Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 665
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте и от мен!
Радост,можеш да смуниш клиниката само,когато си взимаш заповедта...Аз направих така и всчико стана за деня!
Здр.не аз си взех заповедта,но поради причини реших да сменя клиниката от Пловдив Селена попълних молбба и я подадахме към фонда сега съм в очакване

# 511
Радост виж така,какво ще стате и отиди наппаво до фонда...

# 512
Момичета,знаете ли каква е актуалната цена за съхранение на ембриони.Не ,че няма да ме информират,но да съм подготвена.По принцип мисля да платя за по-дълъг период.Година-две примерно.И още нещо: Запознати ли сте какъв е максималния срок за съхранение и дали той оказва влияние на качеството на ембионите?

# 513
1 г - 600 лв, 2 г - 800, 3 г - 1200 лв, ....10 г - 2500 лв.

# 514
Здравейте момичета, вие при кой ендокринолог ходите?

# 515
Нончев, много съм доволна.

# 516
Нончев, много съм доволна.

Гледам, че преглежда в Свети Георги, Каспела има и частен кабинет. Ти къде ходиш? А с направление преглежда ли?

# 517
В частния кабинет ходя. Не работи по каса.

# 518
Много ти благодаря!

# 519
  • pLOVEdiv
Боян Нончев- най-добрият според мен Simple Smile

# 520
Момичета искам да ви попитам на кой ден от стимулацията започнахте да чувствате тежест и болки в яйчниците? На мен днес ми е 5 ден и не чувствам нищо, та чак се притесних. Единствено вчера ми беше лошо- гадене, отпадналост, защото ми увеличиха дозата на Гонал- от 150 първоначална на 200. Казаха ми, че за сега всичко е наред, но все си мисля, че тряваше вече да почват да ме наболяват

# 521
Аз болки не съм имала.По-скоро тежест и леки пробождания и то най-вече като сядам или в някои пози.Имах 18 фоликула от които излязоха 12 яйцеклетки.Стимулацията ми продължи  12 дни.

# 522
При мен тежест и болка при ходене имаше последните 2-3 дни преди пункцията, иначе преди това се чувствах чудесно. 23 фоликула.

# 523
Някой знае ли нещо повече, какво слагат ( ако желаеш) за по- добра имплантация. Течност която се слага  венозно и струва 80 лева. Какво е това? Нещо ново е?

# 524
Малеее, колко много фоликули са ви извадили, завиждам ви! На мен екипа ми в Селена е Бабаков-Ставрев и днес Ставрев ме гледа на 6 ден стимулация и ми каза, че всичко ми върви съвсем нормално, обаче аз както бях спокойна до днес и изведнъж явно някакъв хормон ме изпраска яко и изтрещях в нова параноя. От 8 мм фоликули онзи ден, днес успях да преброя грубо около 10 фоликула с големина 8,9,10,11 и 12 мм. От манипулационна ми казаха, че докторите за сега следяли 5-6 големи и че всичко било нормално. Обаче ми направиха доза 150 Гонал и 150 Менопур, че растяли малко бавно. Какво мислите по въпроса? Бива ли положението? Естрадиола също ми се покачвал. Искам и аз като вас да ми извадят повечко фоликули. Знам за качеството и количеството обаче на де, искам и искам🙂

Общи условия

Активация на акаунт