Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 277
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • В къЩи.
Щом няма надпис color е за бяло. Peace
п.п. Научила съм и аз нещо от темата. Laughing

# 226
Но е течен...съответно реално не избелва /не съдържа кислородни избелители/, а само оптически избелва /съдържа оптични избелители/.😊

# 227
  • В къЩи.
В момента ,в който го написах ми светна лампичката ,че имаше нещо такова. Hug

п.п. МАлко съм чела. Laughing

# 228
Lili, защо не го върнеш?
При нас много пъти в началото на седмицата няма всичко, но към четвъртък, петък има. Може да извадят какъвто искате.
Чудех се кой и за какво би използвал течен за бяло? - Може би за тъмни дрехи с бяло, за които всеки път се чудя с какъв прах да ги пера?!

# 229
  • Пловдив
А Кауфланд приемат ли връщане?

# 230
Момичета, сменям квартирата и аз като една чистница, държа много откъм хигиената, какво да купя и да пусна в пералнята, която е там за пълна дезинфекция?  Thinking Някакво Беко е, дано да е добро.

# 231
# 232
  • Пловдив
Добре,а в случай че ми го сменят праха или гела за цветно да взема? Двата еднакво ли изпират? Нямам в какво да съхранявам праха и затова предпочитам гела,но ако прахът е по-добър,ще взема него.

# 233
При нас нямаше от праха Омо за цветно и взех гел.

# 234
Аз не харесвам Омо прах за цветно, защото много ми изсветляват дрехите, гел - нямам спомени да съм пробвала. Цветно пера с Персил. От Омо-то харесвам само прах за бяло.

# 235
Потвърждавам,че ОМО за цветно избелва,пусках бели тениски с него,перфектно изпира и прави бялото ярко(не сивеят като с Персил и Ариел).Пусках и цветни разбира се,засега са ок Simple Smile

# 236
Пели, нали ти писах за Омо, още когато търсеше с какво да заместиш любимия ти Денкмит Wink.

# 237
  • Пловдив
Аз отидох да сменя моя Омо гел за такъв за цветно. Не съм го пробвала все още. Надявам се да ми хареса. От многото четене съвсем се обърках вече  Simple Smile

# 238
  • София
Аз отидох да сменя моя Омо гел за такъв за цветно. Не съм го пробвала все още. Надявам се да ми хареса. От многото четене съвсем се обърках вече  Simple Smile
Всички гелове могат да се ползват спокойно за цветно пране, няма да го повредят, защото нямат кислородни избелители. По-добре си вземи прах.
Аз лично не съм доволна от изпирането на Омо гел.

# 239
  • Пловдив
И аз се бях насочила към прах, но като отидох да сменям нямаше. Имаше само за бяло, затова взех гела за цветно. А прах за бяло не ми трябва толкова голямо количество, защото реално бели дрехи нямам, освен спалното бельо, но и то не е чисто бяло.

Най-много да отида да го върна и да си взема добре изпитания Персил  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт