Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 300
  • 707
  •   1
Отговори
# 150
При нас са 7 лв.

# 151
Аз пък купих диня вчера от Кауфланд и хапнах един резен за вечеря преди шейка. Нещо не ми се вярват тези чак толкоз големи захари в динята. Преди 1-2 лета омахвах по половин диня и слабеех, затова си знам, че като излязат на пазара, ще ми е по-лесно.
Ягоди и череши, праскови и кайсии - умирам си. Майка ми цял живот яде всяка божа вечер по 2-3 ябълки или каквито сезонни плодове има. Точно тъй - навечеря се обилно и после към 21ч почва плодовете, сигурно по 500-700 гр. Не е напълняла от това.

Мисля си, че от най-простоватите диети, най-много съм сваляла - като нямам време и дъвча плодове или ядки, като пропускам хранения или ям някакви невзрачни порции салати, и яйца, и ориз, и суджуци, и банани. После връщам, ама от лакомия, и главно от скука. Сега всичко е едно сложно - кето нз си какво, чии, ечемици, оризовки, тапиоки, ленени семена, протеинови вафли, хиляда вида олио, масло, мляко...Тва добавяш, онова броиш, изваждаш 60, тези на Зоната какви бяха, даже ги забравих ( дето си разделят протеини и тн... Блокове? ). И пак кажи речи нищо не сваляш - я по едно кило на месец, я не.

Сякаш в простотата е истината.

Иначе - напълно режимна съм аз днес - кюфтета със зелена салата за обяд, шейк за вечеря ( може би с диня ).

# 152
  • Велико Търново

Абсолютната истина!

# 153
  • Бургас

Абсолютната истина!

Съгласна!

Вчера горе-долу добре. Обяд в 14 часа - две варени яйца, малко гауда, краставица, два слайса шунка и 3 маслини, блокче шоколад 81% какао
Вечеря в 20 - пилешко бутче с домати и краставици, половин банан, половин круша, блокче черен шоколад 70 % какао
Плодовете май ми бяха в повече. Нещо не ми беше комфортно през нощта. Но пък тренирах - доволна.
Замислила съм се да си взема грил-тиган. За нещо бързо и лесно за вечеря. Че скарата ми е голям проблем да вадя и чистя на всяко ползване. А тигана, ако мога в съдомиялната да набутам, чудно. Ама какви са тия цени - един миризлив Тефал 70 лв. Няма ми го опуленото човече ...

# 154
Таня, купих си чуден грил тиган от сапир.бг. Лек, удобен, незалепващ. Хванах промоция на 10 лв. Те по грешка ми го пратиха, ама е чуден.

# 155

И аз до този извод стигам напоследък. Всичко завъртяно и сложно е излишно. Колкото храненето ни е по-близо до това, което реално има в природата, май е по-добре.

# 156
  • Велико Търново
Често съм споделяла какво казва мъжа ми-"Докато си чудиш какво и кога да изядеш, никога няма да отслабнеш".Към момента считам, че е много прав Blush
За това реших, че 2 основни хранения и за вечеря течна балансирана протеинова напитка ще ми решат всичките драми Mr. Green
От тук малко, от там да опитам, от друго да не обидя някой, ами тц Blush
Танче, на мен 70 лв. за хубав тиган ми се струват добре.Във времето ще си избие парите PeaceАз имам една скъпа тенджера, която е много голяма, обаче ми е супер удобна и всичко правя в нея.
Тиган и аз ще си купя нов, обаче първо ще си купя парфюм, ако устискам 14 дни режимни Mr. Green

# 157
Грил тигана ми е едно от най любимите неща. Някой казват че много пуши, аз не бих казала, съвсем приемливо. От едни домашни потреби към 30лв някъде го взех.  Ето и снощи пекох наденички на него.  И още куп неща, много го ползвам.

Мислих, чудих се и реших. В понеделник ще се опитам да завъртя Ваня Червенкова. Посвил ми се е стомаха и мисля че ще успея. Искам вече да мина в категорията на 70 килограмовите Smile

# 158
Докато си говорим разглеждам брошурата на Кауфланд. Грил тиган Тефал от понеделник на 30лв.

# 159
  • София
Пак минавам само да ви видя какво правите. Съгласна съм и аз за простотата, когато броя калории много ясно се вижда това, не мога ли да сметна калориите поради сложността на ястието, няма минуси после.

Аз зарязах диетите засега, но стресът на работа е голям, така че си стоя 59 кг. Кога ще видя обаче заветните 54 кг, трява да се постарая да не остане само в мечтите ми.

# 160
Докато си говорим разглеждам брошурата на Кауфланд. Грил тиган Тефал от понеделник на 30лв.
Аз взех да избягвам посудата с тефлоново покритие. Даже скоро извадих един тиган от времето на ММ баба му (лека и пръст), вместо да използвам новия си с тефлоново покритие.

# 161
  • Бургас

Вярно ли? Гледах онлайн брошурата, ама не го виждам ... Ще летя в понеделник до там, благодаря ти!
Аз тефлон си търся, лесен и удобен за поддръжка.

# 162
  • София
Тефлонът е вреден. Отделя едно вещество - политетрафлуоретилен. Доказано е, че е канцерогенен.

# 163
Аз разкарах тефала, микровълнова та, май ще разкарам и керамиката, лесно се надрасква и захабява.

# 164
Привет  Heart Eyes
Първата ми седмица не беше съвсем по план, но все пак отчитам минус 1кг  Simple Smile

Черешите ги започнах още миналата седмица. Количества не знам, защото ги хапвам директно от дървото. Все пак не вярвам да са поече от шепа, две. Засега  не пречат на отслабването ми, но аз имам много да свалям и може би затова. И защото останалата храна  е прилична.

Бях се зачела по едно време за здравословни съдове за готвене. Какво да ви кажа, тенджери и тигани, по-скъпи от заплатата ми, се оказва че пак имат разни недостатъци или леко съмнителни предимства. Затова и там, както и при храненето залагам на разнообразието. Редувам различни фирми и производители, както и материали от които са произведени, и гледам да не се втелясвам много, че можеш да луднеш иначе. Микровълновата си е ок за мен.

Общи условия

Активация на акаунт