Слънцезащита 2018 - II

• 90 266
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Аз видях australian gold в Лекси в Пловдив, ако някой е от там. Simple Smile

# 151
  • Варна
zvаnchе, благодаря за инфото, ще проверя в Лили, че не ми се занимава с поръчки..., щом отзивите му са по-добри от Неострата Kissing Heart Stuck Out Tongue

# 152
  • Бургас/Пз
zvаnchе, благодаря за инфото, ще проверя в Лили, че не ми се занимава с поръчки..., щом отзивите му са по-добри от Неострата Kissing Heart Stuck Out Tongue
В Лили в Бургас няма крема за лице  Crossing Arms

# 153
  • софия
А в Елитис цените на piz buin са осезаемо по-ниски в сравнение с тези в Лили.

# 154
  • На ръба..
Аз да се включа към доволните от Неострата, изравнява ми тена без да омазнява, не ми отежнява и засега е това, което търся.

# 155
Ах големи сте подстрекателки! Yum Днес минах през Ремедиум и се обзаведох с 2ри крем за лицето, че Piz Buin ми изсушава кожата. Ще ги редувам, но като се знам колко "обичам" да подновявам през деня, вероятно няма да ги свърша до края на лятото. И сега, изведнъж Australiangold в Лили Crazy 3ти крем за лицето няма да купувам Naughty , но ще погледна тези за тяло, че такъв имам само един Mr. Green Ще следя отзивите ви.
(Страхотно е, че нови и нови марки се появяват на нашия пазар, дано продължава все така)

# 156
  • Бургас/Пз
Фигс, какво взе от Ремедиум?

# 157
Фигс - така обсъждания тук Australian Gold за лице не е зареден в Лили, иначе и аз се наточих веднага.

# 158
  • Sofia
В Лили няма крема за лице  Australian Gold Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion, който хвалят. Има другите серии.

foxy-the infant prodigy, писали сме заедно Simple Smile

# 159
Зареден е Premium Coverage SPF 45 Face Lotion, на цена над 35 лв, ако не се лъжа. Но след разочарованието от Australian Gold Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion, само "отчетох", че е на рафта и ...толкова.

# 160
Разбрах какъв е проблемът. Странна политика има UK сайта. На семейния комплект не ми разрешава ползване на код за намаление. Ако сложа 2-3 продукта поотделно в кошницата за над 30 евро (за безплатна доставка), кодовете са приложими, но БД не е, въпреки по-високата стойност от 30 евро след намаление. Дефакто можеш да ползваш или код, или БД, двете заедно-не. Не ми се беше случвало такова нещо.  

Аз си поръчах вчера този Ботаникъл и с код, и с безплатна доставка.

# 161
Фигс, какво взе от Ремедиум?
Melascreen на Ducray леката версия за нормална към мазна кожа:
https://www.yourbeautyandhealth.co.uk/index.php?route=product/pr … mp;product_id=228

Бяха ми дали тестер и го пробвах 2-3 дни подред.
Плюсове:
-При силно слънце, петната ми наистина не потъмняха Shocked (за разлика от PizB и други)
-Кожата ми е мн суха в момента и въпреки че се води за мазна, всъщност го усещам като хидратиращ/подхранващ крем (без да слагам такъв). Истината е, че на края на деня си чувствам мн, мн добре кожата с него. За сравнение с PizB.на края на деня я чувствам поопъната, дори когато съм слагала крем под него. По подобен начин беше и с Bioderma Nude, от който измазах почти 2бр миналата година, нооо тази опънатост/пресушеност след системно ползване просто ми е толкова неприятна Rolling Eyes

Не толкова плюсове:
- DryTouch друг път! Лъсва си бързичко; леек white cast, по точно лицето ми за кратко изглежда по-светло,  (за мен е ОК) и ако не се разнесе би?? оставил тук таме беличко >>> V/S  PizB, който наистина е матов и изсъхва до невидимост без мн старание.
-формулата е по-плътна от PizB, ще го усещам в жегите

Ще ги редувам 2та. Ducray със сигурност ще го ползвам и в по-прохладните дни, когато пропусках УВто, защото ми опъваше доста.
***Искам УВ, който хем да хидратира/подхранва хем да НЕ лъщи и да не си личи Crossing Arms а дано...

Foxy и cutesmallcat , дано дозаредят асортимента на Australiangold, нали искат да пробиват на Бг пазара, а баш звездния (форумен) крем да пропускат Naughty

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 01:29 от Figs

# 162
Зареден е Premium Coverage SPF 45 Face Lotion, на цена над 35 лв, ако не се лъжа. Но след разочарованието от Australian Gold Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion, само "отчетох", че е на рафта и ...толкова.
Ти защо се разочарова от  Australian Gold Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion?

# 163
  • Варна
Здравейте! Понеже реших да взема слънцезащитния аквафлуид на Биодерма Spf 50+, някой знае ли дали е на промоция в някоя от аптеките?

# 164
  • София
Хванах му цаката да си използвам Неостратата. По препоръките от тук, си взех дневния Арома за 50+, който се оказа доста добре държащ се за моята кожа. Слагам го и после не го чакам да попие на 100% и нанасям слънцезащитния. От няколко дни карам така и нито изсъхвам, нито има кир ефекта от преди.
Цял ден съм в офис и не обновявам. Ще видя на морето как ще е при постоянно мазане.
Исках да питам за Piz B. и/или Australian Gold , тамън да си купя за тяло, но пише, че засилва и подпомага "дълбокия тен"..нещо такова беше. И за лицето ме интересуваше, но аз не искам никакъв тен. Различни серии ли имат или вие ги ползвате, за да придобиете тен, но без да излизат нови лунички и т.н., което не си представям как се случва Thinking

Общи условия

Активация на акаунт