведение е най-добрия вариант.
На по-късен етап всичко лъсва.
Много зависи и  какви са целите, и какво очакваш, както е и важно предварително , поне малко, да си преценил човека.

Случвало ми се от раз да се размина с непозната да и кажа може ли телефона за да пием кафе и да сме пили и т.н
Както и много смях , питиета и накрая греда.

 

# 20
 • Варна
 • Мнения: 443
Много разговори съм започвала съвсем стандартно, съответно такива са започвани и с мен. Но един започнах с въпрос - "За какво служат бодлите на розата?"
Въпросният човек, когото тогава попитах ( преди 6 години) ми е настоящ съпруг и живот и здраве скоро ще сме родители.
Blush
Според мен зависи каква реакция искаш да предизвикаш у отсрещния човек, а реакциите ни същевременно ни разкриват като хора.

# 21
 • Мнения: 946
Ахахаха, бгтатко, адски си забавен, не бях поглеждала нещата през твоята призма, но наистина ме разсмя с анализа, който направи на човека. 😂😂😂 Да не си клиничен психолог или нещо подобно? Винаги, ама винаги, ме изумяваш с подробните си коментари на какво ли не. 😂😂😂
Не знам, наистина не го приех като обида, човекът беше доста галантен, любезен и възпитан. И при други обстоятелства и с друга жена можеше и да му се получи с немалка вероятност, просто имаше лошия късмет да удари на камък точно с мен. 😂😂😂 И мисля, че не е задължително идеята му да е била само секс и повърхностно изживяване, възможно е просто такъв да е бил подходът му - да тръгне с комплимент. Да, сигурно имаме общи интереси, но някак не върви да дойде и да ми каже -"Аз съм Сульо, а Вие какво мислите за последните новости в ядрената физика?" или поне аз не си го представям на практика, по-странно би било. 😂😂😂 И друго - не ви ли се е случвало много да си паднете по някого от пръв поглед и да решите, че може и да сте създадени един за друг, колкото и да е нелепо? Не трябва да се принизява всичко до мачкането на чаршафите за една нощ. Wink Болшинството може това да искат, но има и изключения.
Освен това, опцията "Надявам се да не е годежен, но и да е.." не съществуваше,  защото в момента, в който му казах "Годежен е, съжалявам", той сведе глава, извини се, че ме е обезпокоил и се отдръпна. Точно това, че се сконфузи, засрами и не можеше да ме погледне в очите, за мен говори за липсата на подобен опит в свалките и за искреност. Не знам, може и да съм наивна, но не предизвика възмущение у мен, за разлика от много други опити, даже му симпатизирах. 😁😁😁 Но, бгтатко, пак ти казвам - къртиш! Simple Smile)) С нетърпение очаквам следващия ти коментар. Simple Smile
П.С. По-късно разбрах, че мъжът ми нарочно ми избирал такива пръстени, имитиращи годежни, още от самото начало на връзката ни - да разгонва конкуренцията. Ей, ама сте хитри!!! 😁😁😁

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 02:10 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 22
 • Мнения: X
Има едно такова нещо, наречено чар. Ако заговорилия те човек, е чаровен, дори и да не е подбрал най-точните и префинени реплики, ще има по-голям шанс от някой неугледен, грозноват и скован, па макар и последният да ти изрецитира речта на Ромео под терасата на Жулиета.
НО пък има един много интересен разказ на О'Хенри по този въпрос. Може би наистина, тези към които природата не е била чак толкова щедра, е добре да поработят върху речника си, изказа си и маниерите си, за да постигнат това, с което лекота се удава на красивите и харизматичните.

# 23
 • Sofia
 • Мнения: 3 475
бг татко и Алиса, благодаря ви за включванията в темата, беше ми много приятно да ви изчета

# 24
 • Мнения: 5 647
бгтатко, къртиш. Какъв анализ направи, скри ми шапката. Hands Clap

# 25
 • Перник
 • Мнения: 3 696
...Случвало ми се от раз да се размина с непозната да и кажа може ли телефона за да пием кафе и да сме пили и т.н
...

Явно това е модерно Simple Smile Случи ми се вчера след работа - вървя си, по едно време някакъв мъж се изравнява с мен и казва "извинете, може ли да Ви попитам нещо?" аз казвам "да" и си мисля, че ще ме пита къде се намира нещо си и ще си изпусна маршрутката, за да му обяснявам. А онзи вика "ако не сте ангажирана, може ли да Ви поканя на кафе?" Open Mouth Просто казах "не" и си продължих по пътя. Дори и да не бях омъжена, не си представям да тръгна на кафе с непознат от улицата.

