Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 373
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 650
Перличке, не, той няма да е несигурен, но Банков ще е сърдит и ще се репчи по директорски на Батко, а той ще му казва, че не знае за какво му говори, но може да му счупи главата във всеки един момент Joy
Просто Батко е рицар и си брани момичето за всеки случай Grinning
Откровено, хич не мисля, че ако са женени Банков ще тръгне да се вре между тях. Просто типажът не е такъв Grinning Той си има достойнство и след като Зорница е направила някакъв избор не ми се вярва да тръгне да се излага. Вие тук яко сте му набрали май, та искате да го видите унизен и смачкан, но аз го харесвам и искам да го преценявам обективно. Grinning А и Банков има чувство за хумор, може да му е трудно да преглътне ситуацията /и това още не го знаем със сигурност/, но мисля че така ще се опита да маскира емоциите си.

# 1 651
Майче, дано да не го използват, че ще е голямо разочарование.
Тогава като Марта беше сложила снимката в колата, беше писала в коментар, че пътуват към Бояна.

Перличке, не можем да му простим някои неща, които причини на нашето момиче. Wink

# 1 652
Въпреки песимизмът, който ме беше обхванал за Зори и Марио съм сигурна, че ще има сватба! Sparkling HeartWine GlassWine GlassТолкова е неочаквано!  Струваха си мъките и терзанията, които изживяхме заради и заедно с  тях! С другите герои да става, каквото ще и който иска да се връща, да заповяда.

# 1 653
Зорница и да си сменя и да не си сменя фамилията,считайте че за Врабчев обръщението към нея вече ще бъде само госпожо Ковачева.След това което направи Врабчев за Тони съм сигурна,че с Марио ще си станат дружки и ще има само добронамерени бъзици.Край на гадния Врабец да ходи да утешава Стаменова,че има нужда.

# 1 654
Майче, дано да не го използват, че ще е голямо разочарование.
Тогава като Марта беше сложила снимката в колата, беше писала в коментар, че пътуват към Бояна.

Перличке, не можем да му простим някои неща, които причини на нашето момиче. Wink
Е, той и Марио се отчете порядъчно...

# 1 655
Хайде малко да се посмеем  Simple Smile Ако ви хареса, ще има и втора порция Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 14:40 от Анонимен

# 1 656
Дона, на това първото само му липсва да е гифче и да си въртят очите наляво-надясно Simple Smile

# 1 657
Откровено, хич не мисля, че ако са женени Банков ще тръгне да се вре между тях. Просто типажът не е такъв Grinning Той си има достойнство и след като Зорница е направила някакъв избор не ми се вярва да тръгне да се излага. Вие тук яко сте му набрали май, та искате да го видите унизен и смачкан, но аз го харесвам и искам да го преценявам обективно. Grinning А и Банков има чувство за хумор, може да му е трудно да преглътне ситуацията /и това още не го знаем със сигурност/, но мисля че така ще се опита да маскира емоциите си.

Да речем, че просто си знаем сценаристите и предполагаме какво ще надробят, а то със сигурност няма да е Банков кротък и тих при положение, че любимата му е омъжена за друг. За мен е абсурдно от тяхна страна да не се възползват от миналата история между Банков и Зорница. Може и да не се вре между тях, но няма да е безразличен и драма ще им сътворят по тая линия. Достатъчно е на Марио да му се запалят фитилите и да се ръфат със Зорница за това, Пенев и Владов няма да останат безучастни 100 % и ще подклаждат огъня. Grinning Да се надяваме поне да не е през целия сезон и по някое време да се появи жена за Банков, която да го накара да забрави Огнянова, както тя с помощта на Марио забрави него.

# 1 658
Велислав отива на Фестивала в Румъния с “Вездесъщият”! Минете през страничката му, за да му пожелаете успех!

Аз съм там в началото на юни, Боже, дано да е тогава !

# 1 659
Велислав отива на Фестивала в Румъния с “Вездесъщият”! Минете през страничката му, за да му пожелаете успех!

Пак ли ще се снимаш с него? Ненаситница! Smiling Imp

# 1 660
Е, чак унизен и смачкан, не мисля, че някой иска да го вижда Банков Simple Smile Той достатъчно болка изтърпя в 4 сезон. И аз му бях фен до едно време, като директор си беше супер, ако го върнат в тая линия, ще се радвам. Но образът му покрай Зорница се срина за мен. Може и да е под достойнството му да я иска пак, но според мен само това, че се връща няма как да не бъде използвано от сценаристите за драма. И ако все пак реши, че си иска старата любов, тогава трябва да си получи дозата истина.

# 1 661
  • София
Замислих се нещо, извинете, че се отклонявам от темата на дискусията.
Провокирана от сцената за донорството - това как скочиха на майката на починалия пациент, нейната реакция и т.н. Не е ли редно да има щатен психолог в болницата за такива случаи, който да говори с роднините на починалия?
Имаше преди време един сериал по Холмарк "Кавана" - лекари в Чикагската морга, разследване на престъпления и т.н. Та там си имаше психолог, който провеждаше консултации с роднини на жертвите, за да им помогне да преодолеят първоначалния шок. И тук би трябвало да е така, защото трудно се приема такава шокираща новина.

Както и да е, ако сценаристите четат тук, то нека в следващия сезон вкарат някоя готина психоложка или психолог.Laughing

# 1 662

Пак ли ще се снимаш с него? Ненаситница! Smiling Imp
Щото е грозен, да изпъквам аз 😂

# 1 663
Артемис, то в болницата има някакъв, дето се появява епизодично. Но ако той беше провел разговорите, нямаше да е достатъчно драматично.

# 1 664
Артемис, в болницата има психолог, не е много готин, но не го използват по предназначение

Общи условия

Активация на акаунт