Лидл 115 - Майска тема

• 135 008
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Тъкмо се връщам от Лидл с откритието, че този път нямаше жасминов ориз. А беше много приятен. Rolling Eyes Поне пък заредих манго, за кокосовото мляко се зачудих, но ако не го купуват, ще взема да не заседява. Grinning
В четвъртък няма ли да работят, че дрехите са ги писали от сряда?
Плод манго ли имаш предвид? Хубаво ли е, това което аз съм виждала в Била и Кауфланд не ми харесва, за жалост май няма хубаво манго в бг.магазините.

# 691
  • София
Ще работят в четвъртък - 24.05.
Но е почивен ден и затова пускат нещата от сряда.
И друг пътса го правили по празници.
От 28.05 - седмица на бирата, според плаката.
От31.05 - дамски и мъжки бански.
И плакат за някакви ъглошлайфи и подобни имаше.

# 692
  • Варна
При нас отдавна няма плакати за предстоящите седмици...

# 693
При нас отдавна няма плакати за предстоящите седмици...
И при нас... Супер е тъпо ..

# 694
Компот от манго, от азиатската седмица. Веднъж съм купувала прясно, но не беше добре узряло.

# 695
  • София
Компот от манго, от азиатската седмица. Веднъж съм купувала прясно, но не беше добре узряло.
Да, трябва да е добре узряло, това е уникален плод, но при мен е доста скъпо и по-рядко купувам. Много го обичам. От Лидл не си заслужава, зелени са, трябва за узреят и докато узреят и те са се развалили. Не става.

# 696
Мерси Стеличка.

# 697
  • София
Благодаря ще видя при нас има ли компот.

# 698
  • shumen
Банските какви размери ще са някой видя ли?

# 699
  • Русе
Тъкмо се връщам от Лидл с откритието, че този път нямаше жасминов ориз. А беше много приятен. Rolling Eyes ......
Да не те подведа, но в търсене на бланширан ориз в К., мисля, че мернах жасминов с тяхната марка К-класик.

Детските бански чакам аз. Моята госпожица има нужда. Басейна ни им "разказва играта" за едно лято. Дамски не ща, че са ми много плитки долнищата им.

# 700
Имаме гащи дънкови, даже 2 номера, научихме се вече, после ще връщаме. Гащеризоните дали са хубави на живо? Взе ли някой вече

# 701
  • Асеновград
Банските какви размери ще са някой видя ли?
Дамски, мъжки, детски.За детските не забелязах пише ли размер. Успях да взема два полеви душа и дъждобрани.  Навалицата беше на дрехите.

# 702
Сиренето лично на нас не ни хареса.

# 703
  • Перник
Аз искам официално да се извиня за оплакването си от миналата седмица, че са вдигнали цената на прясното мляко. Не са, просто синът ми "помагаше" с пазаруването и е взел различно мляко, а аз забелязах чак вкъщи.
Но имам други оплаквания - в събота нямаше лакочистител в големи шишета, гъба за баня и тиквички. Ама така е, който пазарува привечер.

# 704
Аз пък разглеждах немската брошура от миналата и тази седмица и ми направи (лошо) впечатление, че цените на някои продукти, които съм запомнила, там са на половина от нашите. Примерно торбите за пране, сушито, доматите/ягоди в саксия... Angry

Общи условия

Активация на акаунт