ПОМОЩ!!!УПОРИТИ БРАДАВИЦИ :(((((

• 367 969
  • 448
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте. От доста време ме тревожи един въпрос и тъй като всички тук сте изразили за съжаление от брадавици по ръцете ,Моля за отговор. Може ли брадавиците по ръцете да се пренесат върху гениталийте? Благодаря предварително.

# 376
Да споделя и нашия опит с премахването на брадавици. Simple Smile Казвам "нашият", защото брадавици като малък е имал брат ми, ММ, а доскоро имаше и дъщеря ми (на 4 г. и половина е)- все по пръстите на ръцете. Аз също имам, но моите са от "висящите", по-меките- около врата, до мишниците (много неудобно място за третиране, защото лепенките се отлепват твърде бързо #Cussing out ). Една-две от моите брадавици около врата се махнаха сами- миниатюрни бяха, едва забележими и станаха първо червени, после черни и се откъснаха сами, от триенето с дрехите явно. Не съм пробвала да ги махам с конец, само 1 или 2 са достатъчно големи, че да може около тях да се завърже конец. Crazy
Брадавиците на брат ми когато е бил малък майка ми ги е махнала като ги е намазвала с "мляко" от смокиня, докато смокините и листата все още пускат бял сок, т.е. преди да узреят. Оттогава брат ми брадавици не е имал. ММ си махна брадавиците с изгаряне, обаче преживяването не е било много приятно....На дъщеря ми се появи брадавица на средния пръст преди да стане на 1 година. Есента (август-септември) мажех нейната брадавица със смокиново мляко. Ефект имаше, брадавицата позасъхваше и беше започнала да се бели, но аз нямаше как да мажа всеки ден мястото, защото нямахме смокинови храстчета наблизо. После вече стана късно, смокините узряха. Laughing Преди няколко месеца забелязах, че са се появили 2-3 съвсееем мънички брадавички на същата ръчичка с голямата брадавица. ooooh! Започнах да слагам компреси от кислородна вода 3% на брадавицата, напоено памуче захрепях към пръстчето с хартиено тиксо или лепенки. Така спеше цяла нощ 1 или 2 седмици, почти всяка нощ. Едва забележимите брадавици просто намазвах. През деня когато се сещах също намазвах с кислородна вода (без компрес). Всяка сутрин брадавицата беше бяла, така както "побелява" кожата при дълго киснене във вода. Започна да засъхва и да се отлюспва. После по разни причини като липса на време и т.н. спрях да третирам брадавицата за около месец. След това започнах да правя компреси през ноща и да мажа денем с масло от чаено дърво. После детето се разболя, аз също и пак спряхме мазането. Обаче може би седмица по-късно забелязах, че брадавицата пак е започнала да завяхва и да се отлюспва. Grinning Продължих да мажа с масло от чаено дърво, редувах и с кислородната вода, когато се сетя, но вече не слагах компреси през ноща. Един ден установих с огромно щастие, че брадавица вече няма, а няколко дни по-късно нямаше следа и от миниатюрните, едва видими брадавици!!! Simple Smile Не съм сигурна кое точно подейства на дъщеря ми, ефект определено имаше и от трите неща, явно просто е трябвало да съм по-редовна с мазането и компресите. newsm78 Понякога след нощния компрес с кислородна вода мажех брадавицата и с лимонов сок и после наръсвах отгоре малко сол.
Рициновото масло ми беше следващия вариант на третиране (имаме познати които така си махнаха брадавиците), но не стигнахме до него. Wink

# 377
Включвам се повече от 2г след последния си пост. 2013 ми махнаха брадавици от ръцете с течен азот - до ден днешен нямам рецидив. Белезите са почти незабележими - човек трябва много да загледа на мястото за да види къде е било. Предполагам че както бях чел е важно да се отстрани "главната" брадавица за да се приключи веднъж и за винаги. Успех на всички желая

# 378
  • Varna, Bulgaria
Горила съм с азот, лазер... останаха белези, пак се появиха и то много повече. Сега мисля да започвам курс със имуномодулатори

# 379
Имам въпрос относно лечението със сока на смокиновите листа. При натриване кожата около брадавицата се обели, но на нея нищо й няма. Имали ли сте такъв проблем? Моля споделете ако някой се е излекувал по този начин?

# 380
  • Sofia
Аз съм се изгаряла жестоко със смокиново мляко.Третирах брадавици на врата и от потенето се е разтекло,остана ми белег като изгорено. Трябва да се намаже с крем или нещо др мазно около брадавицата и после да се нанася директно на нея от млякото.

# 381
Аз съм се изгаряла жестоко със смокиново мляко.Третирах брадавици на врата и от потенето се е разтекло,остана ми белег като изгорено. Трябва да се намаже с крем или нещо др мазно около брадавицата и после да се нанася директно на нея от млякото.

Очевидно е доста силно и щипе, но дали има ефект  Thinking

# 382
Имам въпрос относно лечението със сока на смокиновите листа. При натриване кожата около брадавицата се обели, но на нея нищо й няма. Имали ли сте такъв проблем? Моля споделете ако някой се е излекувал по този начин?

По-добре недей сама, да не си направиш беля..

# 383
Някой може ли да изтъкне предимствата на лазер СО2 пред  апарата за електрокоагулация „KENTAMED’’? Бихте ли споделили кое от двете сте ползвали?

# 384
яжте бъзак бъз добре узрели зрънца

# 385
  • Sofia
За какво и по колко трябва да се приемат?

# 386
На брат ми като малък със смокиново мляко са му махнали брадавиците по ръцете. Peace И при дъщеря ми започваше да се вижда ефект (завяхване, отлюспване на брадавицата), но мина сезонът на смокините и после продължихме с друго лечение. Трябва да се внимава да се мажат само брадавиците, иначе е неприятно. Компреси с масло от чаено дърво, клеева тинктура или кислородна вода са други варианти. Grinning

# 387
Стига с това чаено дърво, две шишета измазах , 4 месеца се мъчих сутрин и вечер и никакъв ефект.

# 388
Стига с това чаено дърво, две шишета измазах , 4 месеца се мъчих сутрин и вечер и никакъв ефект.

Peace

# 389
И аз препоръчвам мазането със смокиново мляко. Преди няколко години имах брадавици по ръцете, капвах си по няколко капки от млякото на зелена смокиня върху брадавиците и те си изчезнаха. Нито имам белези,нито нищо.
Успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт