Лидл 115 - Майска тема

• 135 012
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 660
Взех от сиренето "Млечна долина", произведено в с. Ведраре.Опитах-солено е,но след изкисване е хубаво.Плътно и има вкус.
Друго-детски панталонки-тънка материя и  идеални за лятото.Детските сандали не ми харесаха-с отворени пръсти са, пропуснах ги.

Аз взех със затворени пръсти. Wink

# 661
В Х. Димитър има кашони с детските кренвирши, но са със срок на годност до 24.05.

# 662
  • Русе
В Х. Димитър има кашони с детските кренвирши, но са със срок на годност до 24.05.
И в Русе миналата вечер беше пълно с детски кренвирши.
Снощи на вечеря хапнахме от сиренето с ботушите. Ама е отрова солено. Ще трябва да го изкисна във вода.
От другата седмица нищо не харесах.
Искам бермуди за момиче. Защо само за момчета продават?

# 663
...
Снощи на вечеря хапнахме от сиренето с ботушите. Ама е отрова солено. Ще трябва да го изкисна във вода.
...
При нас е семейна традиция сиренето да се обезсолява, още от детството ми. Даже бях шокирана когато разбрах, че в някои семейства директно се ползва, без обезсоляване. Satisfied

На сайта на немския Лидл има уред за гладене с пара, който струва само 14,99 евро. Някой поръчвал ли си го е?

# 664
  • Русе
...
...
При нас е семейна традиция сиренето да се обезсолява, още от детството ми. Даже бях шокирана когато разбрах, че в някои семейства директно се ползва, без обезсоляване. Satisfied
Ами, има сирене и сирене. Някои могат да се ядат и неизкиснати, но това не.

# 665
Аз взех от така желаните затворени сандалки 26 номер за дъщеря ми (1 номер по-големи) и съм супер доволна. Много красиви, цветът ми харесва, моделът...И на мен в началото ми се сториха скъпи, но обиколих магазините и в крайна сметка ми се сториха направо евтини за този модел и тази цена.
Купих й комплект къси панталонки. Пижама не взех, но ако бях, едва ли щях да я сложа да спи с нея, защото си е направо комплектче за излизане Simple Smile Тениските също ме изкушиха, но има много и се въздържах.
Ще проверя и аз за тези кренвирши щом толкова ги хвалите.

# 666
Не съм го виждала това сирене, може ли някой да качи снимка?

# 667
Не сме обезсолявали ботушите. И не съм забелязала да е много солено. Елбито ми е по-солено. Да не би партидата да е такава. Имам 2 пакета и не ми се купува от това, за да сравня.
Вереята кашкавала последните два пъти определено е по-солен.

# 668
  • shumen
Днеска и аз взех от това сирене,но си иска изкисване.

# 669
На хартиената брошура го има на 1 стр. Сигурно и в сайта е показано при намалените сирена....

# 670
  • Пловдив
Пускали ли са уреда за раздвижване от понеделник? Някой с отзиви от него?

# 671
На хартиената брошура го има на 1 стр. Сигурно и в сайта е показано при намалените сирена....

# 672
 Няколко страници чета за тези ботуши и вчера като пазарувах ми трябваше сирене, познайте какво взех, направо по инерция Satisfied на мен не ми се вижда супер солено, даже нормално, ама всеки има различен вкус за соленото.
Видях маша за коса с различни приставки на Парис Хилтън, за смешните 35лв (а за същата на Rowenta дадох 85лв Sob) някой има ли я, как е, мисля да я купя за подарък?

# 673
  • Бургас
Не сме обезсолявали ботушите.

И ние не си обезсоляваме ботушите Joy
Гледай как нещо, извадено от контекста, ме кара да се смея.

Завиждам ви за затворените сандали. В 9:30 при нас нямаше нито един номер 24 за момчета. То и от другите номера бяха извадили по 2-3 чифта. Ами да си оправят количествата, заявките, че аман. Голям магазин, а все нещо на промоция няма.

# 674
  • Асеновград
Шампоана за ежедневна употреба в постоянния асортимент хубав ли е? Изглежда са спрели големия от 1 л. с маслина и сега се налага да се спра на друг шампоан. Мразя когато продукт който ползвам редовно изчезва.

Общи условия

Активация на акаунт