Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 807
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Според мен Фотев знае.....като нищо в тоя доклад има нейни снимки с младежа, а не финансови неща Wink Значи денонощно ходи охрана след нея, а те се мляскат където сварят....

Това е интересно. Не ми беше хрумнало. Може наистина да има снимки, той доста настояваше тя да види доклада.

# 166
  • Бургас
Много ми е интересно точно пък Тасев, какво ще каже на Фотев- Извинявай, ама искам жена ти или ами виж какво пич ние с жена ти се таковаме.......Съвсем тъпотия е това, да го жегне по мъжкото его. Не е работа на любовника да ходи да говори с мъжът, за жената, ще се сбият като два разгонени петела.

Ина трябва да се раздели мирно и кротко с мъжът си, да каже че не е щастлива, ред сълзи, ред сополи, че не иска нищо от него, че той е страхотен мъж дрън дрън......да гледа тъпо и мило и така. После да ходи да се люби с Тасев....ама пак ще кажа- нали е филм...трябва екшън да има.

# 167
  • Бургас
Според мен Фотев знае.....като нищо в тоя доклад има нейни снимки с младежа, а не финансови неща Wink Значи денонощно ходи охрана след нея, а те се мляскат където сварят....

Това е интересно. Не ми беше хрумнало. Може наистина да има снимки, той доста настояваше тя да види доклада.

И още повече, нали Магда настояваше да сложи охрана допълнителна, ама без да и казва.....ако са се сетили за това сценаристите, може и да са завъртяли нещо около този момент.

# 168
Честно казано, ако Фотев имаше доказателства за изневярата й, не вярвам така спокойно да я намила за работата й и да я остави да си щъка из болницата.

# 169
  • Бургас
Фотев не е луд,не и в тоя първично агресивен смисъл, дето ще налита на бой и кавги,  още повече че образът му е по-скоро на хладнокръвен бизнесмен, който доста добре играе с хората. Да вдига скандали, някак не му отива, но да разиграва хората- да. Обича да си играе и с жените, за да му е интересно, видяхме го със София, видяхме го и с гинеколожката.

# 170
Честно казано, ако Фотев имаше доказателства за изневярата й, не вярвам така спокойно да я намила за работата й и да я остави да си щъка из болницата.

Съгласна съм. Фотева щеше да е с две насинени очи - вкъщи, с охрана пред дома им.

# 171
Аз не разбирам защо Мазов не го пишат баща на детето. За това нещо поне не се иска съгласие на майката. Ако го оспори, ще има ДНК експертиза и ще се види, че наиститна е такъв. Тя както е куку, дори и да разкаже за сурогатството, едва ли някой ще я вземе на сериозно. Пък и всички видяха как Мазов се мляскаше с нея в болницата.
Не виждам проблем Войнова да води анестезията на майка си. То по тая логика и хирурзите не трябва да оперират роднините си. А те го правят, особено ако са от най-добрите в областта си.

Напротив, не мисля, че го правят, а ако го правят, не е правилно, не е етично.

Защо да не е етично? Това не е съдебен спор, а спасяване на човешки живот. Няма законова, нито морална забрана лекари да лекуват свои близки.

# 172
  • Бургас
А и Фотев е привързан към нея по странен начин, не я обича по-скоро е като красива вещ за него, би я "деформирал" по всякакъв друг начин, не и физически, видяхме го с насиненото и око как реагира. Той си я иска цяла, красива и само за него.

# 173
  • София
Не вярвам Фотев да знае за Ина и Борис. Фотев е бизнесмен и поведението му беше като на такъв.

Мазов няма как да запише детето на негово име. Майката е тази, която трябва да го направи, а аз не мисля, че Ваня лесно ще се съгласи. Ще иска неща, които Мазов няма да е готов да и обещае или даде.

# 174
  • София
Според мен майката на Албена ще почине в операционната и тя ще го приеме много лично. Не трябва да влиза в тази операция. Захариев трябва да прояви твърдост и да и забрани, ама лесно е на думи. Майката, бащата и дъщерята искат, само той да каже 'не' Абе много сложна ситуация, не знам, уф.

Абсурд е Фотев да знае за връзката между Тасев и жена му.

# 175
  • Разпиляна във въображението
И според мен не знае. Явно Фотева се е стреснала от възможността да си изгуби местенцето и е запретнала ръкави. Сълзите не успяха да я спасят, така че се залавя с докладите.

# 176
  • София
Не вярвам Фотев да знае за Ина и Борис. Фотев е бизнесмен и поведението му беше като на такъв.

Мазов няма как да запише детето на негово име. Майката е тази, която трябва да го направи, а аз не мисля, че Ваня лесно ще се съгласи. Ще иска неща, които Мазов няма да е готов да и обещае или даде.
Според българското законодателство бащата има право да припознае детето по всяко време. Отива при нотариус и го прави. После майката има право да го оспори до 3 месеца. Ако това не се случи, в АР се записва бащата. Ако оспори, минават през дело и ДНК експертиза.

# 177
https://nova.bg/accents/view/2018/04/27/214244/%D0%BC%D0%B0%D0%B … 1%87%D0%BA%D0%B0/ Промото за довечера . Врабчо май от самото начало се досети за какво става въпрос . Дано си вземат детето и се спасят от тая змия !

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 12:10 от iris 40

# 178
  • somewhere near the sea
Мисля, че първо ще се реши проблемът на Захариев. Ако Войнова старша оживее, ще стане ясно какви са им отношенията и какво са имали в миналото. Ако умре- проблемът се решава сам  (колкото и грозно да звучи, но такъв е въпросът).

Аз не изключвам Фотев вече да знае. То... не му и трябва да е убеден, за да й устрои среща с гардероба. Може и само съмнение да е достатъчно. Нали иска да я махне от болницата. А и доста често чува името на Тасев.(с него била в училището, Тасев взел кучето...., кабинетът заключен...)

# 179
Васил Бинев така хубаво играе, гласът му е толкова мелодичен, плавен, репликите са изговорени с такава лекота, че забрявам, че гледам български филм. И изведнъж сричащата насреща му Ирина Митева е*ава пейзажа на всичко. Туш 😁

Общи условия

Активация на акаунт