Звездни компромати- 361 част

• 102 347
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Рафика, с радост ще те препоръчам, ако не го подмина;)
не го харесвам, за радост на повечето от вас, 'щото...така Simple Smile))

мерк, ще ти пиша, Шише, и за по-голяма романтика ще ти пратя написаното с бял пощенски гълъб:)))

аз пък чакам Жонката, няма да му се размине. на Дейв също, ама спирам, че име ми излезе  Blush

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 23:36 от виж ти

# 256
Той май сексове не прави.

# 257
Нищо, ще го науча.

# 258

Стив Мартин го е казал... " Не прави секс, човеко! Това води до целувки, а скоро след това ще трябва и да си говорите... "

# 259
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бътлър си е точно един средностатически мъж на средна възраст,нито грозен,нито уау и ако не беше името му,щяха да го подминават като един от многото на улицата.
Смехотворни превъзнасяния.А,и благодаря за фотошопнатата му снимка.

# 260
Не е фотошопната, по-млад и слаб е. Ето още една на "чичката, който бихте подминали":

# 261
Е верно че мъжо не е Ален Делон, ама тоя съм го подминала одма. Еле пък какъвто го показахте и на дърти години и да се спъна в него, пак няма се отклоня да го загледам що е сторил. За мен пъ е точно абсолютно безличен и прозрачен. Но всички сме различни. Едни харесват хюмнета като Брат Пит и Енрике Иглесиас, други като Клуни и Джордж Майкъл да речем. То и с жените така, моя мъж като ги види тия Жуки и силикони и му се повдига, други па си умират за тях.....

# 262
Това за циганките беше много грозно, имам позната от ромски произход, доста красива, умна, току що завършила медицина. Винаги ми е било странно как хората слагат някакви неща под общ знаменател?!
Точно под общ знаменател бих ги сложила всичките. Една птичка пролет не прави.
Мхм,  и това момиче ли слагате под общия знаменател?

# 263
  • София
Шушон-че, конкуренция ли си набираш   Stuck Out Tongue Winking Eye
трай си с тия млади снимки...

# 264
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
След фотошопнатата снимка в костюм,сега ще ни се покаже пък такава,пак от професионална серия,но от преди едно 15г. От 9 кладеница вода ще донесете...Аз го виждам ето така(ежедневно селфи от тези дни):

# 265
Почнах да го съжалявам човека, битер панаирджийска мечка неговата. Който не го е видял, той не се е снимал с него. Че и басни и легенди се заформиха - циганки, асансьори, оргии...

# 266
Повече клюки няма да пускам, разпартушинихте го човека. Държи се нормално, снима се с които го е помолил и накрая му спретнаха такава гнусна статия, която аз споделих тук. В моите очи обаче ще си остане хубав, успял мъж с нормално държание.

# 267
Страхотен си е Бътлър, а ние ще си останем на ниво средностатистически българи!
Дошъл известен актьор, възпитан, уравновесен, културен и хоп, искал да спи с циганите ни, свалял момичета по асансьороте на хотелите, и т.н.!
Аман!

# 268
Това за циганките беше много грозно, имам позната от ромски произход, доста красива, умна, току що завършила медицина. Винаги ми е било странно как хората слагат някакви неща под общ знаменател?!
Точно под общ знаменател бих ги сложила всичките. Една птичка пролет не прави.
Мхм,  и това момиче ли слагате под общия знаменател?
Коя е тази?

# 269
Не е ли Ирена или Ирина Казакова? Мисля, че е ромка, журналистка, но може и да бъркам. Четеше новините в ТВ7. И  BIT.

Общи условия

Активация на акаунт