Лидл 115 - Майска тема

• 134 943
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 780
Скрит текст:
Отидох за рокля, ама ми се видяха не толкова уголемени както обикновено и не се осмелих да взема. Не че имаше и много избор, защото имаше малко рокли, повечето изкарани и смачкани на топка и 44 нямаше вече. Да не съм капо, забърсах един панталон в сиво, ама още го мисля, че малко кройката му не ми харесва или просто на мен ми стои малко по-необичайно точно под чатала/ Топовете миналата година бяха същите като материя и кройка и си бях взела два - на цветя и на райета. След прането единият стана по-голям с 2 номера, другият си е ОК... та не рискувах тази година Simple Smile

Относно питането за сладоледа по-напред - предполагам че и със заквасена сметана би се получил, но в никакъв случай консистенцията не би била същата, както и вкусът. По-плътен и заледен би станал, според мен. Но пък от проба глава не боли Wink

bouquet

# 781
  • до най-прекрасния мъж
Става добре със заквасена, като сладоледите йогурт е. Малко по-кристалчест става, но аз нямам машина и го правя с миксера и после бутвам купата във фризера. Но аз слагам и плодове, може и те да отпускат водичка и от това са са кристалите. Заквасената я смесвам с кондензирано мляко, не само нея.

# 782
  • София
Става добре със заквасена, като сладоледите йогурт е. Малко по-кристалчест става, но аз нямам машина и го правя с миксера и после бутвам купата във фризера. Но аз слагам и плодове, може и те да отпускат водичка и от това са са кристалите. Заквасената я смесвам с кондензирано мляко, не само нея.
Едно време в моя малък град нямаше сметана за разбиване и си правехме сладолед с яйца и пр.мляко като сосче става,. За да няма кристалчета се вади от фризера и се разбърква през 30 минути някъде 3 часа, после е без кристали.

# 783
  • София
Грабнах една рокля от ленените, ще меря вкъщи...не са къси никак. взех н.40, при обичайно 38 за всеки случай. обаче ми се струва, че с материята няма да се спогодим. На мен този лен ми е малко груб, не обичам да ми дращи по кожата.
Да и аз миналата година взех 3 неща от ленените, бодат ,та се късат...

# 784
  • София
Дам, и аз имам този проблем с ленените дрехи- все ми боцкат. Но полите са ми ок, та си взех и тази година, че има различен цвят. Пробвах и панталон, но не мога да го нося, та ще го връщам.

# 785
Здравейте! Добре, че сте вие да не бия път до магазина за Ленените дрехи. И аз не обичам твърди материи. Иначе желание не ми липсваше.

# 786
  • София
Някой ползва ли торби за пране (Aquapur) квадратни и цилиндрични - последните ми се видяха по-обемни.
Искам да взема за едно старо скиорското яке, което се разшива вече от пранета.
 - за какво друго може да ги ползвам и как става балансирането при центрофуга? С нещо друго пропорционално предполагам (още едно яке примерно)?

Teзи панталони (Ливерджи) памук и лен - имат ли изкуствена добавка?

# 787
Ползвам торби, макар че не са от Лидл - ако слагаш нещо обемно, трябва да има и още нещо извън торбата, за да се балансират. Независимо дали якета, хавлии, чаршафи...

# 788
  • до най-прекрасния мъж
Аз ползвам правоъгълните - малката и голямата. Слагам вътре фини дрехи с пайети, мъниста и т.н, както и сутиени. За повече и по-големи неща ползвам голяма, за 1-2 сутиена или 1 тениска, малката е ОК. Яке се съмнявам да се събере, поне в моите.

# 789
Thinking Какъв е този номер за балансирането? Аз ползвам торба за пране и се е случвало само нея да пусна за пране с дрехата вътре.

# 790
Дали ще пускат скоро промоция на памперсите Лупилу Thinking

# 791
Ходих днес да видя цветната рокля, но за моят ръст (175) си е къса. Полите също ми се видяха къси.
Панталоните изглеждаха много добре.

Трудно се разглеждат дрехите. Всичко нахвърляно и разопаковано. Много по-добре ще е да има по една мостра от номер и да се спре с безразборното отваряне..

# 792
Трудно се разглеждат дрехите. Всичко нахвърляно и разопаковано. Много по-добре ще е да има по една мостра от номер и да се спре с безразборното отваряне..
Това е много хубава идея! Може би трябва да им се пише, след като не се сещат сами. Днес в 7.15 сутринта една от служителките протестираше, че озверели клиенти разхвърлят кутии. И не разбирам защо е това полудяване, стоките си съответстват на цените. От Истанбул купувах преди 2 г. ленена рокля от мол за 10 турски лири редовна цена (10 лева), която обаче не беше от такъв стържещ лен, а нещо много по-добре обработено.

# 793
Няма как да има мостра от всеки номер на всеки модел. Не е бутик все пак, няма щендери...
На мен не ми пречи както си е. Всичко си намирам, ако го има...

# 794
  • Варна
То пък щото няма пак да отварят дори и при наличие на мостри. Joy

Общи условия

Активация на акаунт