Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 797
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Сценаристите явно някаква носталгия ги е обхванала за миналия сезон, та за това гледаме втори дубъл на едни от "любимите" ни сцени Joy

# 151
  • Разпиляна във въображението
Банков й знаеше тежката история и продължи да премълчава, да не говорим когато я зарязваше и гонеше. Тогава съвсем криеше. При Марио не го виждам и не смятам, че се омотава в кълба от лъжи. Ако той започне откровено да отрича, че излиза със Зорница - тогава да. Но Тони не го е попитал с кого излизаш? Познавам ли я и т.н.

# 152
Аз не се учудвам, че Мазови не сезират социални или полиция по случая с Ваня. Точно на цялата бъркотия им трябва и с институциите да се обясняват. Каквито са нелогични всички, най-много да я оплескат още повече и да им вземат детето.
Въпроса е в това, че откакто видяха, че Ваня е ходещ проблем нямат никакъв план или стратегия, ами разчитат на случайности... Ей така си я карат, без въобще да знаят какво правят и говорят. Мазови стоят на една крачка един от друг, а не могат да си изяснят какво да й кажат и как да отреагират - Мазов говори, че се отказват от детето, после Хинова го пази и не й дава да го види. Една луда не могат да преметнат, камо ли пък ако Ванчето беше малко по-стабилна, щеше да им разкаже играта. 

# 153
  • София
Толкова е скучно, непоследователно и фантастично всичко, че чак не ми се коментираше снощи.
Те наистина вдигнаха Ваня още същия ден и на другия ще краде бебето. В България сериозно ли няма социални служби, закрила на детето или никой не се сеща да се обади? Бебето в следващия епизод може да проходи. Като виждам как се развива. Joy
От историята на Фотева и Тасев се напрягам ужасно.
Марио направо ме уби. Отново пеем същата песен на нов глас. Яко го удари шизофренията или по-скоро сценаристите ги удари. Каква е тази разлика за един епизод?
Най-хубавото в епизода беше Калин и бебето! Толкова сладки и това бебе е толкова сладко!:heart_eyes:

Ddimitova01 напълно се припоркрива с моето мнение. Добре, че беше Калин. Единствените сцени, които ми харесаха бяха с него и бебетата.
За Ваня и Мазови не знам как да го коментирам. Ванчето роди, съвсем очаквано 3-месечно бебе, то какво да е след толкова дълга бременност, но на Галя и се видя недоносено. После, на следващия ден тръгна да бяга с бебето, все едно нито е била рязана, нито е била в пълна анастезия.

Фотева и Тасев, направо нямам думи. Ако бяха ученици, да ги разбера. Но това са възрастни, интелигентни хора - лекар и завършила брашлянов университет (това май го забравиха сценаристите, та може би и ние трябва), които трябва да проявят малко здрав разум. Добре, влюбени са, но е изключително безотговорно да се заключват в кабинета на Ина.
Смятам, че Фотев беше абсолютно прав в разговора си с Ина. Тя сама поиска с нея да се отнасят като с професионалист, а не като със съпруга на собственика. Той беше в пълното си право да настоява за обяснение и не виждам нищо нередно в това да поиска да я отстрани от поста, след като тя не се справя. А очевидно тя не се справя. В момента единственото, което я интересува е Борис, а финансовото състояние на болницата се влошава и трябва да се вземат мерки.
Очаквам Ледената Карилица да се завърне, а не да забременее от Тасев.

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 11:09 от rosita_ta

# 154
  • София
Аз не разбирам защо Мазов не го пишат баща на детето. За това нещо поне не се иска съгласие на майката. Ако го оспори, ще има ДНК експертиза и ще се види, че наиститна е такъв. Тя както е куку, дори и да разкаже за сурогатството, едва ли някой ще я вземе на сериозно. Пък и всички видяха как Мазов се мляскаше с нея в болницата.
Не виждам проблем Войнова да води анестезията на майка си. То по тая логика и хирурзите не трябва да оперират роднините си. А те го правят, особено ако са от най-добрите в областта си.

