Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 319
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 710
Нека е по един епизод на ден Отплата, че аз и дисертация уж пиша Joy

# 1 711
Не мисля че Стаменова познава човека на когото са прехвърлени дяловете,нито има нещо общо с него.Евгения и каза че фирмата е прехвърлена на 91 годишен мъж от село до Трън.Просто това си звучи,като класическа измама,точно както прехвърлят фирми с дългове на някой ром.На хората който са ходили в Трън,който е град им е ясно,че той е извън цивилизацията,камо ли някое село до него.Тоест фирмата е прехвърлена на пенсионер от забутано село,тя просто се светна,че това е измама и са я преметнали здраво.

# 1 712
Дона, на мен понякога ми е случва, затварям приложението, отварям отново, оправя се.

Интересно ми е и Бобчо кога и дали ще разбре за бебето. Време е да е активизира и да си спасява момата, какво е това нещо.

# 1 713
За Отплата
Скрит текст:
....За Отплата - нека си имаме отделна тема и да кажете кога ще почваме да го гледаме. И можем ли да гледаме по един епизод на ден или няма да имате търпение? Grinning
Нека да приключим емоциите  във вторник Hands Plus1
Да не си правим забележки кой кога гледа . Ако някой   още не е успял , да си каже до кой епизод е и дали  ще го дразни авансовото коментиране , но всъщност това е вече излъчван сериал и какви ще са тези претенции
Аз изгледах еп. 1 , за да видя дали ще ме грабне - ще се гледа Hug
Все ще се разберем някак , нали сме Бар Наздраве !

# 1 714
Ина Фотева прилича убийствено на др Неделя Щонева. Дали имат роднинска връзка?

# 1 715
Дона, на мен понякога ми е случва, затварям приложението, отварям отново, оправя се.

Интересно ми е и Бобчо кога и дали ще разбре за бебето. Време е да е активизира и да си спасява момата, какво е това нещо.

Евентуално когато момата е в болницата... Все ще говорят за какво и как е там... А и тя не беше сама на промото има някой с нея. Вероятността да се разнесе информацията е много голяма. Почти си го представих до нея как й обеснявя да не маха бебето. Дано покаже малко емоция като разбере. Или може Галя ако прави аборта тя да го викне и да му каже

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 21:31 от sway911029

# 1 716
А вие смятате ли, че Фотев, ако приемем, че е заради него в болницата, би я завел в нашата? Аз -не, мисля си, че ще я заведе на друго място.

# 1 717
Да няма шанс ако Фотев я кара да прави аборт да е в св.Кирил.Той на никой от там вече не вярва.

# 1 718
Ако има съюз между Фотева и Стаменова и аз мисля, че инициатор ще бъде Ина.
Тя го познава най-добре и знае на какво е способен, а плюс това е в час с финансовите му дела.
Стаменова надали ще се светне сама как я е изпързалял, тя още си мисли, че сама е избрала фирмата изпълнител.

От краткото промо, където Ина си тръгва не смятам, че Фотев ще я накара да направи аборт. Ако беше така надали щеше да я пусне да си ходи и надали тя щеше безпроблемно да се “съгласи”. По-скоро би го умолявалада не постъпва така жестоко или ако има повече смелост да се противопостави. 

Там, където плаче в болнично облекло или е заблуда и са я приели за задържане, ако нещо е прокървяла. Или е загубила бебето, но не по нареждане на Фотев. Много брутално ми звучи това и силно се надявам дори да го загуби поне да не е по такъв начин. 

# 1 719
В реалния живот може би, но... В тоя сериал няма друга болница освен за трансплантации. За идеята да има драма Ина ще го прави в Св. Кирил

# 1 720
  • София
Mosquita, rosita_ta,
10х. Обаче аз по-скоро гравитирам около Албена/Тони, защото Зорница не е в булчинска рокля. Сега може да съм старомоден ама булката трябва да е в бяло. Simple Smile Със сигурност не са Зорница/Марио. Виж се от тяхна перспектива в дъното двойката, която се жени. Simple Smile

# 1 721
Дяволо, двойката в дъното са статисти. Имаше обява във фейсбук, че търсят хора - двойка булка и младоженец и кумове. Преди десетина дни беше и после ги разконспирирахме. Имаше снимки в инстаграм

# 1 722
Mosquita, rosita_ta,
10х. Обаче аз по-скоро гравитирам около Албена/Тони, защото Зорница не е в булчинска рокля. Сега може да съм старомоден ама булката трябва да е в бяло. Simple Smile Със сигурност не са Зорница/Марио. Виж се от тяхна перспектива в дъното двойката, която се жени. Simple Smile
Дяволо, булката отдавна е разпозната, че е статист, имаше нейна снимка в инстаграма на Велислав Павлов. Марио и Зорница не са отишли да се женят, отишли са на нечия сватба. Оттам нататък какво точно се случва, та Зорница държи букета, а Марио я вдига на ръце, можем само да гадаем Simple Smile. Аз, въпреки желанието ми за романтика, си мисля, че все пак ще е закачка между тях, а не наистина сватба Simple Smile

# 1 723
Колко промота има, по ягодите?
Къде това с Ина в болнично легло, а Калин в самолет?😊

# 1 724
То принципно булката трябва да в в бяло, ама все пак те отиват на сватбата като гости, а не с идеята да се женят.
Така че за мен със сигурност цвета на роклята не е показателен дали наистина се женят или не.
Дори и да не се оженят, а да е само закачка, важното е, че са щастливи!

П.п. Но според мен ще подпишат наистина Wink  

Диди, в официалното промо е това, което често го въртят.
Това краткото с Ина на покрива до сега само веднъж го видях.

Общи условия

Активация на акаунт