Лидл 115 - Майска тема

• 135 008
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 630
Страхотни дрешки за момиченца ще има, пак няма да се уредя с нищо за жалост до вечерта след работа

# 631
Добро утро!
И аз все по-рядко ходя в Лидъл. Последно търсих Патешко, нямаше. Другите витрини и те едни празни. Най-накрая ударих греда с една сурова Скумрия в срок на годност.
+1 за Прошуто Кото.
Но пък открих едни крекери без много вредности, които детето хареса и аз покрай него Simple Smile
Другата седмица ще видя детските тениски.
Дамските къси панталони хващат окото.

# 632
Хвърлих око на самонадуваемите шалтета за палатка. Дали са добри?

# 633
  • до едно тепе
Май нищо не си харесах другата седмица.
Днес забърсах комплект блузки и една рокличка за малката. ГолЕмо бутане пак-в 9 сутринта. Маскарпоне нямаше, детски кренвирши също. Зарадва ме обаче,че са се появили пак рибените пръстчета. Дано заредят пак и филето от дива сьомга,че ми се изчерпаха запасите във фризера Tired Фиде пак няма Crazy

# 634
Пуснали са вече слънцезащитните продукти и вчера си взех.
Взех и сладолед и кайма, но от детските кренвирши нямаше и следа, стоеше само табелката.

# 635
Взех и сладолед и кайма, но от детските кренвирши нямаше и следа, стоеше само табелката.

По принцип пускат ли ги на по-ниски цени на промоция или си стоят с тези цени цяло лято.

# 636
Днес в 8 часа паркинга бешебеш пълен, а в магазина толкова много хора на детските дрехи, ще си помисли човек, че без пари ги раздават... чудоо беше!
И естествено по малко бройки от някои неща...та до 9 свършиха

# 637
  • Асеновград
Хвърлих око на самонадуваемите шалтета за палатка. Дали са добри?
По удобни са за сън от надуваемите матраци, заради пяната вътре стоят изпънати и изолират добре.Налага се допълнително да им се помогне с напомпването, поемат въздух сами но не достатъчно за да стане добре за сън. Моите са точно от Лидл от разпродажба, бяха на 20лв. бр. 3мм  дебелина. Минус за мен е че единия бързо се нацепи сега го ползваме с лепенки отгоре, за да задържа въздух докато може. Самите цепнатини са хоризонтални по връхната материя и според мен се появиха заради стареене на самата материя, не са механични. Затова и закупих още две от друг магазин с надеждата от там да са по здрави / а и в началото на сезона имаха намаления 5мм на 25 лв./.  Спано е на тях не повече от три пъти досега. Малко по тегаво е изпускането, трябва клапана  да е отворен и започваш да навиваш от другата страна като с навиването и въздуха излиза, изпуснеш ли постелката се започва отново.Почти не е възможно да я навиеш на големината в която се продават винаги остава въздух и обема на рулото е доста по голям.По принцип освен 3мм и 5мм има и с по голяма дебелина 7мм и 9мм.

# 638
  • Перник
Аз се нареждам за ленени парцалки Simple Smile

# 639

По принцип пускат ли ги на по-ниски цени на промоция или си стоят с тези цени цяло лято.
Слънцезащитните ги намалят септември месец!

# 640
Имам синя ленена рокля от миналото, ако не и поминалото лято. Сцепвам я от носене. Сега определно ще се радвам да докопам пак такава рокля.

Днес се отчитам с детски тениски, два комплекта панталонки и сандали. Още се чудя за пижамка, но като че ли ми е излишна. Има няколко обикновени тениски и спи по тях и слипче.

Другата седмица и кака му ще намаже хубави дрешки Simple Smile

Заквасената сметана в буркан така и не я намерих. Не намерих и кого да питам за съжаление

# 641
  • have faith and be patient ..
Тези  днешните детски сандали на 18 лв .. не са ли малко скъпички ?? Даже не отидох да ги видя ,че аз миналата година и купих на ипамена страхотни джапета/сандали със каишки ,много готиниза 20-25 лв някъде  , и още  и стават , тези техните дори не ми харесват .. единствено чорапите им са ми изгодни и ще им взема по 1-2 чифта .. дрешките все повече и повече не ми харесват ,хм им стават конкуренти и по цени и по визия за мен и моите госпожици

# 642
  • Стара Загора

Заквасената сметана в буркан така и не я намерих.

И аз не я открих, а доста потърсих.

Взех на малкото тениски, панталонки и сандалети. Дано са му добре сандалките, че ако се наложи да ги сменям, едва ли ще има номера... Към 8:15 бях в Лидъл аз, веднага след като го закарах на ясла, имаше поне двайсетина човека само на детските дрешки, но пък беше и много добре заредено. Дрешките за момичета от следващата седмица ми харесаха, поне на снимка, дано успея да избера нещо за каката (а защо не и за мен Grin)

Някой спомена детските кренвирши - и от тях имаше, все още намалени, но този път ги пропуснах, миналата седмица взех няколко опаковки и още имаме. Много ги обичат децата, силно се надявам съдържанието по етикет да е достоверно!

# 643
Тавите с преместваема дръжка  ги имам отдавна. Много ги ползвам. Супер са!!

# 644
Аз съм доволна, вчера минах към 20ч и още имаше нормални зеленчуци Open Mouth Направо се бях видяла в чудо, със  седмици не можех да хвана по някой здрав домат. Доволна съм и за намалените млека и сирена, взех от сините ботушки да го пробвам. И за шамфъстъка също, напълних 300 грама да си съсипвам маникюра. Scream Пък как ми се яде спанак, трябва да измисля нещо, да ми оставите една торба.

Сметаната в стъклен буркан я видях за пръв път, бяха единични намалени бройки в хладилната секция за промоции.

Общи условия

Активация на акаунт