Тромбофилия - тема №6

• 72 351
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря много delisardeli за бързия и изчерпателен отговор!
Понеже скоро не се очертава да се върна в България трябва да си намеря лекар, докато не вкарам всички показатели в норма. Може ли съвет имунолог ли да търся или хематолог или др вид специалист?

# 376
  • На север
Забравих да пиша, че имам позната която прави такива гривнички ли там как се казват и много красиви плетени играчки. Може да видите страничката й във фейсбук -Плетеландия ръчно изработени играчки и аксесоари за бебе.

# 377
  • Sofia
здравейте, бих искала да попитам др Русев все още ли е в Малинов и мога ли да си запиша час за консултация при него?

# 378
  • София
Pooh, доц. Русев е в клиника Малинов. Звъниш на регистратурата и си записваш час.

Inn, теоретично с витамините трябва да се занимава хематолог, но не всеки хематолог разбира от витамини.
Също така не всеки имунолог се занимава с репродуктивни проблеми.

Доц. Русев, при който си ходила за изследвания, е репродуктивен имунолог и ендокринолог.

# 379
  • Sofia
Благодаря Simple Smile

# 380
За гр.Пловдив към кой репродуктивен имунолог бихте ме насочили...изследвах почти всичко след мисед,но на тема имунология нищо не съм правила...?!

# 381
  • Стара Загора
За гр.Пловдив към кой репродуктивен имунолог бихте ме насочили...изследвах почти всичко след мисед,но на тема имунология нищо не съм правила...?!

КИРМ Пловдив- доц. Конова

# 382
  • София
Здравейте, утре за първи път ще ходя при проф. Паскалева. Дали може някой да ми обясни как да се ориентирам да я намеря като влезна в болницата?

# 383
  • София
Не влизаш в ниската сграда, а отстрани до бариерата за линейки има една висока сграда( пада се в дясно от входа на 3 та градска) Качваш се на 3 тия етаж и като слезеш от асансьора се пада в ляво , в един кородор . Звъниш на звънеца и ти отварят Simple Smile

# 384
  • София
Bambolinka11, много ти благодаря!

# 385
  • София
Bambolinka11, много ти благодаря!

Моля Simple Smile  Само , че , обърках ... Като застанеш срещу в болницата , ти се пада в ляво , не вдясно Simple Smile

# 386
Момичета от къде си купувате инжекциите Б 12 ,нали трябва да са метилк.,а не синтетична и хидр.форма.

# 387
Здравейте,момичета!
Записвам се тук,реших на своя глава да си направя изследванията за тромбофилия,тъй като имам един мисед в 11 г.с.,после успешна,но проблемна бременност с кървене още от 6 г.с.,съответно бях на утрогестан и но шпа...после като се реших за второ забременях веднага,но завърши с БХ...та никой лекар не ме е насочил,но така както чета реших да направя изследванията и да си дам евентуално отг на един много измъчващ въпрос защо се случи всичко това.
Кажете ми къде е най-добре да ги направя,аз като че ли клоня към Геника,или за пълния пакет или за някой от разширените.Какво ще ме посъветвате?

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 00:04 от passiflora

# 388
  • София
Bambolinka11,  да ти благодаря отново! Намерихме лабораторията и кабинета.
Както и тя самата предположи по време на разговора, дозата 0,4 ми е ниска, изследванията също го показаха. Пусна ми още ПКК, фибриноген и Д-димер. Там всичко е в норма за бременност. Оттук до края ще съм на 0,6 + две седмици след раждане.

passiflora, аз също на своя глава ги направих. Отидох в Геника и след като си поговорих с жената на регистратурата пуснахме "Тест Вродени тромбофилии - разширен панел 3 - F5, F2, MTHFR, ANXA5, PAI", добавихме и още един допълнителен фактор, тъй като вече бях бременна.

# 389
Здравейте, може ли да ми препоръчате имунолог във Варна? Имам тромбофилия и не знам към кого да се обърна. Открих я сама случайно, не са ми назначени изследвания от доктор.

Общи условия

Активация на акаунт