# 26
 • Мнения: 7 580
От време на време имам едни състояния, в които все едно светя.
Тогава редовно ме спират по улицата с опити да се запознаят, кафета и тн..

# 27
 • Мнения: 249
Явно това е модерно Simple Smile Случи ми се вчера след работа - вървя си, по едно време някакъв мъж се изравнява с мен и казва "извинете, може ли да Ви попитам нещо?" аз казвам "да" и си мисля, че ще ме пита къде се намира нещо си и ще си изпусна маршрутката, за да му обяснявам. А онзи вика "ако не сте ангажирана, може ли да Ви поканя на кафе?" Open Mouth Просто казах "не" и си продължих по пътя. Дори и да не бях омъжена, не си представям да тръгна на кафе с непознат от улицата.

Хаха, и на мен ми се е случвало. Прибирах се по стъмване и умрях от страх. Помислих си, че е някакъв луд, който обикаля из квартала и заговаря жени. Брат ми ме светна, че това било пик ап/ъп ( не съм наясно как се пише). Прати ми някаква статия, която беше едно към едно с моето преживяване, нещо като сценарий: "Спирате я на улицата, защото сте истински мъж" Laughing, "задавате въпрос", "правите комплимент" и т.н.
Според мен е по-добре да си естествен и без заучени фрази.

# 28
 • Мнения: 17 715
"Извинете, може ли да Ви попитам нещо?" е толкова изтъркана и банална фраза, че няма накъде повече. Още от времето на баба ми и дядо ми, а може и отпреди това.
Любимата фраза на всички перверзници.
Такъв "оригинален" сваляч освен да изяде някоя чанта от по-нервна и стресирана мома, друго да не очаква.

# 29
 • Мнения: 5 664
За мен на улицата няма фраза, която би ме стоплила към някого. Страхлива съм, психопати всякакви. Мъж с такъв отработен хъс, реплики и комплименти е и женкар.

В Интернет е все тая, стига да не е простак и неграмотен.

# 30
 • Мнения: 5
За мен на улицата няма фраза, която би ме стоплила към някого. Страхлива съм, психопати всякакви. Мъж с такъв отработен хъс, реплики и комплименти е и женкар.

В Интернет е все тая, стига да не е простак и неграмотен.
Точно това щях да кажа ... понякога е по-важно просто да пишеш грамотно и възпитано /поне аз го оценям много/.

# 31
# 32
 • Мнения: 5 647
Скрит текст:
...Случвало ми се от раз да се размина с непозната да и кажа може ли телефона за да пием кафе и да сме пили и т.н
...

Явно това е модерно Simple Smile Случи ми се вчера след работа - вървя си, по едно време някакъв мъж се изравнява с мен и казва "извинете, може ли да Ви попитам нещо?" аз казвам "да" и си мисля, че ще ме пита къде се намира нещо си и ще си изпусна маршрутката, за да му обяснявам. А онзи вика "ако не сте ангажирана, може ли да Ви поканя на кафе?" Open Mouth Просто казах "не" и си продължих по пътя. Дори и да не бях омъжена, не си представям да тръгна на кафе с непознат от улицата.

Толкова изтъркано, толкова банално. Мен пък не ме спират, но кой би го направил, като постоянно гледам лошо, като истинска зла лелка. По дискотеки отдавна не ходя, някак неловко се чувствам вече там, та да знам какви са новите лафове за свалки. Но, така или иначе не бих излязла с непознат, та ако ще и Джерард Бътлър да ме спре из софийските улици. Е, за него ще се прежаля. Wink 

# 33
 • Мнения: 660
Най-странните реплики, с които са ме спирали хора:
-Извинете, колко сте висока?(нахилен младеж по центъра)
-1.70, защо?
-Ама с обувките, нали?
-Мии, не, без тях...
-АА, добре!
И си замина. Нещо го разочаровах ли... не знам Simple Smile
Викам си къв му е случая на тоя?

Друг: вървим си с моята приятелка и един, пак нахилен: Момичета, вие сте най-красивите момичета в града!
И пак си отминава, и ние- туш!  Пак се чудим какво се случва...
Интересното е, че никой не иска телефони-мелефони, фейсбуци, кафета и т.н. Какво им става на това поколение, не знам....Малко са пасивни. Наборите по-добре се справят.

