Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 780
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • да има едно лесно - на мотора
Благодаря за темата bouquet
Ванчето ако избяга, може би ще могат да я обвинят ,че е лабилна ,не иска детето и по тази линия да си го вземат. Освен ако "сценаристите " не са измислили да избяга с бебето  Rolling Eyes

# 136
Гледам по диагонал филма и чета и така, но се радвам, че Хинова вече се завърна по-активно. Някак ми излъчва благост. А преди не  харесвах като актриса. Сега много ми харесва.

# 137
И аз не знам дали е законово определено, май не, както каза Дона - неписано правило е. Трябваше Захариев да каже, че Врабчев ще бъде анестезиолог, той да вземе решението. Не разбирам родителите й, как могат да искат от детето си да е в операционната особено при колко сложна и опасна ще е операцията.

Марио.....в момента той прави снежна топка от лъжи, ще продължава да я бута и да става все по-голяма, но накрая него ще прегази тази снежна топка, не само него, но и Зори и Тони също, а тях иска да предпази.

Дано днес най-после се отървем от Ванчето, че вече не я издържам.

# 138
  • Разпиляна във въображението
Марио просто премълчава, но не казва лъжи.

# 139
Е то и Банков така, не е лъгал, той само премълчаваше важен факт - жива жена.

# 140
  • Майна Сити
Колкото повече гледам сцени с Фотев, толкова повече се убеждавам, че не е типичния мафиот - да вади патлака и бааам-баааам, пък после да пита кой крив и кой прав. Ако Ина се изправи мъжката пред него и обясни че Тасев може да и даде това, което той не може (или не иска), Фотев ще я пусне доброволно и без проблеми. Някак си ми се струва разбран, но знам ли? Вярно че изглежда задно колело, но все пак...

# 141
  • Бургас
Ако Мазов се беше провъзгласил за баща, то после Ванчето трябваше да води дело, за да доказва, че не е/а тя и дори няма как да докаже, че не е, защото реално той е/....така е по нашето законодателство. И като вече е баща, трябваше да я обяви за невменяема , предвид досието и и опита и за самоубийство, проблема щеше да е лесно решим. А Хинова, все пак му е жена, след време щеше да "оснинови" детето и ето ти едно лесно и логично решение, ама нали е филм.....трябва съспенс да има.

Въпроса е ако Ванчето обяви, че е сурогатна майка, ще тръгне разследване за тях, ама то реално са го извършили в Молдова, та и престъпление няма, не знам защо се филмират чак толкова, трябваше само да я разиграе малко и да запише детето и това е, после да ходи да се обяснява тя, ама няма какво.

# 142
Толкова е скучно, непоследователно и фантастично всичко, че чак не ми се коментираше снощи.
Те наистина вдигнаха Ваня още същия ден и на другия ще краде бебето. В България сериозно ли няма социални служби, закрила на детето или никой не се сеща да се обади? Бебето в следващия епизод може да проходи. Като виждам как се развива. Joy
От историята на Фотева и Тасев се напрягам ужасно.
Марио направо ме уби. Отново пеем същата песен на нов глас. Яко го удари шизофренията или по-скоро сценаристите ги удари. Каква е тази разлика за един епизод?
Най-хубавото в епизода беше Калин и бебето! Толкова сладки и това бебе е толкова сладко!:heart_eyes:

# 143
При разговора на Ина с Кръстева, ми направи впечатление, че Ина каза: "Нямам намерение никого да напускам", визирайки мъжа си. Защо тогава се занимава с Тасев, защо си играе с него? Той може би има някаква надежда да се получат нещата, но ако за нея е просто някакво бягство от действителността, без да има намерение да промени тази действителност, то не ми харесва поведението й.

# 144
  • Бургас
Те деца седят затворени , съседите знаят, социалните знаят и нищо не се прави, ти искаш да хукнат след "Ванчето"

В интерес на истината  и аз проходих , че и протичах веднага след секциото, не ми е чудно, че се възстановява бързо, яд ме е колко го извъртат че е трудно да се припознае едно дете, като реално не е толкова трудно.Дори този форум познава много подобни истории.

Е какво да каже Ина, на някаква докторка, която дори не и е близка- Мисля, да си плюя на петите с Тасев и не ме вълнува мъжът ми, който е собственик на болницата. Ина е всичко друго, но не и тъпа.

# 145
Никой не коментира безумното ( поне за мен) решение Войнова да дава упойка на майка си!? Това разрешено ли е в Бг?

Не е забранено. Проблемът е, че човек трябва да има железни нерви, за да го направи, а Войнова не е от тези с железните нерви. Поне както я обрисуваха до сега.

# 146
  • Разпиляна във въображението
Е то и Банков така, не е лъгал, той само премълчаваше важен факт - жива жена.

Банков приемаше съболезнования като вдовец. На директни въпроси по темата, дори премълчани, си е лъжа.

Марио в момента не е отрекъл, че не харесва Зорница, но това беше по към началото. Сега се надявам да не се стига до такъв момент, ами да става скандала, че ми писват.

Пропуснах момента между Калин, Ани и Наталия. Ами много сладки бяха.

Никой не коментира безумното ( поне за мен) решение Войнова да дава упойка на майка си!? Това разрешено ли е в Бг?
Не е забранено. Проблемът е, че човек трябва да има железни нерви, за да го направи.

А Войнова се слави с много железни нерви Simple Smile

# 147
Войнова ще събира шипки пак в операционната.

# 148
Войнова ще събира шипки пак в операционната.

Може и по Банковски да изрецитира Вапцаров Grinning Grinning

# 149
Захариев като един истински директор, не трябва изобщо да допуска Войнова до операционната. Или в най-краен случай Врабчев трябва да е там.

Мириел, аз лично не виждам голяма разлика между „знам, че си вдовец„-мълчание и „знам, че не я харесваш”-мълчание.
И въпреки това смятам,че паралел между поведението на Банков и Марио изобщо не може да се прави.

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 09:43 от Mosquita

Общи условия

Активация на акаунт