Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 53 713
  • 818
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Белла, това с маша ли е? Много готини къдрици (и цвят, де, но той се подразбира в тази темичка)

# 241
Белла, това с маша ли е? Много готини къдрици (и цвят, де, но той се подразбира в тази темичка)

Да, онази ситната. Аз имам тънка коса и права като праз и все гледам да има обем, че ми е мерак 😃

# 242
Здравейте, имам въпрос, цапат ли тониращите бои, при изпотяване или намокряне? Имам лош спомен от оцветител шампоан - калъфки , дрехи ....
Здравей, използвам червен тонер от доста време вече, лично при мен цапа първите 2-3 измивания (говоря за халата,дрехите които обличам след баня).
Кърпите и калъфките цапа ако си легна вечер с мокра коса,но на първото изпиране излиза. До сега не ми се е разтичал тонера докато вали. Използвам този на Престиж BeColor цвят BC09 Red Wine се води. 😊

# 243
Момичета, препоръчайте ми боя, която да не се отмива още след 4-5 измивания и да преминава в рижаво. Едно време имаше едно Вулкано, от което бях много доволна, но я спряха. Пак съм като лисица в главата.

# 244
 Според вас този цвят как се води?

Утре съм на фризьор,че разликата ми е огромна корени-дължина и ще изсветляваме за да се получи това.

# 245
Това е нещо като deep burgundy / dark burgundy.
Не ми е особено червено, едва се долавя нюанса на снимката..

# 246
Тъмно бургунди
Тъмна череша, слива...

# 247
  • Бургас
Аз бях подобен цвят,сега съм по-червена.

# 248
Аз бях подобен цвят,сега съм по-червена.
С каква основа си. При мен е тъмна много и ако поститна това ще съм доволна. После мога да изсветля още. Но аз не съм фен на огненото и яркото червено.

# 249
  • София
Изглежда като смесено кафявя и патладжанено.
Винаги съм си представяла БрайтКристал руса, не знам защо Laughing

77/44 на Вела(тон) е цвят с оранжев подтон и поне на мен ми избледнява до рижаво, но за да не станеш като лисица, основата трябва да е много равномерна също.

# 250
Момичета, препоръчайте ми боя, която да не се отмива още след 4-5 измивания и да преминава в рижаво. Едно време имаше едно Вулкано, от което бях много доволна, но я спряха. Пак съм като лисица в главата.

Кастинг на Лореал. Покрива ми дори белите коси - е, съвсем мъничко се вижда разлика като се вгледаш, но върши работа. Отмива ми се бавно, до около 15-20 измивания. Ако искаш по-трайна - амонячна. Между другото, аз съм си намислила, че поне в първите месеци на бременността не трябва да се боядисвам с амонячна. Някой с впечатления? Засега с Кастинга закрепям добре положението.

Не ми се отмиват гръцките, но те са доста силни и ако търсиш щадяща - внимателно с тях.

# 251
  • София
От Кастинга много хора получават косопад. Просто казвам.

# 252
От 20+ години се боядисвам винаги сама с Кастинг, косата ми е добре, нямам косопад, имам 5-6 бели косъма. Ето как изглежда три седмици след боядисване с номер 316

Рошава е Grinning с нищо не е обработена след измиването в събота, само балсам с изплакване, без финиш, без сешоар е изсъхнала. А балсамчето към боята е супер.

# 253
И аз от фенките на Кастинг. Много пъти съм я използвала. И единствено спрях,защото не покрива 2 та ми бели косъма и бързо пада. За мен е най-добрата сред масовите на пазара(заедно с Лореал Рецитал Преференс). Минус е,че падат бързичко,(не винаги обаче),но са щадящи и косата след тях е в страхатно състояние,все едно не е боядивана. Преференса пък не можеш да разбереш,че е амонячна-също толкова щадяща е. И продаващите в козметичните магазини са ми го казвали-Лореалските бои са най-добрите,говоря непрофесионални.
Никога съм нямала косопад от Кастинг.

# 254
  • Бургас
Мисче и моята е тъмна,и аз не съм почитател на огненото червено.Rye и блондинка ме изкара,хаха,никога не съм била руса.Stuck Out Tongue Winking Eye Но пък сега ме накара да се замисля как ли ще изглеждам блонди,хахаха.

Общи условия

Активация на акаунт