Звездни компромати- 362 част

• 110 146
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Анджелина е страхотна там. Най-красива ми е в този й период.

Да, там е на 30.

# 481
  • София
Цигански истории направо.

# 482
Тази Котияр как  пък веднъж не облече нещо хубаво, къде отиде френския шик.
Фонда прекрасна, а Карла Бруни май си е пипнала доста лицето.

# 483
На кралското семейство Даяна ще им се стори светица.
Джейн Фонда-тази жена няма намерение да остарява:
Скрит текст:

# 484
Бащата на Меган Маркъл се бил уговорил с папараци, за да направят тази нагласена снимка срещу пари, фотографът също намазал богато.

Страхотно семейство, честито на баба Бети. Laughing
Мегън е направо за съжаление! Човек не може да си избира близките  Sad ! Разбирам я защо не ги е поканила на сватбата!

# 485
А какво точно показва тази снимка, което е скандално, та е трябвало папараци да го снимат, че не схващам аз нещо?

# 486
  • Berlin
А какво точно показва тази снимка, което е скандално, та е трябвало папараци да го снимат, че не схващам аз нещо?
И аз не схващам замисъла. Relaxed

# 487
Не е за скандалност на снимката сама по себе си. Снимката е трябвало да бъде нещо от типа на "Бащата на Меган е сниман от папараци как чете новини за сватбата в Интернет клубче". Само че е нагласена. Бащата знае, че е сниман и му е платено за тази сценка, а фотографите после са продали снимките на различни медии срещу много пари.

Скандалното е самата уговорка и че баща ѝ се е продал за пари по този начин.

# 488
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Братът на Владо Карамазов ще прави една от тортите за сватбата на Меган и Хари
https://offnews.bg/liubov-i-seks/bratat-na-vlado-karamazov-shte- … na-me-680565.html

# 489
И аз снощи гледах мисис и мистър Смит и се чудя каква искра е пламнала там, въобще не харесвам Анджелина, за мен всичко е показност при нея. Вижте ме колко съм добра осиновяване деца, отрязох си гърдите, правя благотворителност бля бля. За мен тя се стреми към политиката.

# 490
  • София
Не е за скандалност на снимката сама по себе си. Снимката е трябвало да бъде нещо от типа на "Бащата на Меган е сниман от папараци как чете новини за сватбата в Интернет клубче". Само че е нагласена. Бащата знае, че е сниман и му е платено за тази сценка, а фотографите после са продали снимките на различни медии срещу много пари.

Скандалното е самата уговорка и че баща ѝ се е продал за пари по този начин.
Откъде е това инфо?

# 491
От английската преса. Имали някакво видео от камерите на интернет клубчето, на което се вижда как баща ѝ и фотографът влизат заедно и уговарят позите за снимане.

https://www.huffingtonpost.co.uk/entry/meghan-markles-father-sta … 3e4b032b10bfb7f40

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5721959/Meghan-Markles-f … sold-100-000.html

# 492
Голям актьор този човек, че и хитър. Той не беше ли някакъв режисьор или се бъркам? Кинаджия, така да се каже.
 Дали ще му прости Мегън?

# 493
Грам не харесвам Мегън и Хари заедно (те пък тръгнали да ме питат:laughing:), но това е страшна излагация от страна на баща ѝ. Огромна маса от хора да му плюят детето, собственото му семейство се съдра да пише до които медии свари, ама и той защо се е нарамил да излага и нея, и себе си?

# 494
Искал е да се покаже като любящ, загрижен баща, сигурно. Да изглежда добре пред британците, а и пред дъщеря му, че може и тя да е в "играта ", като се замисля.

Общи условия

Активация на акаунт