Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 321
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 680
А Наталия как би го приела това да ги остави с бебето сами и да тръгне по Африка.Странно ми звучи,при положение,че имат толкова малко дете.

# 1 681
А Наталия как би го приела това да ги остави с бебето сами и да тръгне по Африка.Странно ми звучи,при положение,че имат толкова малко дете.

Ами малко. Те тука ще се избият кой пръв да започне работа и да оставят детето на гледачка... Нали уж започнаха за по 4 часа, сега операции, статии. И Лора и Мазов са същите.

# 1 682
Не ми е реалистично Калин да замине сам в някаква танганайска държава да работи в изключително рискови условия. Още повече, че веднъж е бил на такава мисия и има ясна представа за ситуациите там и възможностите да остави детето си сираче. Ако пък оцелее психическите травми са много жестоки, понякога необратими.
Затова не мога да си представя, че човек, преминал през изпитанието на Калин, е готов да остави семейството си толкова скоро. Той до вчера не можеше да ги прегърне дори, а днес вече тръгва на мисии някакви, където бъдещето му е много неясно. Мисля, че когато си изправен пред такива обстоятелства като възможнистта да си прикован към инвалидна количка, ти се преобръща светогледа и започваш да разсъждаваш по друг начин. Нали си направи равносметка, уж. Вече трябва да осъзнава кое му е най-ценното и да разбира, че има отговорност към семейството си.

А Наталия какво ще я правят? Ще реве цял сезон за Калин, ще се побърква от ревност или притеснение да не се зарази с нещоситам
По-добре да заминават всички в някоя бяла държава и да си живеят живота.

# 1 683
Натали /Дария/  била щастливо сгодена и мечтаела за  newsm32 , нищо чудно и та да замине с Калин /да си починат един сезон/ .
Наумчо пък  обичал да джитка  с бързички  коли , ходел на лекции със скъпарски возила /така пишеше в статията  Wink/  и се  хвалел ,че сам си осигурявал парите за тях . Едва ли ще се откаже  ако го поканят . може да не е главно действащо лице , но ще се появява .
Галя нали ще ражда ! Може да се появява  от време навреме и тя .
На мен ми е най-важно  к"во праим със сърнелите  Joy Peace
Искам да са щастливи , но да не ги забиват в тези триъгълници , ще намразя любимата си дисциплина от училище  Crossing Arms
 Нека да си оперират , Врабчо да ги  клоска приятелски , Банков /ако се върне/  да ги тормози  директорски по устав , Марио да се ежи  мъжкарски  или да го игнорира  и да гледа през него , както  когато Галя го напъна ,че и е взел операционната , а той си го премести в другия джоб /извинявам се , ако тук има до 16 г.  Embarassed
Пиленцето  беше  голям мъжкар , той се сети пръв да изследват момчето за съвместимост , после остана през нощта до Бамби  и беше опора на Марио . Много ми хареса  Peace
Харесва ми и че Марио разбра ,че  Захариев е говорил с роднините на момчето -донор .
Ще ми е интересно  да гледам Марио поне  половин епизод да се хили като  ученичка , защото за него  това е нещо ново  Laughing
Явно в сезон 6 Бамби ще се грижи за Шипочка и ще има драми  с новото татенце .
Нищо чудно  София и Ина да скроят  сигнал срещу Фотев , Ина изглеждаше съкрушена в промото  Cry
Все се надявам фенерът на Кръстева да се е изгубил  Peace

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 18:57 от Ели-фен

# 1 684
Дона, не знам за другите , аз искам 😁👍

# 1 685
Дона, не знам за другите , аз искам 😁👍
Хахаха, май само ти искаш Joy
Нищо чудно  София и Ина да скроят  сигнал срещу Фотев , Ина изглеждаше съкрушена в промото  Cry
Еййй, най-сетне още някой да го напише това! Когато го изказах като предположение, беше отхвърлено на мига!

Какво е Шопочка? Сериозно питам, не знам Blush Ако може Шопочка да замине за Сибир, а на Бамби да му намерим друга Бамбина...еххх, мечти....мечти....

# 1 686
Наумчо мен много ме кефи в ролята на Боби,особено сега покрай Ина  и тя е страшна сладурана и приятелството му с Марио е много готино.Надявам се всичките да ги гледаме в новия сезон.Фотев ако го бутнат в затвора искам да гледам една силна и независима жена в лицето на Ина.Другия сезон драмата ще е на макс при Албена и Тони,сигурно ще са едни от главните герои.Зорница,ако забременее сто процента ще и тряснат някое заболяване повреме на бременността,драма трябва да има все пак.Чакам с нетърпение и новите попълнения,а също и новите стари германски,ако ще идват.И далеч от госпожа Ковачева моля, разрешавам само да точат лиги от разстояние и да си намерят нов обект за любов.

