Лидл 115 - Майска тема

• 134 941
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 795
Някои от първите отварят, за да гледат материите, не размера, ако има мостра, поне това ще се спести. Примерно, дрехите от понеделник бяха стабилно разопаковани и като видях за какво става въпрос, изобщо не ми трябваше да разопаковам още една кутия, но с моя размер.

# 796
Детското е някакъв ужас!!! Постоянно  е кочина там

# 797
  • Варна
Споделям от личен опит: харесвам мъжка тениска за подарък на племенника (висок и хърбав), гледам отворената, всичко ми допада като материя и размер, решавам да взема същата, но опакована (понеже е за подарък).
 Добре че вкъщи все пак решавам да я отворя и погледна, преди да изпратя колета...ами излезе някаква огромна... айде бегом обратно в магазина да я сменям, добре че е наблизо.

# 798
Аз отварям заради размера...да видя ще ми стане ли. Ако да....я вземам. Ако не...я пъхам обратно.

# 799
  • София
за дрехите разбирам, ама се отваря масово и техника, рови се вътре, после чарковете се разпиляват, кутиите отворени, разбърничкано вътре-примерно робот-какво го ровят и отварят...
и не един или два, а масово
виждам деца разопаковат спокойно целуфанени опаковки, ровят, после ги хвърлят, необезпокоявани от никого...
в Гърция в лидл примерно не съм попадала на така разровени кошове

# 800
  • Варна
Явно на Лидл не им дреме, иначе да бяха направили нещо по въпроса, най-малкото да сложат охраната да пази кошовете.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 801
Ама персонална ли я искаш охраната? И да ти държи едно огледало...да се огледаш като наложиш блузата Joy

# 802
Ами в нашия съм виждала дрехи на закачалки, но по един размер и са ми помагали да разбера дали да си взема, или не.

# 803
  • София
Като казахте - охраната. Днес човекът дойде да ми държи торбата, докато я пълня с покупките си  Shocked Такова обслужване, досега не бях получавала. Как и защо му е хрумнало, изобщо не разбрах.

# 804
Определено е въпрос до политика на магазина. В Джъмбо, примерно, постоянно върви анонс да не се нарушава цялостта на опаковките, защото в такъв случай ще трябва да бъдат закупени. И дори и да има разопаковане, случаите са единични, а хората пълнят чантите, така че явно оборотът на магазина не страда от това, че не може да се разглобяват роботите или да се играе с конструкторите преди да минеш през касите.

Да няма нови изисквания към охраната по веригите. Наскоро и във Фантастико дойде един от служителите да ми помага да търся продукти...

# 805
Ами в нашия съм виждала дрехи на закачалки, но по един размер и са ми помагали да разбера дали да си взема, или не.
Това съм го виждала само с нещата на Хайди

# 806
Това съм го виждала само с нещата на Хайди
Да и аз съм виждала само от тях, но не пазарува(х/м) често от Лидъл.

# 807
Изкуших се да ида за панталон, от този светло зеления с ластик отдолу, нооо не става. Ниска съм и отдолу става като балон. Вариант е да го отрежа при шивач или просто да го върна. Вероятно ще го върна, не ми се разправя.

# 808
  • shumen
Ленените дрехи и мен ми боцкат и затова не ги купувам.

# 809
На мен пък не ми бодат ленените дрехи, с изключение на панталона (имам дълъг, черен, от преди няколко години). Имам т.синя рокля с яка и къс ръкав, с копчета отпред, пола, потник също от преди няколко години, а от миналата година имам рокля на цветя, синя на райе и къси панталони. Не се мачкат при носене, след пране се нуждаят от гладене, но се гладят лесно (като ученичка имах ленен панталон, много трудно се гласеше, при носене доста се мачкаше).  Peace

Общи условия

Активация на акаунт