# 155
Банков й знаеше тежката история и продължи да премълчава, да не говорим когато я зарязваше и гонеше. Тогава съвсем криеше. При Марио не го виждам и не смятам, че се омотава в кълба от лъжи. Ако той започне откровено да отрича, че излиза със Зорница - тогава да. Но Тони не го е попитал с кого излизаш? Познавам ли я и т.н.
Съгласна съм, аз и затова казах, че не виждам паралел между двете истории. А и фактът, че веднага осъзна, че е прекалил, също е красноречив. Освен това аз не мисля, че той ще остави така нещата, вярвам, че ще се опита да си подреди главата и да вземе решение. Факт е, че проявява слабост, като не казва на брат си, но както си говорихме и преди, човешко е да има слабости и да прави грешки, въпреки всичките му положителни качества, все пак не е супергерой.

И на мен ми направи впечатление репликата на Ина, че не смята да напуска никого. Авантюра си е Тасев, но не чак толкова, че да зареже всичко.
Анна,Войнова е с малък опит и е лабилна, а операцията е много рискова.

# 156
Аз не разбирам защо Мазов не го пишат баща на детето. За това нещо поне не се иска съгласие на майката. Ако го оспори, ще има ДНК експертиза и ще се види, че наиститна е такъв. Тя както е куку, дори и да разкаже за сурогатството, едва ли някой ще я вземе на сериозно. Пък и всички видяха как Мазов се мляскаше с нея в болницата.
Не виждам проблем Войнова да води анестезията на майка си. То по тая логика и хирурзите не трябва да оперират роднините си. А те го правят, особено ако са от най-добрите в областта си.

Напротив, не мисля, че го правят, а ако го правят, не е правилно, не е етично.

# 157
  • Бургас
Според мен Фотев знае.....като нищо в тоя доклад има нейни снимки с младежа, а не финансови неща Wink Значи денонощно ходи охрана след нея, а те се мляскат където сварят....

# 158
Ако бяха проучили първо миналото и вместо да се хвърлят на първата срещната кандидатка в случая Ванчето сега  щяха да си спестят  доста проблеми макар , че и да е наред с акъла си пак няма нищо сигурно . Дано Гочева оправи нещата в нея ми е надеждата !

# 159
  • София
Войнова с лабилната си психика и паник атаки няма място в операционната. Захариев до преди 5 дни имаше съмнения дали тя въобще ще издържи на напрежението, сега е ОК тя да води анестезията на собствената си майка, в една изключително сложна и рискова операция. Ами няма никаква логика в това, а после идва и моралната страна.

# 160
Кой би понесъл подобно нещо, колкото и силен да си по воля? Да присъстваш на анестезията на майка си, или роднина, на някого, когото обичаш толкова много? Та анестезията е една малка смърт, много хора така и остават на масата.

Няма да се учудя, ако Малвина не използва БОРатино, за да й направи бебе, и после да го натири.
Офф топик: чудя се двамата как не пламнаха при любовната сцена😂😂😂😂

# 161
  • Разпиляна във въображението
Ина отново показа противоречие в образа си. Вече трябва да се определи каква е и ще бъде.

# 162
  • Бургас
Фотева е влюбена по детски, нищо не и се върти в главата освен феромони, адреналин и любовни фантазии.

# 163
Ина наистина не прави планове за бъдещето- пуснала се е по течението в едно разнообразие от дядо Фотев и просто иска свежа плът и мироглед Simple Smile))

# 164
  • София
Ииии честит ни нов бебок.  bowuu
Чудесна идея на Калин, който бе страхотен в този епизод. Мазов много хубаво приложи тактиката, но как може да не предупреди жена си. Сега тотално всичко се обърка и ще има още драми по тази линия. Надявам се в най-скоро време да решат тази линия, защото е мега дразнещо вече. Лора голяма истеричка, все една такава нацупена, не знам как Стефан я издържа.
Кръстева както винаги страхотна. Генадиева също. Когато не пърха около Калин е много полезна.  Laughing
Марио се държа идиотски. И честно казано не виждам какво повече има да му казва Зорница. Нали му призна за предишните си несполучливи опити с женения мъж и с Банков. Марио обаче все още не и е казал цялата истина за Тони. Така че топката е в него. И докога ще пази Тони идея нямам. Аз все още не мога да проумея какви са тези драми, като между Тони и Зорница никога нищо не е имало и Зорница недвусмислено му го каза в прав текст на два пъти.
Фотева както много пъти съм писал страшно много ми харесва, но почва да дразни. Държи се като 12 г. ученичка. Има важна и отговорна работа, ами върши я. И тя и Тасев ходят по много тънък лед, който в най-скоро време очаквам да се пропука. Тук пък топката е в Ина. Тасев е готов да говори с Фотев, но чака да разбере какво иска от живота Ина...

Общи условия

Активация на акаунт