# 34
 • Мнения: X
Мен са ме поздравявали много учтиво и усмихнато на няколко пъти доста млади момчета по улицата на път за работата. Първият път много се поласках. Викам си, брее - има още хляб в мене. При следващите случаи обаче, като видях, че момчетата са съвсем ученичета, реших, че най-вероятно имам двойничка сред някоя от учителките от близката гимназия.
Имаше и някакъв напълно непознат за мен възрастен господин, който упорито ме поздравяваше всеки път на разминаване. Но след третото-четвъртото ми смутено измънкване, спря. Май освен всичко останало, имам и съседка, с която си приличаме и даже се сещам коя е Simple Smile

# 35
 • Мнения: 225
Скрит текст:
...Случвало ми се от раз да се размина с непозната да и кажа може ли телефона за да пием кафе и да сме пили и т.н
...

Явно това е модерно Simple Smile Случи ми се вчера след работа - вървя си, по едно време някакъв мъж се изравнява с мен и казва "извинете, може ли да Ви попитам нещо?" аз казвам "да" и си мисля, че ще ме пита къде се намира нещо си и ще си изпусна маршрутката, за да му обяснявам. А онзи вика "ако не сте ангажирана, може ли да Ви поканя на кафе?" Open Mouth Просто казах "не" и си продължих по пътя. Дори и да не бях омъжена, не си представям да тръгна на кафе с непознат от улицата.

Толкова изтъркано, толкова банално. Мен пък не ме спират, но кой би го направил, като постоянно гледам лошо, като истинска зла лелка. По дискотеки отдавна не ходя, някак неловко се чувствам вече там, та да знам какви са новите лафове за свалки. Но, така или иначе не бих излязла с непознат, та ако ще и Джерард Бътлър да ме спре из софийските улици. Е, за него ще се прежаля. Wink 

Чак банално не е!
Бях предизвикан с поглед ! Smirk

# 36
 • Мнения: 5 664
Може да ѝ се е ходело до тоалетна.

# 37
 • Мнения: 660
Капоне, да позная ли? Стрелнала те е леко насмешливо, леко с интерес, в очите, после поглежда надолу, после пак в очите?

# 38
 • Мнения: 3 252
Бъди себе си, това само мога да ти кажа.
Контра - хората слабо ги вълнува дали някой случаен непознат е себе си. А и ако е някое дръвце като автора, съветът не е особено добър Wink

Брат ми ме светна, че това било пик ап/ъп ( не съм наясно как се пише). Прати ми някаква статия, която беше едно към едно с моето преживяване, нещо като сценарий: "Спирате я на улицата, защото сте истински мъж" Laughing, "задавате въпрос", "правите комплимент" и т.н.
Пикъп явно е култура за сваляне на вчерашни девушки, преди да са се окопитили достстъчно, че да те фраснат с чантата заради малоумната реплика Grinning Ужас, това ли е съвременната младеж?

По същество, ако ще сваляш някоя, първо и основно правило - потърси тя какво харесва, виж кое е интересно и за теб и стреляй там.
Вчера в петичката някакъв батко беше отворил томче от 'Песен за огън и лед'. Тъй като аз съм чела поредицата и гледала сериала, веднага мога да отворя темата. Спокойно щях да го забърша за същата вечер. Преди няколко дни момче и момиче, пак в петицата, нищиха 20 мин 'Отмъстителите', преди да сляза - и там щях да имам успех Grinning

Да отидеш при някоя и да я здравосаш или похвалиш колко е хубава, води единствено до 'и ся кво?' Друга безсмислена проява е да започнеш онлайн комуникация, пращайки съобщение 'здравей точка/без точка' и да минеш в режим изчакване. Това съобщение обектът на ищаха ти може да го види след 3 дена и да се чуди кой си ти и какви камъни искаш от нея.

# 39
 • Мнения: 920
Обаче и момичето трябва да е добре с правописа. В противен случай едва ли би оценила съобщението.

# 40
 • Мнения: 1 814
След като е бил в х-л Маринела, не бих се прежалила и за Бътлър Joy

Говорила съм им доста глупости на мъжете по баровете - кога, за да видя реакция и собствено забавление, кога за бас, кога за статистиката Joy Сега вече само като съм във фаза, дразня по тънката лайсна нахалните и откровено тъпи навлеци, където и да ги видя.  Успехът в общуването със срещуположния пол с цел близост за мен се състои във високо вдигнатата глава, показваща самоувереност, усмивката и добронамереността. Тогава никой не се усеща и отговаря следвайки разговора, който си подел. Това показва моят опит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт