Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 372
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 635
Москита, тя ще е Огнянова-Ковачева за по-оригинално. Wink Нали и Лора се омъжи ама пак се обръщат към нея с д-р Хинова. Grinning

# 1 636
Москита, мисля, че няма да го смени името. В тези среди и при вече установена дългогодишна практика с нейното си име, обичайното е да го запази. Романтиката си е романтика, но ще й намерят друго поле за изява Wink

# 1 637
Москита, тя ще е Огнянова-Ковачева за по-оригинално. Wink Нали и Лора се омъжи ама пак се обръщат към нея с д-р Хинова. Grinning
Да, и Ковачева ще го използват само в присъствието на Банков. Да си знае, нали Grinning
Честно казано, направо си мечтая да се върне и да гледаме как Марио му говори през зъби Joy

# 1 638
  • София
Огнянова-Ковачева, защото иначе Банков като отиде на рецепцията и кажа Търся д-р Огнянова и те ще му кажат, Ами няма такава и ще се лишим от удоволствието да се сблъскат с Батко.

Драми с тях покрай Тони и Албена очаквам. Зорница ще мели на Марио да ги остави на мира, а той ще ходи и ще мели на Тони да се държи сериозно и като възрастен.

Хаха Москита 🤣🤣🤣

# 1 639
Тони да е готвил мусака? Да бе, да! Тони само е ял! По-скоро Албена да му мисли, там ще има „Бени, мааа, бате по-хубаво я правеше мусаката” Joy
Леле, представяте ли си Батко да си има бебе? Това ще е егати яката работа, просто го виждам как се грижи и за мама, и за бебето Heart Eyes

Иначе в таланта на сценаристите не се съмнявам, все ще им измислят драми.

Много го подценяваш Тонката. Мноогооооо....и продължаваш

# 1 640
Да, и Ковачева ще го използват само в присъствието на Банков. Да си знае, нали Grinning
Честно казано, направо си мечтая да се върне и да гледаме как Марио му говори през зъби Joy
Е неее, що пък така хард сега? Каквото и да е било нали Марио спечели момичето, не му отива да се дърли с някого, с който няма личен конфликт. Освен ако се чувства слаб и несигурен, а ние това не го допускаме, нали?

# 1 641
Преди 5 теми, бяха писала това:
Цитат
Аааа, Дона, не, не искам да съм така на финала, искам да отворя шампанското Joy

А Донa ми написа, цитирам Grinning:
Цитат
Пфф, а дано, макар, че незнам какво трябва да се случи, за да сме така. А и ако предвиждат шести сезон....

Е явно наистина ще отворим шампанското, въпреки 6-ти сезон Joy

# 1 642
Бооооожеееее! Жива да не бях!
Какъв Нострадамус!!! Ама то как да предвидим тно ТОВА?

# 1 643
Перличке, не, той няма да е несигурен, но Банков ще е сърдит и ще се репчи по директорски на Батко, а той ще му казва, че не знае за какво му говори, но може да му счупи главата във всеки един момент Joy
Просто Батко е рицар и си брани момичето за всеки случай Grinning

# 1 644

И аз вече си го представям Grinning  Един Марио, който казва на Банков Не ме интересува кой си, какъв си, дали си ни директор, стой далече от жена ми, иначе не отговарям. Sunglasses
Ако Банков се връща наистина, то със сигурност ще се направи драма там и аз съм сигурна, че ще видим един друг Марио - ревнив и бранещ, това което си е негово. Както се беше написало тук преди, Марио няма да се изправи да се бори срещу брат си за Огнянова, но считайте, че ако Банков се върне и почне да се вре, там дето не му е работа, Марио ще откачи и хич няма да си трае, особено пък ако Зорница му е станала съпруга. Тогава няма да има значение кой директор, кой колега, Марио ще го пере сачмата Joy

# 1 645
Бооооожеееее! Жива да не бях!
Какъв Нострадамус!!! Ама то как да предвидим тно ТОВА?
JoyJoyJoy
Е никой, ама е важното е, че ще е шампанско, а не вино, че се пропихме Joy

Aaaa, искам да си остане д-р Огнянова в болницата, a в къщи да си е Зорница, любима, съпруго, каквото желаят Grinning

# 1 646
Дами, много се размечтахме и накрая ще се окаже,е някой от двамата си го е представял Grinning

# 1 647
  • Там,където се събуждам щастлива.
Велислав отива на Фестивала в Румъния с “Вездесъщият”! Минете през страничката му, за да му пожелаете успех!

# 1 648

За първото им виждане след толкова време ще използват старата й фамилия, после може да преминем на Ковачева. Joy
Хахаха май само за това го искаме ние. Много ще ми е забавно Банков като разбере, че е омъжена, ама да го разбере така, че чак да е комично. Някой даже беше споменал как може да се случи с помощта на Врабчев на всичкото отгоре.

Аничка, ще си изкара бесовете Марио и сблъсъкът ще е епичен ахахах. Тоя сезон го видяхме истински бесен  заради Зорница само един път на Врабчев, ама с Банков вече няма да е само един път, сигурна съм. Ще има екшън.Grinning Като за начало няма да е никак доволен щом разбере кой е новият в болницата.

# 1 649
Прочем, докато търсех това за шампанското видях и снимките, на които Диана, Ирина, Марта, Бинев отиваха някъде, ама май нещо такова до сега не сме видели.

Аз за разлика то вас съм добра душа и не искам да тормозят Банков, все пак си ми е мил, нека си седи в Германия и ако не с жена си, то с някоя друга да намери щастие, както Зори с Марио Simple Smile

Москита, те май тук не използват този похват с представянето/сънуването.

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 14:29 от maichetoo0o

Общи условия

Активация на акаунт