# 1 687

...Какво е Шопочка? Сериозно питам, не знам Blush Ако може Шопочка да замине за Сибир, а на Бамби да му намерим друга Бамбина...еххх, мечти....мечти....
Шопочка е  ШИпочка с правописна грешка  Embarassed - имах предвид  Бенка  Joy

Мириел дали ще иска след края на сезона  да ни пусне една комбинирана тема - нещо като  в очакване на сезон 6 с "Отплата" и др. БГ сериали /за замаскиране  Joy/ ?
Да не се местим  от седянка в седянка , когато е извън сезона няма да е спам  newsm78 , освен това ще го издухаме бързо  - малко  са епизодите .

# 1 688
Дона, на мен Стаменова не ми изглежда достатъчно интелигентна да крои номера срещу Фотев. Ина според мен не случайно е завършила в такъв престижен университет (ако вече това не е забравено) и е точно финансов директор, ако Иво и финансирал в нея, за да може да си прави някакви финансови измами и тя да му помага. Защото съмнявам се, че той ще очаква точно тя да ходи да го издава. А и тя явно си разбира от работата от случая с Мона и парите за Германия. Но и да се обединят двете мисля, че това ще бъде в 6 сезон. Сега просто не виждам за два часа кога и това ще го навържат или наистина някакъв скок във времето. Иво кара Ина да махне бебето тя се озлобява и след два месеца ни показват как арестуват Фотев заради Ина и Стаменова, щото са го разконспирирали.

# 1 689
  • София
Аа и аз предложих Стаменова и Ина да се съюзат. Само така могат бързо да спретнат някоя акция на Фотев - сигнал от Директор и Фин Директор трябва да е достатъчно за арест. Това за целите на сериала де, ясно е, че реално няма как да се случи толкова бързо.
Стаменова дава вид, че я е грижа за. Болницата, и няма да се изненадам да се обърне срещу Фотев.
Искам обаче Фотев обратно в 6 сезон.

Боби и Ина си подхождат толкова много. Абсолюно попадение е тази двойка. Не вярвам обаче да ги съберат веднага. Ще имат още драма.

С това промо направо ни затвориха устите. Сега какво да се чудим? Ами ние и имана на малките еленчета измислихме, щастливото бъдеща го начертахме.
Май трябва да се насочим към Тони-Бонбони и Шипка-Албена.

Дона, какво предлагаш, нещо не съм разбрала?

# 1 690
Aааа, Зайко, не искам нищо лошо да става или да има на бъдещето бебе Ковачев и на хубавата му майка, да докарате инфаркт на Марио ли искате Joy. Te обаче няма да имат проблеми кой да се грижи за детето, Марио какъвто е майка орлица, 15 години практикувал с чичото на бебчо, няма да има нищо против да го гледа по равно със Зори.

# 1 691
Според мен Стаменова ще подхвърли на Ина идеята да направят нещо стещу Фотев, а Ина, ако е била достатъчно умна да е близо до финансовите неща на мъжа си, може да изнамери за какво да пуснат сигнал. Иначе, ако единият арестуван е Фотев, няма за какво друго да го пипнат. Сещам се за Ал Капоне - нали за неплатени данъци са успели да го опандизят Joy

Ина и Борис наистина са страхотни. В началото не ги харвсвах, имаше нещо досадно у тях, може би защото Наум не ми е любимец. Но се отпуснаха, паснаха си и сега са супер. Ще се радвам, ако той не излезе от сериала, за да го гледаме заедно.

Роси, писах, че ако ви харесват..ъъъъъ....снимките със смешен надпис, по-натам мога да пускам още за разведряване на обстановката Simple Smile  Насочване върху Тон-Бонбон и Мис Шипково викаш? Ох, да се радвам ли, да плача ли Joy

Марио с едната ръка ще държи скалпела, с другата ще ръга шишето в устата на Тони-младши

# 1 692
Аз съм на 98% сигурна, че Димо и Дария ще пропуснат този сезон. А в самолета се вижда, че някой е облегнат на рамото му, няма да тръгне никъде без Наталия.

# 1 693
Папарашка скимка на доц. Захариев в Русе. Абе, хора от Русе имаме ли тук?
Скрит текст:

# 1 694
Аз съм от Русе даже сега съм тук. И Ралица беше в Русе скоро. Тя даже май си е оттам, но не съм сигурна. Нея съм я засичала преди. Ама Захариев какво ли прави тука?
Явно всичките са на почивка след снимките.

Общи условия

Активация на акаунт