Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 53 625
  • 818
  •   1
Отговори
# 180
  • Тра-ла-ла
Джулая, точно такъв цвят ми се иска да постигна. Мислех за боята на Чифели
..
Лонда 5/65! Преди години съм била с нея и нямаше проблем. Трайна е. Но сега започна да се изтъква около слеопоочията след няколко дни все едно ми е поникнала косата. Явно нещо е променено във формулата. Някъде назад в темата съм постнала снимки веднага след боядисването с нея. Потърси ги.

# 181
Направиха ми много малки дребни кичури но те станаха оранжево червени ужасни бих казала.Моля за съвет с тонер ли да ги покрия искам да са малко по тъмно червени ,малиново червено дали ще станат.??

# 182
  • София
Джулая, точно такъв цвят ми се иска да постигна. Мислех за боята на Чифели
..
Лонда 5/65! Преди години съм била с нея и нямаше проблем. Трайна е. Но сега започна да се изтъква около слеопоочията след няколко дни все едно ми е поникнала косата. Явно нещо е променено във формулата. Някъде назад в темата съм постнала снимки веднага след боядисването с нея. Потърси ги.
Намерих снимките. Но май ми се иска да е червено - лилаво, а не само лилаво.

# 183
  • Тра-ла-ла
Намерих снимките. Но май ми се иска да е червено - лилаво, а не само лилаво.
Реално 5/65 стои виолетово след някое измиване, но няма червен нюанс

# 184
  • София
Чудех се дали да не смеся червено с виолетово.

# 185
  • Тра-ла-ла
Чудех се дали да не смеся червено с виолетово.
По-скоро виж готови цветове. Лонда имат и по-червеникави и чисто червени цветове. Както и повечето марки бои, де. Понякога става по метода проба грешка.

# 186
Направиха ми много малки дребни кичури но те станаха оранжево червени ужасни бих казала.Моля за съвет с тонер ли да ги покрия искам да са малко по тъмно червени ,малиново червено дали ще станат.??

Пробвай с тонер на Leganza, 60 рубинено червено.

# 187

Joy не мога неее помощ слож2ха ми оцветяващ шампоан marion и не хвана нищо пак съм си оранжева помощ ще си съсипя косата чудя се на лореал безамонячна дали ще хване върху тея оранжеви кичури.Unamused

# 188
  • Добрич
Здравейте. Някой ползвал ли е този цвят и доволни ли сте?

# 189

Joy не мога неее помощ слож2ха ми оцветяващ шампоан marion и не хвана нищо пак съм си оранжева помощ ще си съсипя косата чудя се на лореал безамонячна дали ще хване върху тея оранжеви кичури.Unamused

Аз написах да опиташ Leganza, а не Marion и много зависи от нюанса!
Като не искаш да оранжавее си вземи тонер, който отива към малиново червено и инвестирай малко повече в хубава марка.
Като си сложиш на косата тонер от 1,50лв какво очакваш, чудеса ли?!

# 190
  • Добрич
Ще се радвам ако някой я е пробвал да ми каже дали е хубава. Благодаря.
Здравейте. Някой ползвал ли е този цвят и доволни ли сте?

# 191
Аз съм я пробвала, хубава е. Няма да съжаляваш, освен  че малко цапа възглавницата Simple Smile Предпочитам обаче по-тъмния номер 316. Кастинг за мен е най-добрата боя в този ценови клас. Не мирише, не изгаря, не изсушава.

# 192
  • Добрич
Благодаря!
Аз съм я пробвала, хубава е. Няма да съжаляваш, освен  че малко цапа възглавницата Simple Smile Предпочитам обаче по-тъмния номер 316. Кастинг за мен е най-добрата боя в този ценови клас. Не мирише, не изгаря, не изсушава.

# 193
  • Видин
И аз ползвам тази на Лореал, по препоръка на момичетата от форума.
И съм доволна. При мен не цапа. В момента е по-светла, на повече от месец е.

# 194
  • София
Малей, косица красотица. : )

Общи условия

Активация на акаунт