Звездни компромати- 362 част

• 110 093
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Изглежда, че Анистън до последно е живяла в заблуда.

Вие сериозно ли мислите, че звезди от такъв ранг правят каквото си искат в личния си живот?

# 631
Тя Анистън беше казала в някакво интервю, че много се е подразнила от интервю на Анджелина, в което споделяла как нямала търпение да отиде на снимачната площадка с Брад, докато още са били женени с Дженифър. Не помня точно.

# 632
Щом тази папарашка снимка отразява отношенията между Пит и Анистън дни преди официално да се разделят, то каква според вас е реалната причина?
На мен не ми изглеждат като пред раздяла на снимката, но пък може тъкмо да й е казал Пит, а Анистън да се е разстроила и той затова да я е прегърнал успокоително Grinning

# 633
  • На топло
Не изглежда добре Анистън в момента
Скрит текст:

# 634
  • Пловдив
Аз винаги съм харесвала Анистън повече от Джоли, на втората всичко ми е too much, и устни, и  чело,....голяма глава на твърде слаба фигура.... Просто на моменти много прилича на баща си, който ми е адски неприятен.
+1 Peace

Hello♥J,няма снимка!

# 635
Не изглежда добре Анистън в момента
Скрит текст:

Не се отваря при мен снимката. Колкото и да не изглежда добре Анистън е в пъти по-добре от Анджелина. Последната според мен и главата не я слуша.
Сега видях снимката и не виждам защо да изглежда зле. Хубава кожа, изглежда естествена, единствено двойна гуша леко и се е получило, но в зависимост от възрастта е нормално.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 10:24 от Няма смисъл

# 636
  • На топло
Извинявам се, добавих снимките ✌
Съгласна съм за Анджелина, пълно куку е....
Чисто визуално ги сравнявам, най-вече в лице.

# 637
Анистън отдавна трябваше да се раздели с тази разделена на път прическа и коса върху лицето, тип Самара. Ужасно я състарява. А и като цяло прическата отива на много малко хора, въпреки че е в момента модерна и всички са се пременили така.

# 638
Значи, желая да не изглеждам добре като Анистън в момента Simple Smile

# 639
Аз, пък, виждам във Анистън едно не красиво лице, очи странни, чело, прическата е за по- млади жени, да ме извинят 50 годишните, само в тялото ми стои добре, ма то има много с добри тела!
Анджелина лъха на страст, е, поне в годините когато е снимала Смит с Брат Пит!
От позиция на времето, не хубавеят вече и двете!
Една Ева Лонгория е в пъти по- сладка от тез двете!
А, Анджелина си понесе наказанието, че раздели семейството им !

# 640
Във вечния спор "Джен-Джоли-Пит" съм на страната на двете жени (и двете ги харесвам).
То пък винаги някоя от жените виновна! Едната била кучка, другата била наивна, пък едната давала това, другата не давала онова.... А къде е мъжът в цялата ситуация? Винаги мъжете излизат сухи...
И сега може много от вас да подскочат, но Брад винаги ми е изглеждал нарцистичен надут пуяк....

# 641
Анистън когато беше по-млада милиони жени искаха цвета и прическата на Рейчъл от приятели.
Анджелина е по-интересна като история със всичките и странности. А и когато се взеха с Пит беше уникално красива.
Дженифър според мен така и не успя да излезе от образа на Рейчъл и да се наложи в киното, все еднотипни роли играе. Което между другото важи и за Анджелина. Не са кой знае какво като актриси и двете.
А това с наказанието за Анджелина, че била развалила семейството им, това все пак е Холивуд, а и с Брад Пит носят еднаква отговорност. Не го е изнасилила, че да е с нея.

# 642
Съгласна съм за Ева - толкова жизненост и щастие излъчва, прекрасна е!

# 643
Ееее, че Анистън за 50 годишна си е супер. Анджелина с това супер изпито лице и гигантски устни хич не ми допада.

# 644
  • На топло
Анджелина, съвсем друга енергия има в лицето и.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт