Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 600
  • 717
  •   1
Отговори
# 285
Ама напълно е възможно, вие откъде сте сигурни? Joy

# 286
Така като гледам, Ина ще стане двоен агент в битката между Фотев и лекарите и накрая ще им помогне да го преборят.
Покрай разговора му с Антонов се замислих дали не е възможно заради някакви не съвсем законни неща (дали покрай болницата или бизнеса му) накрая Фотев да свърши в затвора и така елегантно да се отърват от него.

Снощи за мен гвоздеят беше сцената между Албена и Тони. Много трогателна, силна, емоционална. Heart
И се замислих колко много болка е стаена и в двамата братя от смъртта на родителите им. Болка, която не е преживяна, защото двамата са се опитвали да се крепят един друг и нито единият от двамата не е имал рамо, на което да поплаче, някой, с когото да сподели... и Тони, и Марио имат отчаяна нужда тая връзка помежду им мъничко да отслабне.

# 287
Митко е такова детенце тука хахахха катонимаш предвид, че сигурно е на 25 Joy

Ами напълно е възможно :Д :Д И аз четох хейта и се чудех един и същи сериал лингледаме?

Харесвам този аватар !

# 288
Митко е такова детенце тука хахахха катонимаш предвид, че сигурно е на 25 Joy

Ами напълно е възможно :Д :Д И аз четох хейта и се чудех един и същи сериал лингледаме?

Харесвам този аватар !
То и сега годинките не му личат ако не бях прочела , че e роден 84 нямаше изобщо да предположа , че е на 34 .

# 289
Харесвам този аватар !

И аз, и аз! Време му беше, мисля Simple Smile Стига Бамби и Бамбина Joy

Iris, вярно е, не му ги давам, въпреки брадата и мрачния поглед - той в лайфа се пошегува, че приятелите му го наричали вампир - не остарявал Joy

Някой долу спомена теорията Иво да влезе в затвора. Не е лоша, но така какво ще се промени за Ина? Тя все още ще е омъжена за него?

# 290
Много се забавлявах този епизод:
Като започнем как Захариев си триеше очилата в престилката на Галя, след това как Пенев беше възмутен, че Романова го пропусна за наличието на топки, милият мисли си, че има Joy
После Мазов с това да заведат бебето при Ваня да го кърми Grinning
Опита на Пенев да се прави на мъж пред Ина - пълен провал и смях. Владов с това, че при Пенев няма секс, а само фантазии и то с Ина, а пък Владов за това, че Галя била в цикъл, тя ще го роди това бебе и той няма да разбере, а Пенев уж му "половинка" не му е казал Joy
Галя като захапа Марио за операционната и той въпреки това все така невъзмутим, все едно нищо не е станало. Grinning
И Зорница с нейното, колко и бил симпатичен Пенев и не искала да го натоварва, за това да си ходи Grinning

# 291
Майче, много хубав анализ на забавните моменти си направила. Мисля си, че трябва да вкарват такива лафчета във всеки епизод, за да разведряват малко обстановката.

А нашия приятел Пенев незнам вече как да го дефинирам. Няма дума на света, която да го определи този човек JoyJoy Извън всякакви рамки е Simple Smile

# 292
https://youtu.be/9TF8QT4AppE

Добро утро Simple Smile
Да се посмеем сутрешно - май не само Батко е участвал в реклами Joy
Ох, какъв е бонбон Grinning Heart

Забелязвам една дама във фейса има особен проблем със Зорница, ще кажеш, че мъжа и е откраднала  Joy
Хахах и аз, и аз. Няма нужда от имена, май за една и съща си говорим. Като каже, че Зорница си повтаря поведението с мъжете и, че е объркана и не знае какво иска падам от стола. Grinning Аз нея объркана не съм я виждала никога. Не знам тази жена сериала как го гледа, ама никаква обективност няма в повечето случаи спрямо нея. Grinning

# 293
Дона с една дума -ОБРАЗ Grinning
Много ти сладък Тонито на рекламата Heart Eyes

# 294
Повече екранно време за Владов, Пенев, Врабчев и забавния Мазов! Grinning

# 295
Дона с една дума -ОБРАЗ Grinning
Много ти сладък Тонито на рекламата Heart Eyes

BlushBlushBlush

Ох, пак си я пуснах рекламата и се кискам Grinning Гледам я и само чакам Велислав да се появи отнякъде да му се скара за нещо Grinning
Ама гледай какво нещо - Мтел колко отдавна са открили двамата братя и ги снимат в реклами....ние къде бляхме досега, незнам Joy

# 296
Повече екранно време за Владов, Пенев, Врабчев и забавния Мазов! Grinning
Вчера бяха в изобилие, много се радвам, че вкарват, щото само драма не върви. Grinning
Тони в тая реклама голям образ. Как не съм го запомнила, тая реклама си беше хит като я даваха. Grinning

# 297
Хахах и аз, и аз. Няма нужда от имена, май за една и съща си говорим. Като каже, че Зорница си повтаря поведението с мъжете и, че е объркана и не знае какво иска падам от стола. Grinning Аз нея объркана не съм я виждала никога. Не знам тази жена сериала как го гледа, ама никаква обективност няма в повечето случаи спрямо нея. Grinning

Зорница е от снощи също  "намусена, властна и вечно изискваща" Wink

Абе тя и рекламата с Велислав беше хит, ама ето на, изобщо не помня, че е бил той.

# 298
Зорница е вълкът в овча кожа Joy ти не знаеш ли?

Реклами рядко помня, но пък е забавно да видиш особено Димитър Захариев в друга светлина, който ми беше напълно непознат до сега Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 09:53 от maichetoo0o

# 299
  • густо майна Филибето
.... и тя му хвърли документите в лицето. Ето защо е била тази сцена от промото.
Според мен сцената е за да забавят още прочитането на писмото от майката на Албена. Сега кой знае кой ще го намери....
Или обратното, да го наврат най-сетне на Захариев пред очите.
Нали не го е прочел още? Защото съм пропуснала такъв момент, да не се излагам с коментари Grinning

Общи условия

Активация на акаунт