Звездни компромати- 362 част

• 110 094
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Че не носи на пиене. Много е красива като булка.

# 616
  • София
Ирина Шейк и бебе Леа, много сладка
https://www.instagram.com/p/BizsgOxATWF/

# 617
  • До морето
Наистина ли ви харесва булката? С таз коронка на главата, прическата и цветът на косата са като на 50-годишна даскалица. Роклята е скучен модел..... Тя нали залиташе по 20-те години на миналия век, ако беше се облякла в този стил, щеше да е по-добре, отива й.

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 22:53 от Boho chic

# 618
Е нали е световно неизвестен модел Глория Simple SmileИ се излагаше качествено в един Вип Брадър..

# 619
Виждали сме я в доста опърпан вид във "Вип Брадър". На тези снимки е блестяща.

# 620
Добре де, нали беше бременна роди ли? За Глория питам?

# 621
В края на петия месец е.

# 622
  • Варна
На мен кумата много ми хареса от тези тъй далечни снимки.

# 623
  • Пловдив
Не бях погледнала снимките, но тъй като съм 50 годишна даскалица се върнах да видя какви трябва да бъдат цветът на косата и прическата ми. Ами нито моите са такива, нито на някоя от колежките ми, от които 20-тина също са 50 годишни даскалици.
Иначе булката ми хареса.

# 624
  • София
Маги Сидеров - екс Желязкова  много късокрака милата.

# 625
  • Sofia
МагитУ някак ми напомня на Серина Уилямс,колкото и да се чекне  Rolling Eyes

# 626
  • До морето
Не бях погледнала снимките, но тъй като съм 50 годишна даскалица се върнах да видя какви трябва да бъдат цветът на косата и прическата ми. Ами нито моите са такива, нито на някоя от колежките ми, от които 20-тина също са 50 годишни даскалици.
Иначе булката ми хареса.

Глория Петкова прилича на 50 -годишна даскалица, но не всяка50-годишна даскалица прилича на Глория Петкова! Усещаш ли разликата? 😀  Излишно си се връщала да отваряш снимки.

# 627
Хич не вярвам аз и на дума от писанките покрай раздялата на Пит и Анистън и голямата любов с Анджелина. Ето това е снимка от последната ваканция на Брад и Дженифър, папарашки снимки, буквално няколко дни преди да обявят раздялата си.
Скрит текст:

Държа да отбележа, че подобни папарашки снимки на Брад и Анджелина, за времето на връзката им не са излизали в медиите, който намери - да ги пусне.

# 628
  • София
Изглежда, че Анистън до последно е живяла в заблуда.

# 629
Аз винаги съм харесвала Анистън повече от Джоли, на втората всичко ми е too much, и устни, и  чело,....голяма глава на твърде слаба фигура.... Просто на моменти много прилича на баща си, който ми е адски неприятен.

Общи условия

Активация на акаунт