Слънцезащита 2018 - II

• 90 240
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Здравейте, момичета! Hug

В търсене на малко по-специфичен продукт съм.

Съществува ли слънцезащитен лосион / крем за тяло, SPF 50, който и грам да не люти на очите?

Моят "проблем" е следният – лятото, на морето, с МЛ много активно практикуваме snorkeling. Като се омажем целите със слънцезащита, неминуемо част от продукта влиза под маските ни и, съответно, започва да люти на очите. Наистина е много досадно.

Ако лосионът има и приятен аромат, като бонус, би било супер. Simple Smile

P.S.: За лицето разполагам с Ecran-а на Clarins за това лято – надявам се той също да не люти. Засега не съм го пробвала как се държи под вода. Mr. Green

# 211
екранът не е водоустойчив, ще се разтече

# 212
  • Sofia
Така ли, bubanka? Не знаех.
Като се замисля, миналата година на морето си ползвах само Aquafluide-а на Bioderma и не съм имала оплаквания. Предполагам, че и той не се води водоустойчив – нямам идея, де.
Честно казано, досега не съм обръщала внимание дали кремовете за лице, които ползвам на морето, притежават тази особеност.

Добре, в такъв случай, и качествен водоустойчив крем за лице да препоръчате? Който също да не люти, по възможност?

P.S.: Редактирам се, май Aquafluide-ът става за употреба във вода.

# 213
Е този на Шейседо точно при допир с вода се активира (или пот). Но дали люти нямам на идея. Трябва да се пробва.

# 214
  • Sofia
vici, кой на Shiseido? За съжаление, нямам възможност за опити преди морето, та ще видим какво ще взема, в крайна сметка. Sad

# 215
Ето този е:

Скрит текст:

Но дали ще щипе не знам. Просто трябва да пробваш или ако може отливка да ти дадат някъде за проба.

# 216
  • в белята
Мен ме интвресува australian gold в кое Лили в София е заредено ,че в благоевградското няма нищо?

# 217
Да и аз установих, че съм омазала входната врата вкъщи и колата с бяло с крема на Ла Рош за тяло. Както и цялата ми дамска чанта.

# 218
Те всички кремове цапат, докато попият добре.
Аз така омазвам вратата на дрешника в антрето, тапицерията на колата и т. н.
Дори гледам сега пръсти на едно чекмедже в спалнята.
Simple Smile

# 219
  • софия
Мен ме интвресува australian gold в кое Лили в София е заредено ,че в благоевградското няма нищо?
В това на "Веслец" има със сигурност (или имаше, когато писах).

# 220
Шапокляк - на Витошка също има Аустралиан голд

# 221
  • Бургас/Пз
Добре, в такъв случай, и качествен водоустойчив крем за лице да препоръчате? Който също да не люти, по възможност?

За лютенето не мога да кажа със сигурност, но е водоустойчив и става за лице и тяло. Децата им мажа обилно лицата с него и не са се оплакали да им люти, но не знам доколко е така.
https://www.adonis.bg/la-roche-posay-anthelios-xl-comfort-%D0%BC … 37%7C219%7C_12137

Дидора, ние две лета вече сме с него и никога не ми е цапал  newsm78. Точно този който е 300мл ми върши перфектна работа за голямото ни семейство  Mr. Green

# 222
Здравейте, някакви отзиви за този бг крем: Талодерма, Слънцезащитен крем SPF 50, Много висока защита? Като състав и дали върши работа?
Благодаря

# 223
  • На ръба..
Дидора, ние две лета вече сме с него и никога не ми е цапал  newsm78. Точно този който е 300мл ми върши перфектна работа за голямото ни семейство  Mr. Green
Сега като каза така се замислям..дали пък не прекалявам с количеството, защото при мен си стои така мазно и си цапа в продължение на часове.

# 224
  • Бургас/Пз
Сега като каза така се замислям..дали пък не прекалявам с количеството, защото при мен си стои така мазно и си цапа в продължение на часове.
А пък аз се зачудих дали не слагам малко  Thinking Но пък никой не е изгарял досега  Peace

Общи условия

Активация на акаунт