Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 374
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 620
За мусаката, бе Моски....оня ми ти ръб ще каже “Абе...Тони по-хубава я правеше” и ще събира мусаката от пода...или от главата си - сами изберете Joy
С мусаката и уроложката шега не бива...

# 1 621
Перличке, ако почнат да мислят проблеми на Зорница със забременяването или по време на самата бременност до някаква степен ще се повторят с историята на Лора преди сурогатната майка да се намеси и ще стане едно и също.  Пък нали според Галя, Зорница няма да има проблеми да забременее, така, че за мен тая тема се е изчерпала. Друго трябва да мислят.
Аз сценаристите в никакъв случай не ги подценявам, те са способни на всичко само и само драма да има. Grinning

# 1 622
За мусаката, бе Моски....оня ми ти ръб ще каже “Абе...Тони по-хубава я правеше” и ще събира мусаката от пода...или от главата си - сами изберете Joy
Тони да е готвил мусака? Да бе, да! Тони само е ял! По-скоро Албена да му мисли, там ще има „Бени, мааа, бате по-хубаво я правеше мусаката” Joy
Леле, представяте ли си Батко да си има бебе? Това ще е егати яката работа, просто го виждам как се грижи и за мама, и за бебето Heart Eyes

Иначе в таланта на сценаристите не се съмнявам, все ще им измислят драми.

# 1 623
Перличке, ако почнат да мислят проблеми на Зорница със забременяването или по време на самата бременност до някаква степен ще се повторят с историята на Лора преди сурогатната майка да се намеси и ще стане едно и също.  Пък нали според Галя, Зорница няма да има проблеми да забременее, така, че за мен тая тема се е изчерпала. Друго трябва да мислят.
Аз сценаристите в никакъв случай не ги подценявам, те са способни на всичко само и само драма да има. Grinning
Виж, тя може да няма проблем със забременяването, дори съм сигурна в това, но примерно специфичната кръвна група, бля, бля, все нещо ще намислят за нуждите на драмата. Дано не е това, разбира се, а че щяло да се повтаря - ми няма да е първи път, а и защо всички да не минат под ножа, няма сега да ги дискриминират я JoyJoy

# 1 624
  • София
А тези маскираните в началото какви бяха? Мутрите на Фотев или ГДБОП?

# 1 625
Виж, тя може да няма проблем със забременяването, дори съм сигурна в това, но примерно специфичната кръвна група, бля, бля, все нещо ще намислят за нуждите на драмата. Дано не е това, разбира се, а че щяло да се повтаря - ми няма да е първи път, а и защо всички да не минат под ножа, няма сега да ги дискриминират я JoyJoy
Току виж някоя стажантка като Галя едно време вземе,че забрави някой микулич в нея, щото ще се наложи секцио да прави и ей ти драма за няколко епизода. Joy Ще се мъчим да спасяваме Зорница, а Марио ще клечи до леглото й и ще чете молитви на лягане и на ставане хаха. Да не го прочитат сценаристите това, че...Grinning

# 1 626
А тези маскираните в началото какви бяха? Мутрите на Фотев или ГДБОП?
Някакви барети, то от самото начало беше ясно, че не му е чиста работата на Васил с тия пари.

# 1 627
Тони да е готвил мусака? Да бе, да! Тони само е ял! По-скоро Албена да му мисли, там ще има „Бени, мааа, бате по-хубаво я правеше мусаката” Joy
Леле, представяте ли си Батко да си има бебе? Това ще е егати яката работа, просто го виждам как се грижи и за мама, и за бебето Heart Eyes

Иначе в таланта на сценаристите не се съмнявам, все ще им измислят драми.
Тони да мълчи там и да си яде мусаката! Като не му харесва, да беше се научил сам да я прави. Ама си мисля, че с Албена мусаката ще му е най-семплия проблем.Smile

И понеже сега пак мина промото, успях да чуя Grinning  че Калин каза, че след критична точка, човек усеща най-добре, че е жив...до следващата критична точка Disappointed Пък аз си мислех следващият сезон да се казва "Откраднат живот: Глътка въздух" Joy

# 1 628
Перличке, може би моето предложение за този сезон "Откраднат живот -  последният оцелял", да стане за 6-ти, нали щял да бъде по-крими  Joy

# 1 629
Аха, надявай се на глътка въздух. Grinning
Мен мотото на тоя сезон много ме тормози по отношение на наша Зорница, щото нали след критичната точка животът ти не е същия, пък тя си е все същата. Освен на нея да й се промени живота, щото изведнъж се е оказала семейна жена Grinning

# 1 630
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ние Зорница още този сезон май я повишихме....но да, недомислица е. А и ще е по-яко, когато Банков се появи, тя да е шефче.
По отношение на Калин и Наталия - имам силното усещане, че Калин ще замине сам

Лекари без граница е мисия и не са със семействата си.

# 1 631
Щом едни от първите коментари бяха Зорница как може да се жени в черна рокля Sleepy , и там пак нещо се изсъска за визията на Марио/Велислав (което няма да си правя труда да коментирам, понеже източникът е все така познат и известен, същите 4,5 Animal Chicken ), значи може да сме сигурни, че ще има и коментари от типа колко Марио е стиснат, каква е тая свадба, Ковачев не я уважава достатъчно, щом не е запазил Шератон и DJ Grin Smiley

Батко е от Берковица, може да спазари Берковската духова музика 😉

# 1 632
Перличке, може би моето предложение за този сезон "Откраднат живот -  последният оцелял", да стане за 6-ти, нали щял да бъде по-крими  Joy

Предлагам да се казва "Откраднат живот - оцеляване на предела", малко името е копи пейст от едно предаване, ама да се надяваме, че няма да ни гонят за авторски права. Joy

Москита, то си е голяма промяна това - сменя си името и вече трябва да прави мусака не само за нея, ами и за Марио. И само да не е хубава, ще види тя, трябва да се реваншира. Wink Joy

# 1 633
Аха, надявай се на глътка въздух. Grinning
Мен мотото на тоя сезон много ме тормози по отношение на наша Зорница, щото нали след критичната точка животът ти не е същия, пък тя си е все същата. Освен на нея да й се промени живота, щото изведнъж се е оказала семейна жена Grinning
Що бе, нека хората да подишат малко Joy
Е нали намери щастието най-сетне, как да не се е променил! Ама то ние какво мислим, а едни други хора как ги виждат нещата са отделни теми.

Предлагам да се казва "Откраднат живот - оцеляване на предела", малко името е копи пейст от едно предаване, ама да се надяваме, че няма да ни гонят за авторски права. Joy

Москита, то си е голяма промяна това - сменя си името и вече трябва да прави мусака не само за нея, ами и за Марио. И само да не е хубава, ще види тя, трябва да се реваншира. Wink Joy
Само да не стане така с тези ваши предложения за име на сезона, нашите герои /всички/ да ги гледаме как живеят, обичат се и оцеляват, залягайки в окопи и зад барикади докато се опитват да оказват първа, втора и неотложна медицинска помощ на тези, дето ще вкарват крими елементите Joy

# 1 634
Дали ще си остане д-р Огнянова? Аз името й го харесвам много, отива й, но пък да стане Ковачева е романтично, а ние все пак трябва да си браним имиджа на невръстни девойки Joy

Но след като вече сме на финала и не се очакват повече трусове за нея, мога да кажа, че нейната критична точка всъщност беше в началото и братята действително я издърпаха - единият с приятелството си, а другият с любовта си.Е, после малко я тикаха обратно, но ние не сме дребнави Grinning

Общи условия

Активация на акаунт