Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 367
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 725
Цитат на: DiDi§ link=topic=1038863.msg36795470#msg36795470 date=1р527360440
Колко промота има, по ягодите?
Къде това с Ина в болнично легло, а Калин в самолет?😊
Диди, това, за което ти дадох линк. Ама гледай внимателно, щото то са кадри за части от секундата - след плачещата Стаменова дават жена в болнично легло, която си е закрила лицето и плаче -това е Ина. Между другото, в нашата болница е, лекарят, който е отзад е с бадж на свети кирил.
Финалният кадър на промото пък дава Калин в близък план. В по-далечен се вижда прозорец на самолет, тоест той е в самолет Simple Smile

Ванилия, надявам се ти да си права Blush

# 1 726
Ужас. Много благодаря!🤗

# 1 727
Mosquita, rosita_ta,
10х. Обаче аз по-скоро гравитирам около Албена/Тони, защото Зорница не е в булчинска рокля. Сега може да съм старомоден ама булката трябва да е в бяло. Simple Smile Със сигурност не са Зорница/Марио. Виж се от тяхна перспектива в дъното двойката, която се жени. Simple Smile
Дяволо, булката отдавна е разпозната, че е статист, имаше нейна снимка в инстаграма на Велислав Павлов. Марио и Зорница не са отишли да се женят, отишли са на нечия сватба. Оттам нататък какво точно се случва, та Зорница държи букета, а Марио я вдига на ръце, можем само да гадаем Simple Smile. Аз, въпреки желанието ми за романтика, си мисля, че все пак ще е закачка между тях, а не наистина сватба Simple Smile
не е закачка, в края на сцената се вижда как тя се накланя към него да го целуне. От филма е.

# 1 728
Извинявам се за спам-а,но някой има ли идея на колко години е Юлиана Сайска и коя е героинята и в "Отплата"?

# 1 729
Извинявам се за спам-а,но някой има ли идея на колко години е Юлиана Сайска и коя е героинята и в "Отплата"?

Не знам колко годишна е, а в Отплата играе съпруга на д-р Боянов, който подменя кръвните проби на Александър.
После той я зарязва и се жени за по-млада - фолк певицата Емилия.

# 1 730
Mosquita, rosita_ta,
10х. Обаче аз по-скоро гравитирам около Албена/Тони, защото Зорница не е в булчинска рокля. Сега може да съм старомоден ама булката трябва да е в бяло. Simple Smile Със сигурност не са Зорница/Марио. Виж се от тяхна перспектива в дъното двойката, която се жени. Simple Smile
Дяволо, булката отдавна е разпозната, че е статист, имаше нейна снимка в инстаграма на Велислав Павлов. Марио и Зорница не са отишли да се женят, отишли са на нечия сватба. Оттам нататък какво точно се случва, та Зорница държи букета, а Марио я вдига на ръце, можем само да гадаем Simple Smile. Аз, въпреки желанието ми за романтика, си мисля, че все пак ще е закачка между тях, а не наистина сватба Simple Smile
не е закачка, в края на сцената се вижда как тя се накланя към него да го целуне. От филма е.
Хъмбъл, извинявай, не те разбрах. Какво имаш предвид, че е от филма?

Съпругата на Велислав е, завършила ВИТИЗ 1987г., така че трябва да е някъде 64-66-ти набор.

# 1 731
ако ви харесват..ъъъъъ....снимките със смешен надпис, по-натам мога да пускам още за разведряване на обстановката Simple Smile  

Тези снимки със смешен надпис бяха нещото, което най ме разсмя днес, така че да, пускай Hands V

# 1 732
Мисля, че има предвид, че това не е сън или някой да си представя, а е реално действие в епизода. Ама аз никъде пък не видях да се навежда да го целува. Grinning

# 1 733
Благодаря! Моите сметки бяха същите г/д,проявих малко нездраво любопитство Simple Smile
Да си кажа и аз,че след вчерашното промо се усмихвам често често.Съвсем бях загубила надежда и се бях подготвила за разочароващ финал ,пък то май ще има супер приятна изненада.Дали пък сценаристите най-сетне схванаха,че и щастливите моменти продават добре?!

# 1 734
Мисля, че има предвид, че това не е сън или някой да си представя, а е реално действие в епизода. Ама аз никъде пък не видях да се навежда да го целува. Grinning
Аа, аз вече отхвърлих идеята, че е сън, имам нова теория Joy Че примерно на Зорница са й дали да държи букета, но в един момент длъжностното лице ги вика да им каже, че сватбата се отменя, Зорница пита кво да го прави тоя букет и Марио решава да се направи на младоженец и да я вдигне Joy
Няма свидетели до тях, това в най-голяма степен ме кара да си мисля, че няма да има наистина сватба.

# 1 735
Момичета според мен търсим под вола теле,както се казва.Промото си е съвсем ясно и точно това ще се случи.Отишли са на сватба,почти 100 процента на Жекова,Марио и предлага и се женят на момента,няма булченски рокли,халки ала бала,имаме си свидетели до вратата,букет взет на заем,стоят пред длъжностното лице,той си я вдигна като булка.Отпусете си душата гарантирам,че е истина.В подкрепа ще кажа,че в промото за втория епизод дадоха как Зорница и Марио правят секс.Тогава всички се сбъркаха да търсят някакво дуго обяснение,че това което са ни пуснали не е истина.Та дали някой не сънува,не представя си само и накрая какво точно това,което си беше в промото.И тук е същото.

# 1 736
  • София
Ахаа, окс.  Grinning Имах си аз да не сте ги разконспирирали Wink
Да, явно ще е намек. Може да и направи предложение, тя да каже 'ДА' и изведнъж от ъгъла, из засада:
'БАУ'  Laughing #Cussing out

# 1 737
Дяволо, и това го мъдрихме, ама като гледам, Зорница изглежда бая щастлива, та най-много да каже Мяу и да отпрашат с Марио нанякъде Joy

# 1 738
В края на сцената с тях. Hа мен също ми се стори, че се накланя да го целуне (обръща си лицето към неговото).

# 1 739
Момичета според мен търсим под вола теле,както се казва.Промото си е съвсем ясно и точно това ще се случи.Отишли са на сватба,почти 100 процента на Жекова,Марио и предлага и се женят на момента,няма булченски рокли,халки ала бала,имаме си свидетели до вратата,букет взет на заем,стоят пред длъжностното лице,той си я вдигна като булка.Отпусете си душата гарантирам,че е истина.В подкрепа ще кажа,че в промото за втория епизод дадоха как Зорница и Марио правят секс.Тогава всички се сбъркаха да търсят някакво дуго обяснение,че това което са ни пуснали не е истина.Та дали някой не сънува,не представя си само и накрая какво точно това,което си беше в промото.И тук е същото.

Аз съм си отпуснала душата отдавна и си знам, че сватба ще има.Joy В "Откраднат живот" тоя филм със сънищата и как някой си представя нещо не минава, не съм забелязала да го използват май. Grinning Толкова сме се настроили за гадни неща в тоя сериал, че сега и хубавото дето ни го навират в очите гледаме да извъртим за всеки случай. Grinning Успокойте се де, някой все ще се ожени, казаха си го от екипа. Жекова няма да е, знаем си. Да не ставаме като тия във ФБ, те си държат, че Тони и Албена ще се женят, което е абсурдно в тоя момент. А не мисля, че Марио би изпуснал момента, ако не сега, то кога? Да оставим теориите и да изчакаме да видим какво ще стане във вторник. Аз вече нямам търпение, пък е едва събота. Confused Grinning

Общи условия

Активация на акаунт