Звездни компромати- 362 част

• 110 088
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Имат 6 години разлика двете, ще я видим и Джоли като наближи 50.

Амал  с Клуни

# 646
Тя Джоли и сега изглежда по-зле от Роузината баба Mr. Green

# 647
Анистън има много добри роли - в Извън релси например, Раздялата с Винс Вон, Шефове гадняри също.

Във филма на Питър Богданович също е доста различна от типа Рейчъл.

# 648
Хич не е мой тип Анжелина Джоли и я намирам за много слаба актриса, но Пит го разбирам.

# 649
Ееее, че Анистън за 50 годишна си е супер. Анджелина с това супер изпито лице и гигантски устни хич не ми допада.
Съгласна съм, жената си е ок, просто няма грим и нагласени светлини и пози

# 650
За Брат Пит съм винаги. Heart Eyes

# 651
Тя Джоли и сега изглежда по-зле от Роузината баба Mr. Green

Това май стана универсална мерна единица, а?Laughing

Лео с поредната 20-годишна манекенка.

# 652
Анистън когато беше по-млада милиони жени искаха цвета и прическата на Рейчъл от приятели.

Ами именно, когато беше по - млада. В момента смятам, че изглежда много по свежо, например така
Скрит текст:

отколкото така
Скрит текст:

# 653
Разликата в снимките е 10 години. Извинявай ама само ние от бг мамата и на почти 50 сме свежи като 30 годишни. Анистън няма как да е Joy

Скрит текст:
Загубила е свежестта, която се губи когато жената навлезе в менопауза, напълно нормален процес.

# 654
Имаше и скорошни снимки с горната прическа, но линковете не бяха в ред и не се виждаха.
Да не е спам
Камен Воденичаров
Скрит текст:

# 655
Рокли от премиерата на новия филм за Хан Соло, някакви известни модели са жените:

Але Амброзио - така и нищо не видях в тази жена  в лице

Сара Сампайо след сблъсък с кокошарник

Лаис

Тони Гарн, рокля отблизо

Изабел Гулар

Дуцен

Уини Харлоу  интересно

Джорджия Фаулър

По-известни имена от същото събитие:

Танди Нютън и Доналд Глоувър

Дженифър Конъли и Пол Бетъни - ето тази Дженифър е на 47, което си е красиво, си е красиво.

# 656
  • До морето
Нищо свежо не виждам в Анистън аз и тва няма връзка с менопаузата й. Обезобрази се с процедури като приятелката си Кортни Кокс. Същата подпухналост в лицето е присвити от опъване очички. От същата менопауза страдат и Фърги, и Дарина Павлова, и Карла Бруни. Преди беше сладурана и съм я харесвала, но в категорията на Анджелина никога не е била! Което си е, си е!
Винаги съм се чудила защо в тая тема така неистово мразим Джоли! За мен той е подлецът в цялата история, а с интервюто дето Джен му била скучна стана и гадняр! Анджелината какво е виновна - лапнала по Брад Пит, че колко от вас не са?!?! Ако има намесени деца е жалко, но Брад и Дженифър нямяха ни детИ, ни котИ, егати драмата вече 15 години!

# 657
Анжелина е красавица, затова я мразим. Не е нужно сега 100 потребителки да обясняват, че не я харесват. То и аз не я харесвам, ама на черното как да кажа бяло.

# 658
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз пък я харесвах само, като по-млада. Не, че е престаряла сега, но с тази слабост си развали красотата.
А, по повод характера не смея да се изказвам така категорично, както го правят други в темата компетентно само от изгледани интервюта.
Тя си знае  най-добре...

# 659
Аз не харесвам Анджелина не защото била красива,  а покрай ролята ù на Посланик на добра воля и страшното лицемерие, което демонстрира.

Общи условия

Активация на акаунт