Лидл 115 - Майска тема

• 135 005
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Взех си парна четка-доволна съм. Прилично изправя гънките. Само дето индикатора не мига както пише в упътването.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 18:24 от elan

# 676
И аз не ги обезсолих ботушите - нормално солено ми е. По принцип ядем Сигмен, то е доста по-солено от това. Но всъщност така директно не го ядем - слагам в салатата обикновено.

# 677
И аз ще трябва да се мъча с ботушите, но има и по-лоши:

Взех и доволно количество дрешки, нищо че нямам деца, имаше много дрехи при нас, Студентски град.

# 678

Взех и доволно количество дрешки, нищо че нямам деца, имаше много дрехи при нас, Студентски град.

Само от любопитатво, дрешките за кой ги взе?

# 679
Нали е взела от ботушите Joy
Другото не е важно..

# 680
Ще си ги пазя за моите, евентуално, някога Grinning.
За децата на близки, които не са успели да си вземат Simple Smile, а искаха. Удовлетворява ли ви отговорът?

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 23:27 от rovaru

# 681
  • shumen
Аз днеска ходих и при нас има сандали за момчета,но моето диване има прекалено много и тая година май няма да купувам,че още му стават миналогодишните.

# 682
Френският сладолед хубав ли ще е ?Понеже ще е изгоден,1л./3.99

# 683
Здравейте, да знаете кога ще има разпродажба на нехранителни стоки “шарени находки” в някой Лидл? От тези разпродажби с шатрите пред магазина?

# 684
  • Варна
Вчера и ние взехме от прословутото сирене с ботушки. Нямам търпение да свърши старото сирене и да опитам това, че доста разнопосочни мнения виждам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 685
Имате ли мнение за автоматичният апарат за кръвно?

# 686
  • София
Аз съм още на азиатска вълна. Правих нудъли с къри. Да знаете, че кърито в малката бутилка е люто!
От дрехите взех къси панталони за мм и дънковата блуза с паднали рамена.

# 687
  • София
Няколко страници чета за тези ботуши и вчера като пазарувах ми трябваше сирене, познайте какво взех, направо по инерция Satisfied на мен не ми се вижда супер солено, даже нормално, ама всеки има различен вкус за соленото.
Видях маша за коса с различни приставки на Парис Хилтън, за смешните 35лв (а за същата на Rowenta дадох 85лв Sob) някой има ли я, как е, мисля да я купя за подарък?
  Аз имам само маша на П Х, без приставки и съм много доволна.

# 688
Имате ли мнение за автоматичният апарат за кръвно?
Имам подобен, закупен от Лидл преди няколко месеца. Мери точно, единствено малко бавно мери, но пък това било за да мери по-вярно. Струва си.

# 689
Тъкмо се връщам от Лидл с откритието, че този път нямаше жасминов ориз. А беше много приятен. Rolling Eyes Поне пък заредих манго, за кокосовото мляко се зачудих, но ако не го купуват, ще взема да не заседява. Grinning
В четвъртък няма ли да работят, че дрехите са ги писали от сряда?

Общи условия

Активация на акаунт