Слънцезащита 2018 - II

• 90 260
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Търся защитен за лице, тонален за суха кожа, но да е 30 фактор ... Някоя марка предлага ли такъв вариант или са само 50 фактор?
Попадам все на 50 фактор, а не искам цяло лято да си ходя като Снежанка Blush

# 166
  • Sofia
Факторът не показва степен на защита, а време на защита. Т.е. ако нормално кожата ти изгаря за 10 мин на слънце, с фактор 30 е защитена за 300 мин, а с фактор 50 за 500 мин. Но степента на защита е една и съща. Разликата между 30 и 50 фактор не е в степента на защита, а само във времето. Т.е. с фактор 50 няма да почернееш по-малко, отколкото с фактор 30. Разликата е само че по-малкият фактор пази по-кратко време и трябва да се нанася по-често.

# 167
  • Варна
Търся защитен за лице, тонален за суха кожа, но да е 30 фактор ... Някоя марка предлага ли такъв вариант или са само 50 фактор?
Аз ползвам вече няколко години BB крема на Биодерма от серията AR. Фактор 30 е, розовее. За суха кожа е определено!

# 168
Скрит текст:
    Аз ползвам вече няколко години BB крема на Биодерма от серията AR. Фактор 30 е, розовее. За суха кожа е определено!

[/list]
    Благодаря   Hug

# 169
    Зареден е Premium Coverage SPF 45 Face Lotion, на цена над 35 лв, ако не се лъжа. Но след разочарованието от Australian Gold Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion, само "отчетох", че е на рафта и ...толкова.
    Ти защо се разочарова от  Australian Gold Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion?
    Действа ми силно изсушаващо на и без това сухата, чувствителна кожа. И това - въпреки солидната хидратираща основа.

# 170
    Проблемът със сухотата го реших като след като изсъхне крема, слагам с потупване и притискане хилауронова киселина смесена с малко глицерин.

# 171
    А в Елитис цените на piz buin са осезаемо по-ниски в сравнение с тези в Лили.
    Дори в момента в Елитис (СТара Загора) цените им са на промоция.Взех си за лице, довечера се каня да взема олио за тяло.

# 172
    Проблемът със сухотата го реших като след като изсъхне крема, слагам с потупване и притискане хилауронова киселина смесена с малко глицерин.
    Това преди или след слънцезащитата?

# 173
    След, ако ми е сухо и опънато. Слагам малко глицерин, че иначе може да остане лепкав слой, ако прекаля. Разтривам си на дланите "смеската" и притискам върху опънатите участъци. Пробвах и с мист, обаче не е достатъчно поне при мен.

# 174
    • София
    Да дам и аз първи отзиви за това лято, след като бях седмица в отпуска.

На Кларанс екрана никак не се справя на морския бряг, наистина става само за в града и то, когато човек няма много излизания. Иначе ми допада много като консистенция, но уви, слабичък е...

Неострата е желязна. Много ми харесва, не запушва пори, и най-важното - пази. Ще разчитам на нея.

# 175
    Аз вчера излязох без да си намажа лицето със слънцезащитен, забравих. Като се сетих, изтръпнах, , защото ползвам третиноин. Добре, че бях близо до Лили дрогерия. Взех си https://www.beauty.store.bg/cgi-bin/catalog.cgi#rating, от всичко предлагано, защото исках нещо по- евтино, не ми се даваха пари, имам си иначе слънцезащитна. Обаче останах много приятно изненадана от кремче - лесно попива, не белее, не лъщи, много комфортно го чувствам на лицето. Май ми става фаворит от наличните ми. Някой има ли впечатления от него?

# 176
    Не излиза продукта. Дай пак.

# 177
    Талияна как се казва кремчето

# 178
    # 179
    Аз лично за слънцезащита се доверявам само на натуралната козметика на ЛР. Изключително качествена, с алое вера и никога не ми е изневерявала. Мнооого съм доволна и за децата и за нас.

Общи условия

Активация на акаунт