Лидл 115 - Майска тема

• 135 004
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 645
  • Перник
...Дрешките за момичета от следващата седмица ми харесаха, поне на снимка, дано успея да избера нещо за каката (а защо не и за мен Grin) ...

И аз се замислих дали пък няма да успея да се напъхам в най-големия размер детска рокля? Grinning

# 646
И аз имам синя ленена рокля от миналата година, много удобна, добре стои, не се е променила. Ако мога ще си купя пак другата седмица. Peace
Днес обзаведох малката с пижама за ДГ, клинчета,, чорапи и тениски, макар че няма много нужда от последните. Харесаха ми дрехите този път (отговарят на номера си, меки, добре ушити, дано да са и здрави дълго). Peace
Купих от сиренето с ботушките, хубаво е според мен, малко по-солено за моя вкус. Peace
Имаше доста детски кренвирши при нас, забравих да погледна за сметаната (купуваме от Метро същата и ни харесва много).

# 647
  • София
аз днес от лидл се отчитам с така любимите ми вече благодарение на темата ирански фурми...
другото беше опоскано, нищо дето да ми грабне очото нямаше
другата седмица се точа на момичешките рокли за щерката, но ще мога чак след работа да ида, дано е останало нещо

# 648
  • have faith and be patient ..
Средното момиче със цветните черти  и това в дясно със бяло розовата рокля много ми харесаха .. роклите де ,не момичетата

# 649
  • shumen
С.Алекс,сандалите са от миналата година нашите.Тази година ми се виждат малко скъпи на тази цена.

# 650
  • София
Взех от сиренето "Млечна долина", произведено в с. Ведраре.Опитах-солено е,но след изкисване е хубаво.Плътно и има вкус.
Друго-детски панталонки-тънка материя и  идеални за лятото.Детските сандали не ми харесаха-с отворени пръсти са, пропуснах ги.

# 651
И аз взех от сиренето "Млечна долина" даже два пъти,че и баща ми го хареса,но както при B.U 2 след изкисване.

# 652
Днес и аз ще отида за такова сирене, въпреки че имам 4 броя друго сирене в хладилника. Много хвалби прочетох за него и си струва да се опита. В постоянният им асортимент ли е по принцип?

# 653
Нали със сините ботуши е на Ведраре? Ако е същото - и от мен положителен глас. Опитахме го сега за първи път след като видях одобрението тук. Нов продукт ли е? Май не съм го виждала преди...

# 654
Не знам, но сега е на промоция. Simple Smile

# 655
Да,с ботушите.
И аз не съм го виждала досега.

# 656
За пръв път го пускат това сирене!

# 657
Сиренето с ботушите го има от поне два-три месеца Rolling Eyes, по принцип държи цена, сега за пръв път е намалено.

# 658
От Коледа го купуваме. Не знам кога точно са го пуснали. Състава ми харесва.

# 659
Аз понеже купувах сирена от други магазини , явно затова не съм го забелязала.

Общи условия

Активация на акаунт