Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 321
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 755
Мммм, хубава е! Има интелигентно лице. А тя му е Кака на Велислав, така ли?

Ами Зори за пръв път так я носят на ръце, как няма да се стегне Wink
около с 10 години, ама за либувта граници няма 😁

# 1 756
Няма бе, Кака внимава, освен това след една грозна сцена в миналия сезон, сега очакваме Марио смирено с треперещ глас да я попита някой ден дали случайно, ако е удобно и н нарушава фън шуя й би искала да имат едно малко еленче Joy

Марио не пита, той действа! И без това Тасеви вече да я свършили тая работа, сексмобилът е свободен!

# 1 757
Ааа как да няма проблеми със забременяването?!?
И Сашко и Биляна, и Калин и Наталия се бяха депресирали, че не забременяват от първия път! Егати и докторите 🙄

За съжаление обаче не мисля, че скоро ще се радваме на малки еленчета, доста работи има да им се случат преди това като съдим по останалите герои.

# 1 758
Дона, да, като се замисля, по-скоро някоя сутрин ще го видим как й дава чашата с кафе и небрежно й казва - и да знаеш, че сигурно си бременна Joy

# 1 759
Няма бе, Кака внимава, освен това след една грозна сцена в миналия сезон, сега очакваме Марио смирено с треперещ глас да я попита някой ден дали случайно, ако е удобно и не нарушава фън шуя й би искала да имат едно малко еленче Joy
Е те ако се кумят още малко, може  Бамби и Шипката да ги изпреварят, каквито са бързи Joy

Ели, това са Бамби и Кошутата, недей Joy

# 1 760
Ааа как да няма проблеми със забременяването?!?
И Сашко и Биляна, и Калин и Наталия се бяха депресирали, че не забременяват от първия път! Егати и докторите 🙄

За съжаление обаче не мисля, че скоро ще се радваме на малки еленчета, доста работи има да им се случат преди това като съдим по останалите герои.

Наталия май по-скоро се притесняваше заради липсата на единия бъбрек, да не би да натовари организма си. Мисля, че иначе проблеми нямаше.

Малките еленчета може да се появят на финала на 6-ти сезон, нали трябва да има фън шуй за нас и хепи енд за тях.  Wink

Майче, още един път на полянката пред блока на Зорница и са готови хахахаха.

# 1 761
Калин в онзи любовния епизод като й прави изненадите, каза, че на този ден преди година са решили да имат дете. По това време Ана беше на три месеца, така че направо от раз им се е получило.

# 1 762
Да вземат да направят Свети Кирил една гинекологична ин витро клиника

# 1 763
Да вземат да направят Свети Кирил една гинекологична ин витро клиника

Нали щяха да правят ама... Фотев им видя сметката. Grinning Чудя се сега какво ще стане, за да не останем без болница накрая на сезона и да я спасят? На всички ни е ясно, че ще се оправят ама как е въпроса?

# 1 764
Ще изтъркат билетчета с  1-2 милиона от националната лотария и са готови!!!

Не бееее, Банков ще дойде и ще купи болницата! Той тайно е станал милионер Wink

# 1 765
Ще изтъркат билетчета с  1-2 милиона от националната лотария и са готови!!!

Не бееее, Банков ще дойде и ще купи болницата! Той тайно е станал милионер Wink
Мда, сигурно. Нали го обсъждахме тука, че е направил своя мъжка линия хавлии "БАУУ", от това ще да е забогатял. Joy

# 1 766
Дона, да, като се замисля, по-скоро някоя сутрин ще го видим как й дава чашата с кафе и небрежно й казва - и да знаеш, че сигурно си бременна Joy
Е щом няма да е от гледане на документален филм за слончета Joy, ама не, искам да го изненада с новината за еленчето и той да я разцелува от радост, а ние да се разтопим от кеф Joy

# 1 767
Шегувайте се вие тука с господин германеца,ама не знаете на сценаристите какви ще ги измъти главата.И да припомня,че тепърва трябваше да разберем какво става с него,тоес точно във финала ще ни го изпляскат.Ама ние да си имаме семейство Ковачеви,пък той нека си шефства човека няма да го спираме.

# 1 768
До вторник ще живеем в страх дали тази сцена е лъжа, дали е нещо друго, дали не е сън ли? Яяя слагайте бързо розовите очила! Сватба ще има, почнала съм да уча наизуст по ноти песните заръчани от Дона!

Да ви се оплача: радвам се пред моя приятелка за д-р Ковачева, а тя ми отвърна: За кого говорим, за Банкова ли? Angry

# 1 769
  • София
Ауу Димитрова, моите съм ги преваспитала. Всички вече са фенки на Коваччев.
Миже и само така да ми казват де, защото аз им проглуших ушите, колко готин е Ковачев/Павлов

Общи условия

Активация на акаунт